Κύηση με ωοθηκική αγωγή χωρίς χειρουργική επέμβαση

Εάν έχετε κύστη ωοθηκών αλλά δεν θέλετε να υποβληθείτε σε ιατρική διαδικασία, τότε διαβάστε αυτό το άρθρο για να βρείτε αποτελεσματική κύστη ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση. Οι κύστεις ωοθηκών είναι συχνές, ειδικά με γυναίκες που παίρνουν ακόμα την περίοδο. Είναι τσέπες γεμάτες ή υγρές μέσα ή πάνω στις ωοθήκες σας. Η ωοθηκική κύστη είναι ανώδυνη και αβλαβής τις περισσότερες φορές. Μπορείτε να πάρετε ένα κάθε μήνα ως μέρος του κύκλου σας και ποτέ να το ξέρετε. Συνήθως απομακρύνονται μόνοι τους χωρίς θεραπεία. Οι κύστες είναι επίσης συχνές όταν είστε έγκυος. Μια κύστη γίνεται πρόβλημα όταν δεν πάει μακριά ή μεγαλώνει. Μπορεί να γίνει επίπονο. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα καρκίνου, αλλά ευτυχώς η κύστη ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι αποτελεσματική για την αποφυγή χειρότερων συνθηκών.

Ποια είναι τα συμπτώματα των κύστεων των ωοθηκών;

Οι περισσότερες κύστεις των ωοθηκών είναι μικρές και δεν προκαλούν συμπτώματα. Εάν μια κύστη προκαλεί συμπτώματα, μπορεί να έχετε πίεση, φούσκωμα, πρήξιμο ή πόνο στην κάτω κοιλία στο πλάι της κύστης. Αυτός ο πόνος μπορεί να είναι αιχμηρός ή θαμπή και μπορεί να έρθει και να πάει. Εάν μια κύστη ρήξη, μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό, έντονο πόνο. Εάν μια κύστη προκαλεί συστροφή μιας ωοθήκης, μπορεί να έχετε πόνο μαζί με ναυτία και έμετο. Τα λιγότερο συνηθισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν:

 • Πυελικός πόνος.
 • Παχύ έντονο πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης και στους μηρούς.
 • Προβλήματα που αδειάζουν πλήρως την ουροδόχο κύστη ή το έντερο.
 • Πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ.
 • Ανεξήγητη αύξηση βάρους.
 • Πόνος κατά τη διάρκεια της περιόδου σας.
 • Ασυνήθιστη (όχι κανονική) κολπική αιμορραγία.
 • Ευαισθησία του μαστού.
 • Πρέπει να ούρηση συχνότερα.

Η θεραπεία με κύστη ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα συμπτώματα.

Αποτελεσματική θεραπεία κύστης των ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση

Η πιο ωοθηκική κύστη θεραπεία χωρίς χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει:

 • Διατροφικές αλλαγές: Οι γυναίκες με σοβαρές κύστεις ωοθηκών τείνουν να έχουν αντίσταση στην ινσουλίνη, οπότε μπορεί να είναι χρήσιμη η μείωση της πρόσληψης ζάχαρης. Η ζάχαρη είναι σε μεγάλη ποικιλία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των υδατανθράκων όπως το ψωμί και τα ζυμαρικά.
 • Απώλεια βάρους: Εάν μια γυναίκα είναι υπέρβαρη, η απώλεια βάρους μπορεί να βοηθήσει το σώμα της να ρυθμίσει καλύτερα τις ορμόνες, να αποτρέψει την ανάπτυξη περισσότερων κύστεων και να ανακουφίσει τα συμπτώματα του πόνου και της κούρασης.
 • Τεχνικές χαλάρωσης: Το άγχος και το άγχος μπορούν να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της κύστης των ωοθηκών. Οι τεχνικές χαλάρωσης, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα και η βαθιά αναπνοή, μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων. Αυτές οι τεχνικές μπορούν επίσης να βοηθήσουν ένα άτομο να διαχειριστεί κύστη ωοθηκών μακροπρόθεσμα.
 • Θερμότητα: Η θερμότητα αυξάνει τη ροή του αίματος, συμβάλλοντας στη μείωση του πόνου που συνδέεται με την κύστη των ωοθηκών. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε ένα μαξιλάρι θέρμανσης ή ένα μπουκάλι ζεστού νερού τυλιγμένο σε μια πετσέτα στο στομάχι ή στο κάτω μέρος της πλάτης για περίπου 20 λεπτά. Είναι ασφαλές να το επαναλάβετε αρκετές φορές την ημέρα, όσο το μαξιλάρι δεν είναι αρκετά ζεστό για να καεί το δέρμα.
 • Άσκηση ή τέντωμα: Η άσκηση (δηλαδή η εκτέλεση) ή η τέντωμα (δηλαδή η γιόγκα) μπορούν να υποστηρίξουν το υγιές σωματικό βάρος σε γυναίκες με συμπτώματα κύστης των ωοθηκών. Ακόμη και χωρίς απώλεια βάρους, η άσκηση ή το τέντωμα μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα με την ενίσχυση των μυών. Μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη περαιτέρω κύστεων και να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αντίστασης στην ινσουλίνη.

Χειρουργική κύστη ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση: Ολιστικό σύστημα σε 3 βήματα

Για να μάθετε για τη θεραπεία κύστεων των ωοθηκών χωρίς χειρουργική επέμβαση με περισσότερες λεπτομέρειες, θα βοηθήσει αν διαβάσετε το ebook Ovarian Cyst Miracle από την Carol Foster. Ο Carol Foster είναι πρώην πάσχων από κύστεις ωοθηκών που έχουν αναρρώσει εφαρμόζοντας φυσικές θεραπείες χωρίς χειρουργική επέμβαση. Τώρα μοιράζεται αυτές τις θεραπείες με όλες τις γυναίκες μέσω του ebook Ovarian Cyst Miracle της. Το Ovarian Cyst Miracle περιέχει ένα σύστημα 3 βημάτων που αγγίζει κάθε πτυχή της ζωής σας όχι μόνο για την εξάλειψη των κύστεων των ωοθηκών αλλά και για τη βελτίωση της συνολικής σας υγείας. Το σύστημα Ovarian Cyst Miracle σας καθοδηγεί στη διατροφή, την άσκηση και τη διαχείριση του άγχους. Εάν εφαρμόζετε με συνέπεια όλες τις μεθόδους σε αυτό το βιβλίο, τα συμπτώματά σας θα εξαφανιστούν σε λιγότερο από 12 ώρες και οι κύστεις των ωοθηκών θα εξαλειφθούν εντελώς μέσα σε 2 μήνες. Αποκτήστε το Ovarian Cyst Miracle τώρα από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>