Κύηση θεραπεία ωοθηκών στο σπίτι που λειτουργεί

Υπάρχουν απλοί τρόποι που είναι αποτελεσματικοί για τη διαχείριση των κύστεων των ωοθηκών. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε την θεραπεία κύστης των ωοθηκών στο σπίτι. Οι κύστεις των ωοθηκών είναι σάκοι γεμισμένοι με υγρό που αναπτύσσονται στις ωοθήκες μιας γυναίκας. Είναι σχετικά διαδεδομένες και συνήθως αβλαβείς. Πολλές γυναίκες δεν έχουν καθόλου συμπτώματα και περίπου το ένα τρίτο των εμμηνορρυσιακών γυναικών έχουν μια κύστη ωοθηκών ανά πάσα στιγμή. Οι δύο πιο συνηθισμένοι τύποι ωοθηκικών κύστεων είναι:

 • ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑ: Αυτός ο τύπος κύστης αναπτύσσεται στο ωχρό σώμα, που είναι ιστός που γεμίζει ένα άδειο θυλάκιο αφού απελευθερώσει ένα ωάριο κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας. Αυτές οι κύστεις μπορεί να αιμορραγούν και να προκαλέσουν πόνο.
 • Κύτταρα των θυλακικών κυττάρων: Αυτές οι κύστεις σχηματίζονται σε ένα ωοθυλάκιο όπου αναπτύσσεται ένα ωάριο κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας.

Κανένας από αυτούς τους τύπους κύστης συνήθως δεν προκαλεί συμπτώματα και τυπικά εξαφανίζεται μόνη της. Ένας άλλος τύπος κύστης των ωοθηκών, ένας καλοήθης όγκος, αναπτύσσεται αργά και σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει καρκινικός. Ωστόσο, η θεραπεία με κύστεις ωοθηκών στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή χειρότερων συνθηκών.

Τα κοινά συμπτώματα κύστεων των ωοθηκών

Πολλές γυναίκες δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν κύστεις ωοθηκών έως ότου αρχίσουν να εμφανίζουν συμπτώματα. Μόλις έχετε συμπτώματα όπως αυτά που περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε την θεραπεία με κύστεις ωοθηκών στο σπίτι. Τα κοινά σημεία των κύστεων των ωοθηκών είναι:

 • Κάτω κοιλιακό άλγος.
 • Πόνος κατά τη σεξουαλική δραστηριότητα.
 • Πίεση στην ουροδόχο κύστη / ανάγκη συχνής ούρησης.
 • Φούσκωμα.
 • Δυσπεψία.
 • Ανεπιθύμητοι κύκλοι και κύκλοι ανανέωσης (όταν δεν εμφανίζεται η ωορρηξία).

Μια ρήξη ωοθηκική κύστη θα σας προκαλέσει υψηλό πυρετό και πόνο. Είναι καλύτερα να γνωρίζετε τα συμπτώματα των ωοθηκικών κύστεων πριν συμβεί αυτό. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε τα παραπάνω συμπτώματα, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε θεραπεία κύστης των ωοθηκών στο σπίτι για να αποφύγετε τις ωοθηκικές ρήξεις.

Κυστική θεραπεία ωοθηκών στο σπίτι: 3 αποτελεσματικές μέθοδοι

Υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν την ακόλουθη θεραπεία κύστης των ωοθηκών στο σπίτι.

 1. Χαλάρωση: Το άγχος και το άγχος είναι γνωστό ότι οδηγούν ή επιδεινώνουν πολλά προβλήματα υγείας. Όταν αντιμετωπίζετε μια αγχωτική κατάσταση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τεχνικές χαλάρωσης, όπως βαθιά αναπνοή, διαλογισμό και γιόγκα για να σας βοηθήσουμε να απο-στρες. Αυτές οι τεχνικές μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τον πόνο και να βελτιώσουν τη συνολική υγεία σας
 2. Απώλεια βάρους: Μελέτες έχουν δείξει ότι η υπέρβαρα ή παχύσαρκα αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης πολλών ασθενειών. Χάνοντας βάρος, το σώμα σας είναι σε θέση να λειτουργεί καλύτερα και αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού κύστεων των ωοθηκών.
 3. Διατροφικές προσαρμογές: Οι γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν κύστεις ωοθηκών. Είναι επίσης ανθεκτικά στην ινσουλίνη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους και να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης στειρότητας. Εάν έχετε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, θα πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας (για παράδειγμα, μειώνοντας την πρόσληψη σακχάρου).

Μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία κύστης των ωοθηκών στο σπίτι

Εάν θέλετε μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία κύστης των ωοθηκών στο σπίτι, μπορείτε να την βρείτε στο βιβλίο Ovarian Cyst Miracle από τον Carol Foster. Μέσα από μια μακρά διαδικασία δοκιμής, σφάλματος και πειραματισμού, η Carol Foster έχει αναπτύξει ένα σίγουρα πυροσβεστικό, 100% εγγυημένο, κλινικά ελεγμένο σύστημα 3 βημάτων που υποστηρίζεται από τη διατροφική εμπειρία και την ολιστική ιατρική έρευνα για τη θεραπεία όλων των τύπων κύστεων των ωοθηκών γρήγορα και φυσικά . Το Ovarian Cyst Miracle παρουσιάζει ένα πολύ σπάνιο, εξαιρετικά μοναδικό και ισχυρό ισχυρό σύστημα ωοθηκικής κύστης, το οποίο γνωρίζουν πολύ λίγες γυναίκες. Το βιβλίο σας διδάσκει πώς να:

 • Εξαλείψτε φυσικά τις κύστεις των ωοθηκών σας εντός 2 μηνών και αποφύγετε την επανάληψή τους.
 • Αντιμετώπιση του πόνου των ωοθηκικών κύστεων, φούσκωμα και δυσφορία σε λιγότερο από 12 ώρες.
 • Ενισχύστε τη γονιμότητά σας και κερδίστε τις περιόδους του ρολογιού.
 • Αντιμετωπίστε όλα τα συμπτώματα του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών.
 • Επαναφέρετε τη φυσική σας εσωτερική ισορροπία.
 • Βελτιώστε δραματικά την ποιότητα της ζωής σας!

Πάρτε Ovarian Cyst Miracle αυτή τη στιγμή με την επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>