Λευκά δόντια στο σπίτι: 4 φυσικοί τρόποι

Σε έναν κόσμο όπου μπορείτε να πάρετε υψηλής ποιότητας θεραπεία δοντιών στην άνεση του σπιτιού σας, είναι λογικό ότι μπορείτε επίσης να κάνετε λεύκανση δοντιών στο σπίτι. Η λεύκανση των δοντιών σας δεν χρειάζεται να σας κοστίσει πολλά χρήματα. Υπάρχουν φθηνές, αποτελεσματικές επιλογές λεύκανσης των δοντιών που είναι διαθέσιμες σήμερα. Η λεύκανση μπορεί να γίνει στο σπίτι με ασφαλή και φυσικό τρόπο, αλλά πριν δοκιμάσετε τη λεύκανση των δοντιών στο σπίτι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Τι κάνει τα δόντια να φαίνονται κίτρινα;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν τα δόντια να γίνονται βαρετά και χάνουν τη φωτεινή, άσπρη λάμψη τους. Ορισμένα τρόφιμα μπορούν να λεκιάσουν το σμάλτο σας, το οποίο είναι το εξωτερικό στρώμα των δοντιών σας. Επιπλέον, συσσώρευση πλάκας στα δόντια σας μπορεί να τους κάνει να φαίνονται κίτρινα. Αυτός ο τύπος αποχρωματισμού μπορεί συνήθως να αντιμετωπιστεί με τακτικά προϊόντα καθαρισμού και λεύκανσης. Ωστόσο, μερικές φορές τα δόντια φαίνονται κίτρινα επειδή το σκληρό σμάλτο έχει διαβρωθεί μακριά, αποκαλύπτοντας την οδοντίνη κάτω από αυτή. Η οδοντίνη είναι ένας φυσικά κίτρινος, οστεώδης ιστός που βρίσκεται κάτω από το σμάλτο. Εδώ είναι 4 απλοί τρόποι λεύκανσης δοντιών στο σπίτι.

Φυσικά λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Οι παρακάτω φυσικοί τρόποι μπορούν να σας βοηθήσουν να λευκαίνετε τα δόντια σας:

  • Πραγματοποίηση διαιτητικών αλλαγών.

Η εξάλειψη των τροφίμων που σηματοδοτούν τα δόντια μπορεί να αποτρέψει περαιτέρω χρώση. Τα τρόφιμα και τα ποτά που περιέχουν τανίνες, όπως το κρασί και το τσάι, μπορούν να λεκιάσουν τα δόντια. Ο καφές και οι σκοτεινές σόδες μπορούν επίσης να τους λεκιάσουν. Η διακοπή του καπνίσματος ή των προϊόντων καπνού μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο κηλίδων νικοτίνης. Μπορεί επίσης να αποτρέψει την αποσύνθεση των δοντιών και την ασθένεια των ούλων, και οι δύο από τις οποίες μπορεί να βλάψουν το σμάλτο και να προκαλέσουν προβλήματα στοματικής υγείας.

  • λεύκανση με φρούτα.

Η παπαΐνη και η βρομελίνη, τα οποία είναι τα ένζυμα στους παπάγιες και ανανά, μπορούν να βοηθήσουν και τα δύο στην λεύκανση των δοντιών στο σπίτι. Μια μελέτη έδειξε στοιχεία ότι οι λύσεις που περιέχουν αυτά τα συστατικά θα μπορούσαν να προσφέρουν μέτρια αποτελέσματα λεύκανσης.

  • Χρησιμοποιήστε ένα μίγμα κουρκουμά.

Turmeric μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για φυσική λεύκανση δοντιών στο σπίτι. Ανακατέψτε το κουρκούμη με λάδι καρύδας και ρίξτε το μείγμα στο στόμα σας για λίγα λεπτά κάθε μέρα ή αρκετές φορές την εβδομάδα. Τόσο το έλαιο καρύδας όσο και το κουρκούμη είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τη διαχείριση ενός υγιούς στοματικού μικροβίου. Αυτό είναι σημαντικό επειδή η κατοχή ενός βιομίου στο στόμα που κρατά την πλάκα και το βιοφίλμ στον κόλπο είναι το κλειδί για την αφαίρεση και την αποτροπή λεκέδων.

  • Βούρτσισε τα δόντια σου.

Ίσως ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να κρατήσετε τα δόντια σας λευκά είναι να τα βουρτσίζετε τακτικά και στις κατάλληλες ώρες. Αν έχετε μόλις καταναλώσει ένα φαγητό που είναι γνωστό ότι λερώνει τα δόντια, βουρτσίστε τα δόντια σας το συντομότερο δυνατό. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά λειτουργεί. Ανεξάρτητα από το πόσες τεχνικές λεύκανσης προσπαθείτε, εάν δεν βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές την ημέρα και αφού καπνίζετε ή τρώτε τρόφιμα με λεύκανση δοντιών, θα αντιστρέψετε γρήγορα τα οφέλη της λεύκανσης των δοντιών.

Λευκά δόντια στο σπίτι: Δοκιμάστε το MySmile Teeth Whitening Kit

Υπάρχει ένας ακόμη αποτελεσματικός τρόπος λεύκανσης των δοντιών στο σπίτι, δηλαδή με τη χρήση του MySmile Teeth Whitening Kit. Το MySmile Teeth Whitening Kit είναι ένα προηγμένο προϊόν λεύκανσης δοντιών από το Eco Masters. Το κιτ περιλαμβάνει λευκαντικό gel, δίσκο και LED επιταχυντή φωτός.

  • Το ζελέ λεύκανσης γίνεται με ένα ισχυρό μείγμα βοτανικών. Ασφαλές για ευαίσθητα δόντια.
  • Ο δίσκος είναι μαλακός και άνετος, ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος. Μια θεραπεία τόσο για τα άνω όσο και για τα κάτω δόντια.
  • Ο επιταχυντής φως LED επιταχύνει τη διαδικασία λεύκανσης. Είναι ενσωματωμένο με χρονοδιακόπτη 10 λεπτών.

Αν ψάχνετε για ένα κιτ λεύκανσης δοντιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην άνεση του σπιτιού σας, το MySmile Teeth Whitening Kit θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε σε λίγο χρόνο, περίπου 10 λεπτά έως 15 λεπτά. Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το MySmile Teeth Whitening Kit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>