Κουρκούμη συμπληρώματα παρενέργεια και την ασφάλεια για να λάβουν για την υγεία

Κατά τη λήψη ενός συμπληρώματος, πρέπει να γνωρίζετε τα σχόλια και τις παρενέργειες. Ποιες είναι οι δυνατότητες Turmeric συμπληρώματα παρενέργεια;

Κουρκούμη, το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ, είναι αναμφισβήτητα το πιο ισχυρό βότανο του πλανήτη σε μάχες και ενδεχομένως αναστροφή της νόσου. Έχει τόσες πολλές θεραπευτικές ιδιότητες που σήμερα έχουν γίνει 6.235 κριτές άρθρα που έχουν δημοσιευτεί που αποδεικνύουν τα οφέλη του κουρκουμά και ένα από τα φημισμένα θεραπεία της ενώσεις κουρκουμίνη. Μήπως αυτή η κουρκούμη πραγματικά εργασία; Υπάρχει πιθανές παρενέργειες από τη λήψη αυτού του συμπληρώματος κουρκούμη εκεί;

Πόσο ασφαλής είναι η κουρκούμη;

Υπήρξαν πολλές κλινικές δοκιμές με χρήση κουρκούμη και η κουρκουμίνη για διάφορες διαταραχές και δεν υπήρξε καμία σημαντική παρενέργεια που αναφέρθηκαν. Στην πραγματικότητα, λόγω του προφίλ ασφάλειάς του, θεωρείται ότι η κουρκούμη ή κουρκουμίνη θα μπορούσε να είναι μια καλή μη τοξική εναλλακτική λύση για να μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, αντι-αρθριτικά φάρμακα, κλπ Λόγω της μοναδικής του προφίλ ασφαλείας της, η κουρκούμη μπορεί να εξουδετερώσει ακόμη και τις παρενέργειες των φαρμάκων και τη θεραπεία του καρκίνου.

Μήπως πάρα πολύ κουρκούμη έχει παρενέργειες;

Τόσο η κουρκούμη και η κουρκουμίνη, το κύριο δραστικό συστατικό της, θεωρούνται γενικά ασφαλείς και χωρίς σοβαρές παρενέργειες. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν παρενέργειες όταν τα λάβει σε μεγάλες δόσεις ως συμπληρώματα. Ορισμένες κόνεις κουρκούμη μπορεί επίσης να είναι υψηλή σε μόλυβδο, ένα βαρύ μέταλλο που είναι ιδιαίτερα τοξική για το νευρικό σύστημα.

Αν κουρκούμη είναι ασφαλές, γιατί μπορώ να αντιμετωπίζουν παρενέργειες;

Μερικά δύο παράγοντες μπορεί να οφείλονται στην οποία μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες της κουρκούμη.

Δόση: Υψηλές δόσεις κουρκουμά είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν παρενέργειες από χαμηλή δόση.

Μορφή: Turmeric συμπληρώματα είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν παρενέργειες από ό, τι μπαχαρικό.

Ώρα: Μερικές ανεπιθύμητες ενέργειες όπως η δυσφορία του στομάχου είναι παροδικές έτσι δεν θα αντιμετωπίσει αυτό μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, η μακροχρόνια χρήση των συμπληρωμάτων υψηλής δόσης μπορεί να είναι επιβλαβής.

Ο χρόνος της λήψης κουρκούμη: Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα της λήψης κουρκούμη. Ωστόσο, εάν το παίρνετε με άδειο στομάχι ή κοντά στην ώρα της λήψης φαρμάκων που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες.

Ποιότητα: Πάντα επιλέξουν ένα top συμπλήρωμα μάρκα κουρκούμη ή οργανικά κουρκούμη να αποφευχθεί ο κίνδυνος μιας σοβαρής μόλυνσης μετάλλου και της νοθείας.

Καλύτερη ασφαλές κουρκούμη να λάβει

Το καλύτερο κουρκούμη να πάρετε είναι η TurmericPlus. Η TurmericPlus προέρχεται από τα όλος-φυσικά συστατικά κλινικά εγκεκριμένη από το FDA. Αυτή είναι η πρωτοτυπία γίνεται για την ασφαλή χρήση του. Ωστόσο, να δώσουν προσοχή στην λήψη της δόσης. Πρέπει να κάνετε και τις πληροφορίες σχετικά με το μπουκάλι. Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε τα TurmericPlus μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του για να αποφύγει το ψεύτικο. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο εδώ για να σας ανακατευθύνει στην επίσημη ιστοσελίδα του εγκεκριμένου TurmericPlus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>