Λευκαντικά δοντιών με ξυλάνθρακα: λειτουργεί;

Η λεύκανση των δοντιών με ξυλάνθρακα υπήρξε μια αυξανόμενη τάση στα δίκτυα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι εικόνες των ανθρώπων που βουρτσίζουν τα δόντια τους με ξυλάνθρακα είναι σίγουρα συναρπαστικές. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι η λεύκανση των δοντιών με ξυλάνθρακα δεν περιλαμβάνει τη χρήση μπρικέτας μπάρμπεκιου ή μολύβι καλλιτέχνη ξυλάνθρακα για να τρίβετε και να καθαρίζετε τα δόντια σας. Το δραστικό συστατικό σε προϊόντα λεύκανσης δοντιών με ξυλάνθρακα και οδοντόκρεμα με άνθρακα είναι γενικώς ενεργός άνθρακας.

Τι είναι ο ενεργός άνθρακας;

Ο ενεργός άνθρακας προορίζεται ειδικά για ιατρική χρήση. Για να γίνει “ενεργοποιημένη”, ο κανονικός παλιός ξυλάνθρακας θερμαίνεται παράλληλα με ένα αέριο, το οποίο προκαλεί στον άνθρακα την ανάπτυξη μεγάλων πόρων. Οι πόροι καθιστούν τον απορροφητικό ξυλάνθρακα, επιτρέποντάς του να παγιδεύει ενώσεις όπως τα δηλητήρια και το εντερικό αέριο. Μπορεί να βρείτε ενεργό άνθρακα για λεύκανση δοντιών σε διάφορες μορφές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πωλείται ως σκόνη που εφαρμόζετε στα δόντια με μια υγρή οδοντόβουρτσα. Ορισμένοι τύποι οδοντόκρεμας το περιέχουν επίσης. Όταν εφαρμόζεται στα δόντια, οι παγίδες ενεργού άνθρακα και ανυψώνουν τους λεκέδες για αποτέλεσμα λεύκανσης. Ωστόσο, το βούρτσισμα με ξυλάνθρακα μπορεί να έχει μερικούς κινδύνους.

Οι κίνδυνοι λεύκανσης των δοντιών με ξυλάνθρακα

Η λεύκανση των δοντιών με ξυλάνθρακα μπορεί δυνητικά να προκαλέσει περισσότερη βλάβη παρά καλή. Στην πραγματικότητα, δεν έχει γίνει μια μελέτη που δείχνει ότι η χρήση προϊόντων άνθρακα για στοματική υγειονομική περίθαλψη δεν κάνει τίποτα καλό για τα δόντια σας. Ο ξυλάνθρακας είναι λειαντικός και οι πιο αξιόπιστοι οδοντίατροι συμφωνούν ότι η λειαντικότητα του άνθρακα μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα δόντια των ανθρώπων. Αν ο ενεργός ξυλάνθρακας χρησιμοποιείται πολύ συχνά ή εσφαλμένα, το σμάλτο μπορεί να διαβρωθεί. Αφού αφαιρέσετε το σμάλτο, δεν επιστρέφει. Ενώ χρησιμοποιείτε κάτι λειαντικό όπως το κάρβουνο για να απομακρύνετε τους λεκέδες από την επιφάνεια, μπορεί να κάνουν τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά βραχυπρόθεσμα, μπορεί τελικά να φαίνονται πιο κίτρινα επειδή αλέθουν το σμάλτο και δείχνουν περισσότερη εσωτερική οδοντίνη, η οποία είναι πιο σκούρα. Οι ενδεχομένως επιβλαβείς επιδράσεις του ενεργού άνθρακα δεν σταματούν στην απώλεια σμάλτου. Η απώλεια σμάλτου μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ευαισθησία και αυξημένη ευαισθησία στην οδοντική αποσύνθεση.

Υπάρχει καλύτερη επιλογή για λεύκανση δοντιών;

Οι άνθρωποι αγαπούν να δοκιμάσουν νέες μανίες και τάσεις, όπως η λεύκανση των δοντιών με κάρβουνο, αλλά σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε ό, τι αποδείχθηκε ότι δουλεύετε. Το MySmile Teeth Whitening Kit είναι μία από τις καλύτερες επιλογές λεύκανσης δοντιών που έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί. Πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να λευκάνουν τα δόντια τους, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς καταλήγουν με δόντια που φαίνονται υαλώδη ή γκριζωτά από πριν. Λοιπόν, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή την ανησυχία που χτυπάει την εμπιστοσύνη χωρίς να επισκεφθείτε έναν οδοντίατρο, το MySmile Teeth Whitening Kit είναι έτοιμο και σας περιμένει να σας βοηθήσει. Το κιτ έρχεται με πηκτές, δίσκο χύτευσης σιλικόνης, φως LED και εγχειρίδιο οδηγιών. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που προσφέρει το MySmile Teeth Whitening Kit:

  • Σχεδιασμένο για ένα καλύτερο χαμόγελο.
  • Έτοιμες για χρήση πηκτές λεύκανσης δοντιών.
  • Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά.
  • Διαθέτει γκρέιπφρουτ, αλόη βέρα και χαμομήλι.
  • Ασφαλής φόρμουλα για δόντια και ούλα.
  • Στολές για vegan και χορτοφάγους.

Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε το MySmile Teeth Whitening Kit. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>