Λαμβάνοντας θερμογενές συμπλήρωμα για απώλεια βάρους

Το θερμογενές συμπλήρωμα μπορεί να λειτουργήσει για την απώλεια βάρους, επειδή μειώνει την όρεξη αυξάνοντας ταυτόχρονα την ικανότητα καύσης καυσίμου του σώματος. Τα επίπεδα θερμότητας και ενέργειας του σώματος αυξάνονται και οι θερμογενείς ικανότητες επιταχύνουν για να καούν θερμίδες. Λόγω της μειωμένης όρεξης που ένα θερμογενές συμπλήρωμα προκαλεί λιγότερες θερμίδες θα καταναλώνεται, με αποτέλεσμα την απώλεια σωματικού βάρους. Οι θερμίδες που καταναλώνονται χρησιμοποιώντας ένα θερμογενές συμπλήρωμα θα χρησιμοποιηθούν ως ενέργεια και δεν αποθηκεύονται ως σωματικό λίπος. Πολλοί άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος βρίσκουν ότι η χρήση θερμογόνου καυστήρα λίπους είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και υπάρχουν πολλά θερμογόνα προϊόντα διαθέσιμα.

Τι είναι το θερμογενές συμπλήρωμα

Η λέξη “θερμογόνος” σημαίνει κυριολεκτικά παραγωγή θερμότητας. Όταν το σώμα σας καίει θερμίδες, παράγει περισσότερη θερμότητα, έτσι τα συμπληρώματα που ενισχύουν το μεταβολισμό ή το κάψιμο λίπους θεωρούνται θερμογόνα. Πολλοί διαφορετικοί τύποι θερμογενούς συμπληρώματος για απώλεια βάρους είναι διαθέσιμοι πάνω από τον πάγκο. Ορισμένοι περιέχουν μόνο ένα συστατικό, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν ένα μείγμα ενώσεων που ενισχύουν το μεταβολισμό. Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι αυτά τα συμπληρώματα θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος ή να κάψετε περισσότερο σωματικό λίπος, αλλά η ειλικρίνεια αυτού του ισχυρισμού συζητείται έντονα.

Πώς τα θερμογενή συμπληρώματα δουλεύουν για την απώλεια βάρους

Τα θερμογενή συμπληρώματα αναφέρονται επίσης ως καυστήρες λίπους ή E / C / A στοίβες (τα γράμματα αντιπροσωπεύουν εφεδρίνη, καφεΐνη και ασπιρίνη, αν και η ασπιρίνη σπάνια χρησιμοποιείται σήμερα). Αυτές οι ουσίες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην προώθηση της λιπόλυσης στο σώμα (η διάσπαση του σωματικού λίπους που θα χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια). Ενθαρρύνουν επίσης το κεντρικό νευρικό σύστημα του σώματος, γι ‘αυτό μπορεί να νιώσετε διανοητικά σε εγρήγορση. Τα παρακάτω είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε θερμογενή συμπληρώματα για την απώλεια βάρους:

  • Η διαφήμιση μπορεί να είναι παραπλανητική. Το θερμογενές συμπλήρωμα μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, αλλά πρέπει να είστε διατεθειμένοι να εκπαιδεύσετε και να τρώτε σκληρά.
  • Το κλειδί για την επιτυχία απώλειας λίπους δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από το λιπώδη καυστήρα που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε. Η γενετική, η διατροφή και η κατάρτιση είναι με κάθε τρόπο εξίσου σημαντικές όταν πρόκειται να απαλλαγείτε από την τελευταία ουγγιά λίπους από τη μέση σας.
  • Τα θερμογενή συμπληρώματα είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να σας δώσουν την αδρεναλίνη στο γυμναστήριο. Τι είναι αυτό? Πέντε πακέτα πρέσας πάγκο superset με σταθμισμένη πηγούνια; 6 σετ καταλήψεων που ακολουθούνται από 20 επεκτάσεις πόδι rep;

Φέρτε το, ίσως να μην αισθάνεστε ότι αντλείται, αλλά οι λίβρες καυστήρες είναι μεγάλη για την αύξηση της ψυχικής εστίασης και της έντασής σας, και μπορεί να πάρει ακόμη και σας poundage μέσω της οροφής. Ωστόσο, αυτό που ανεβαίνει πρέπει να καταρρεύσει. Όσο μεγαλύτερη είναι η παραγωγή και η ένταση στο γυμναστήριο, τόσο μεγαλύτερη είναι η κούραση μετά την προπόνηση και ο χρόνος αποκατάστασης. Οι καυστήρες λίπους ενισχύουν μόνο προσωρινά τις ενεργειακές στάθμες, έτσι ώστε να έχετε αρκετό υπόλοιπο.

  • Θυμηθείτε – οι περισσότεροι καυστήρες λίπους έχουν ήπιο διουρητικό αποτέλεσμα στο σώμα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αυξήσετε την πρόσληψη νερού για να αντισταθμίσετε. Το νερό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στους μύες και στην απομάκρυνση των αποβλήτων από το σώμα.

1 – 2 γαλόνια νερού την ημέρα συνιστάται για τους περισσότερους bodybuilders. Επίσης, πάρτε θερμογενή συμπληρώματα με περισσότερο από 8 ουγγιές νερού. Αυτό είναι το ελάχιστο που το σώμα σας χρειάζεται να καταπιεί τα πράγματα! Πάρτε τουλάχιστον 20 -24 ουγγιές. Με αυτό τον τρόπο, το σώμα σας θα παραμείνει ενυδατωμένο, το οποίο είναι ακόμα πιο σημαντικό εάν τα χρησιμοποιήσετε πριν την προπόνηση.

  • Για όσους από εσάς νέους λίπους καυστήρες, θυμηθείτε να ξεκινήσετε με την ελάχιστη δοσολογία για να αξιολογήσετε την ευαισθησία του σώματός σας σε αυτά τα συμπληρώματα. Επειδή τα θερμογενή συμπληρώματα είναι τέτοιες ισχυρές ενώσεις, η υπερβολική χρήση μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις.

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να πάρουν τη μέγιστη δοσολογία, αλλά για άλλους, μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα είναι περισσότερο από αρκετή. Τα θερμογενή συμπληρώματα αυξάνουν επίσης τον καρδιακό ρυθμό. Επομένως, μην τους πάρετε αν έχετε ήδη υψηλή αρτηριακή πίεση. Ακριβώς όπως τα workouts σας, το σώμα σας έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στη χρήση των καυστήρων λίπους. Με την πάροδο του χρόνου, τα ερεθιστικά αποτελέσματά τους θα μειωθούν επειδή το σώμα σας έχει συνηθίσει. Η λύση εδώ δεν είναι να αυξήσετε την πρόσληψη σας, αλλά μάλλον να απομακρυνθείτε για μια εβδομάδα ή δύο.

  • Η χρήση θερμογενών συμπληρωμάτων μπορεί να κάνει το ταξίδι σας να χάσετε βάρος πολύ πιο εύκολο. Τούτου λεχθέντος, βεβαιωθείτε ότι η διατροφή σας και το σύνταγμα κατάρτισης είναι συνεπείς με τον στόχο σας απώλειας λίπους.

Το κλειδί είναι να σχεδιάσετε ένα σχέδιο και να το κολλήσετε! Η άρση του προβλήματος απαιτεί χρόνο και εάν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά, τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν!

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από θερμογενή συμπληρώματα

Όποιος θέλει να χάσει βάρος μπορεί να επωφεληθεί από την προσθήκη ενός καλού θερμογόνου συμπλήρωμα στη διατροφή τους. Οι καυστήρες λίπους που λειτουργούν καλά θα σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερες θερμίδες, να ρίξετε περισσότερο ανεπιθύμητο λίπος και να έχετε περισσότερη ενέργεια για την ημέρα σας. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση θερμογενούς συμπληρώματος για απώλεια βάρους.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>