Λεύκανση δοντιών για ευαίσθητα δόντια: είναι δυνατόν;

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια μεγάλη επιλογή για να φωτίσετε το χαμόγελό σας, αλλά είναι ασφαλές για ευαίσθητα δόντια; Πώς λειτουργεί η λεύκανση των δοντιών για ευαίσθητα δόντια; Συχνά, τα ευαίσθητα δόντια μπορούν να προκληθούν από την υποχώρηση των ούλων, της ουλίτιδας ή των ραγισμένων δοντιών. Αυτό κάνει λεύκανση των δοντιών για ευαίσθητα δόντια λίγο πιο περίπλοκο, γι ‘αυτό είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα λεύκανσης. Επειδή ο οδοντίατρος σας γνωρίζει καλύτερα και την οδοντιατρική σας ιστορία καλύτερα, είναι καλά ενημερωμένη και μπορεί συνεπώς να συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει την αποτελεσματικότερη και πιο άνετη επιλογή λεύκανσης των ευαίσθητων δοντιών όταν είναι σωστός ο χρόνος.

Λεύκανση δοντιών για ευαίσθητα δόντια: υπάρχει μια ελπίδα;

Η λεύκανση των δοντιών για ευαίσθητα δόντια είναι πρόκληση, αλλά υπάρχει σίγουρα μια ελπίδα. Ενώ υπάρχουν αμέτρητα πηκτώματα λεύκανσης, ταινίες, οδοντόκρεμες και άλλες θεραπείες στην αγορά, εκείνοι με ευαίσθητα δόντια και ούλα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με τα προϊόντα που επιλέγουν. Να πάρει τα λευκά, φωτεινότερα δόντια είναι στην πραγματικότητα για τα ενεργά συστατικά. Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι λεύκανσης και φροντίδας των δοντιών:

  1. Βρωμελίνη: Ένα ένζυμο που προέρχεται από τον ανανά – μπορεί να διασπάσει τους λεκέδες στην επιφάνεια των δοντιών χωρίς βλαβερά, λειαντικά αποτελέσματα στο σμάλτο. Στην πραγματικότητα, τα πηκτώματα λεύκανσης των δοντιών με φυσικά ένζυμα (όπως η βρωμελίνη) έχουν καλύτερα αποτελέσματα λεύκανσης από ό, τι οι πιο λειαντικοί τύποι οδοντόπαστας που περιέχουν λευκαντικό συστατικό όπως ο περλίτης.
  2. Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ: Τα πηκτώματα λεύκανσης των δοντιών που περιέχουν εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ έχουν αναφερθεί ότι κάνουν θαύματα στη λεύκανση. Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ είναι ένα φυσικό συστατικό που θα λευκαίνει τα δόντια χωρίς να απομακρύνει το σμάλτο των δοντιών σας.
  3. Εκχύλισμα λουλουδιού χαμομηλιού: Το εκχύλισμα λουλουδιού χαμομηλιού λεύγει φυσικά τα δόντια και αποτρέπει τους λεκέδες χωρίς ευαισθησία.

Λεύκανση δοντιών για ευαίσθητα δόντια στο σπίτι

Ίσως να κατηγορείτε τον πρωινό σας καφέ ή το τσάι σας. Ή πάλι, θα μπορούσε να είναι ότι απολαμβάνετε το κόκκινο κρασί λίγο πολύ συχνά. Δεν έχει σημασία ο ένοχος, τα δόντια σας φαίνονται ορατά κίτρινα και θα θέλατε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό. Λοιπόν, λεύκανση των δοντιών για ευαίσθητα δόντια είναι πολύ πιθανό να γίνει στο σπίτι. Όταν δεν μπορείτε να κάνετε μια φιγούρα στο γραφείο του οδοντιάτρου σε μια επαγγελματική λεύκανση θεραπεία, at-home whitening προϊόν δόντια είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Είτε προτιμάτε ταινίες, πηκτές, στυλό ή κιτ, υπάρχει μια θεραπεία εκεί έξω για να επιτύχει ο καθένας ένα λευκότερο χαμόγελο χωρίς πόνο ή ευαισθησία. Και βρήκαμε τον καλύτερο από αυτούς. Βυθίστε τα δόντια σας στην επιλογή λεύκανσης δοντιών για ευαίσθητα δόντια, κάτω.

MySmile Teeth Whitening Kit: ιδανικό για ευαίσθητα δόντια

Η ακριβή επαγγελματική βοήθεια είναι μακριά από πολλούς από εμάς και η λεύκανση των οδοντόκρεπων δεν κάνει πάντα τη δουλειά. Εάν θέλετε να επαναφέρετε την εμπιστοσύνη σας, άνετα και στο σπίτι σας, μπορείτε να αγοράσετε το MySmile Teeth Whitening Kit – ένα σπιτικό πακέτο υψηλής ποιότητας, που φωτίζει αποτελεσματικά και λεύκανται τα χρώματα των δοντιών. Το MySmile Teeth Whitening Kit είναι το καλύτερο εργαλείο λεύκανσης δοντιών για ευαίσθητα δόντια που μπορείτε να βρείτε. Το κιτ έρχεται με φως LED, δίσκο στο στόμα, τζελ και χειροκίνητο. Το MySmile Teeth Whitening Gel είναι ιδανικό για ευαίσθητα δόντια, επειδή είναι κατασκευασμένο από ένα ισχυρό μείγμα βοτανικών που περιλαμβάνει βρωμελίνη, εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ και εκχύλισμα λουλουδιών χαμομηλιού. Θα σας αρέσει το γεγονός ότι αυτό το προϊόν είναι φυσικό, αλλά ισχυρό ταυτόχρονα. Οι χρήστες του MySmile Teeth Whitening Kit δεν είναι μόνο άτομα με ευαίσθητα δόντια, αλλά και εκείνοι που ακολουθούν το vegan lifestyle και οι άνθρωποι εν γένει. Χρησιμοποιώντας το MySmile Teeth Whitening Kit, ένα πανέμορφο χαμόγελο και πιο λευκά δόντια είναι στην διάθεσή σας! Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε το MySmile Teeth Whitening Kit:

  • Τοποθετήστε το δίσκο στο στόμα πάνω στα δόντια σας και σκουπίστε κάθε γέλη που έρχεται σε επαφή με τα ούλα σας.
  • Πατήστε το κουμπί εκκίνησης για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση δέκα λεπτών. Κλείστε το στόμα για να στερεώσετε τη θήκη στη θέση της.
  • Μόλις σβήσει η λυχνία και ακούσετε τον τόνο προτροπής, αφαιρέστε το δίσκο στόματος.
  • Ξεπλύνετε τα δόντια σας με ζεστό νερό, στη συνέχεια αφαιρέστε το δίσκο στο στόμα από το φως της λεύκανσης και καθαρίστε το.
  • Για πλήρως βέλτιστα αποτελέσματα, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία λεύκανσης για έξι έως δώδεκα συνεχόμενες ημέρες.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MySmile Teeth Whitening Kit, μπορείτε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>