Κύηση με ωοθηκική αγωγή χωρίς χειρουργική επέμβαση

Για να απαλλαγούμε από κύστη ωοθηκών, η χειρουργική επέμβαση δεν είναι απαραίτητη. Υπάρχουν πολλά αποτελεσματικά βότανα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κύστη ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση. Σταματήστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε χειρουργική επέμβαση για να πάρετε την ανακούφιση που αναζητάτε. Δεν χρειάζεται να πάτε κάτω από το μαχαίρι για να θεραπεύσετε την κύστη των ωοθηκών σας. Μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε σε φυσικές θεραπείες για να σας βοηθήσουμε στην θεραπεία κύστης των ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Λόγοι για την εξέταση της κύστης των ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση

Πολλές γυναίκες αρχίζουν να εξετάζουν τη φυσική θεραπεία κύστης των ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση επειδή η χειρουργική απομάκρυνση μπορεί να προκαλέσει τους ακόλουθους κινδύνους:

 • Οι κύστεις των ωοθηκών μπορεί να επανέλθουν μετά από μια κυστεκτομή.
 • Ο πόνος μπορεί να μην ελέγχεται.
 • Ο ιστός ουλής μπορεί να σχηματιστεί στη χειρουργική περιοχή, στις ωοθήκες ή στους σάλπιγγες, ή στη λεκάνη.
 • Μπορεί να αναπτυχθεί μόλυνση.
 • Το έντερο ή η κύστη μπορεί να καταστραφούν κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.

Διάφορα βότανα για φυσική θεραπεία κύστης των ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση

Δεν χρειάζεται να εξαρτάτε από φάρμακα που έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, καθώς υπάρχει φυσική κύστη ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση που μπορείτε να δοκιμάσετε. Υπάρχουν βότανα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία κύστης των ωοθηκών, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην θρέψη του ενδοκρινικού συστήματος και στην προώθηση της ορμονικής ισορροπίας, της κανονικής ωορρηξίας και της σωστής κυκλοφορίας στα αναπαραγωγικά όργανα. Βότανα που βοηθούν στην αποτοξίνωση του ήπατος και ενισχύουν την ορμονική ισορροπία και τον μεταβολισμό των οιστρογόνων είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς οι κύστεις των ωοθηκών θεωρούνται μια κατάσταση στασιμότητας στο σώμα, σε σχέση με το ήπαρ και την κυκλοφορία στα αναπαραγωγικά όργανα.

 • Ρίζα Maca: Αυτό βοηθά τον οργανισμό να παράγει προγεστερόνη και εξισορροπεί τις ορμόνες και βοηθά τη φυσική προγεστερόνη να λειτουργήσει καλύτερα τρέφοντας το ενδοκρινικό σύστημα.
 • ρίζα Dong quai: Συχνά χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, η ρίζα του Dong quai μπορεί να βοηθήσει στην ορμονική ισορροπία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προβλήματα συμφορητικής γονιμότητας. Η ρίζα Dong quai είναι επίσης γνωστό ότι υποστηρίζει την υγιή κυκλοφορία στα αναπαραγωγικά όργανα και μειώνει τον πόνο που συνδέεται με τα προβλήματα γονιμότητας.
 • Αεροβόλα μέρη και καρποί της μονάδας tribulus: Μέρη του φυτού tribulus έχουν αποδειχθεί ότι εξομαλύνουν την ωορρηξία όταν χρησιμοποιούνται πριν από την ωορρηξία. Το Tribulus μπορεί επίσης να έχει θετικά αποτελέσματα ως θρεπτικό τονωτικό για το θηλυκό αναπαραγωγικό σύστημα.
 • Άγρια ρίζα της ρίζας: Μπορεί να προάγει έναν υγιή εμμηνορροϊκό κύκλο και ορμονική ισορροπία και να βοηθήσει στη μείωση του πόνου των ωοθηκών.
 • Παντζάρι: Μια ένωση που ονομάζεται betacyanin στο παντζάρι μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα του ήπατος βοηθώντας να καθαρίσετε τις τοξίνες στο σώμα σας. Επιπλέον, επειδή το τεύτλα έχει αλκαλικό χαρακτήρα, μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της οξύτητας του σώματος και στη μείωση της σοβαρότητας των συμπτωμάτων της κύστης των ωοθηκών.
 • Μαύρη ρίζα chosh: Προωθεί τη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου και βοηθά στην ανακούφιση του πόνου των ωοθηκών.
 • Σπόροι γάδου γαύρου: Σπόροι γαϊδουριών γάλακτος μπορούν να υποστηρίξουν την ορμονική ισορροπία μέσω υποστήριξης του ήπατος και να βοηθήσουν το ήπαρ να καθαρίσει και να αναγεννηθεί.
 • Βιτεξ ή αγριοκίτρινο μούρο: Το Vitex είναι γνωστό ότι συμβάλλει στη διατήρηση της ορμονικής ισορροπίας, στην ενίσχυση της κυκλοφορίας και στη βελτίωση του χρονισμού του εμμηνορροϊκού κύκλου.
 • Ανώτερα τμήματα αγελάδας: Αυτό μπορεί να ανακουφίσει τη συμφόρηση της πυέλου, προωθώντας τη βελτιωμένη κυκλοφορία στα αναπαραγωγικά όργανα.

Βότανα για γενική ευημερία

Είναι φυσιολογικό για τις γυναίκες να θέλουν θεραπεία κύστης των ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση, οπότε είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά πιθανά βότανα για να δοκιμάσετε. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα βότανα δεν βοηθούν μόνο τις κύστεις των ωοθηκών, αλλά είναι επίσης καλές για τη γενική σας ευεξία. Πολλές γυναίκες επιτυχώς απαλλαγούν από την κύστη των ωοθηκών και έχουν καλύτερη γενική υγεία μετά την κατανάλωση ορισμένων βοτάνων. Μπορείτε να μάθετε από την εμπειρία τους κάνοντας κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>