Κορυφαίες 5 βιταμίνες και συμπληρώματα υγείας

Με τη βοήθεια ορισμένων εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας, σκάβουμε βαθιά για να σας προσφέρουμε πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες βιταμίνες και συμπληρώματα για την κοινή υγεία. Οι περισσότεροι ειδικοί στον τομέα της υγείας θεωρούν ότι μια υγιεινή διατροφή είναι ένα είδος φαρμάκου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κοινή υγεία, δυστυχώς η καθημερινή διατροφή μας δεν μπορεί να μας φέρει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για υγιείς αρθρώσεις. Έχουμε λάβει αξιόπιστες πληροφορίες από ορισμένους ειδικούς στον τομέα της υγείας και θα τους μοιραστούμε μαζί σας. Ποιες είναι οι καλύτερες κοινές βιταμίνες για την υγεία και τα συμπληρώματα; Μπορεί η έλλειψη βιταμίνης D να επηρεάσει την υγεία των αρθρώσεων σας; Το κουρκούμη βοηθάει με τον πόνο στις αρθρώσεις; Είναι όλα εδώ.

Κοινές βιταμίνες και συμπληρώματα υγείας

Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν μια καθημερινή πολυβιταμίνη για να εξασφαλίσουν ότι παίρνουν αρκετές από τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζονται κάθε μέρα. Αν και συνιστάται να παίρνετε το μεγαλύτερο μέρος των ημερήσιων θρεπτικών συστατικών από τα τρόφιμα, τα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν να πάρει το χαλαρό όταν τα θρεπτικά γεύματα υπολείπονται. Αυτές είναι πέντε από τις καλύτερες κοινές βιταμίνες για την υγεία και τα συμπληρώματα που λαμβάνουν τακτικά για την προώθηση της καλής υγείας των αρθρώσεων.

 • Βιταμίνη Δ.

Μία από τις σημαντικότερες κοινές βιταμίνες για την υγεία είναι η βιταμίνη D. Η βιταμίνη D παίζει πολλούς ρόλους στη διατήρηση ισχυρών, υγιεινών οστών και αρθρώσεων. Ένας βασικός ρόλος είναι η απορρόφηση και η ρύθμιση των επιπέδων ασβεστίου. Το ασβέστιο δεν είναι μόνο απαραίτητο για τα οστά και τις αρθρώσεις, αλλά και για συστολή μυών, νευρικές παρορμήσεις και έκκριση ορμονών. Πολλοί άνθρωποι κινδυνεύουν να αναπτύξουν ποικίλα θέματα των αρθρώσεων ως αποτέλεσμα ανεπάρκειας βιταμίνης D. Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να κάνουν βιταμίνη D εάν εκτίθενται στο σωστό υπεριώδες φως. Εάν έχετε πόνο στις αρθρώσεις, ο γιατρός σας πρέπει να ελέγξει το επίπεδο βιταμίνης D.

 • Γλυκοζαμίνη.

Η γλυκοζαμίνη βοηθά στη διατήρηση του χόνδρου στις αρθρώσεις υγιή και μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Τα φυσικά επίπεδα γλυκοζαμίνης μειώνονται καθώς οι άνθρωποι γερνούν.

 • Χονδροϊτίνη.

Η χονδροϊτίνη χρησιμοποιείται συνήθως μαζί με τη γλυκοζαμίνη για να αποτρέψει τον πόνο στις αρθρώσεις και να ανακατασκευάσει το φυσίγγιο. Αυτά τα δύο θρεπτικά συστατικά βρίσκονται συχνά στα ίδια συμπληρώματα. Η χονδροϊτίνη συνιστάται μερικές φορές σε άτομα με οστεοαρθρίτιδα επειδή έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου.

 • Κουρκούμη.

Το κουρκούμη είναι ένα μπαχαρικό που περιέχει κουρκουμίνη και η λήψη 150 mg από το στόμα μέχρι δύο φορές την ημέρα έχει αποδειχθεί ότι έχει κάποια αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά, αντικαρκινικά και ίσως αντι-αθηροσκληρωτικά αποτελέσματα.

 • Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο.

Το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο σε δόσεις μέχρι 50 mg την ημέρα από το στόμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον πόνο, βελτιώνει την ανοσολογική λειτουργία και μειώνει κάποια ακαμψία.

ProJoint Plus: το καλύτερο προϊόν για την υγεία των αρθρώσεων

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά συμπληρώματα για να διατηρήσετε την υγεία των αρθρώσεων σας, επειδή όλα όσα χρειάζεστε για υγιείς αρθρώσεις είναι διαθέσιμα σε ένα προϊόν: ProJoint Plus. Το ProJoint Plus είναι ένα πολυδύναμο πλήρες συμπλήρωμα υγείας για την καταπολέμηση των αρθρώσεων και του πόνου. Τα φυσικά συστατικά του ProJoint Plus έχουν συνδυαστεί και δοκιμαστεί για να σας εξασφαλίσουν αρκετά θρεπτικά συστατικά για να προάγετε την ευελιξία, την καλύτερη υγεία των αρθρώσεων και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Τα συστατικά ProJoint Plus περιλαμβάνουν:

 • Γλυκοζαμίνη – αυτό είναι το πιο σημαντικό συστατικό που βοηθά στην παραγωγή νέου χόνδρου.
 • Χονδροϊτίνη – πιστεύεται ότι αυτό το συστατικό προάγει και βοηθά στην αποκατάσταση των ιστών του χόνδρου καθώς και στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας.
 • Κουρκούμη – είναι γνωστό ότι το κουρκούμη περιέχει κουρκουμίνη, έναν ουσιαστικό αντιφλεγμονώδη παράγοντα.
 • Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο – είναι μια οργανική ένωση θείου που χρησιμοποιείται συχνά για τη μείωση της φλεγμονής και τη βελτίωση της ανοσολογικής λειτουργίας. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει για την αποκατάσταση υγιούς ιστού στο σώμα.
 • Bromelain – αυτό το συστατικό λειτουργεί ως αντιφλεγμονώδης παράγοντας.
 • Μεθειονίνη – αυτό είναι ένα βασικό συστατικό που προωθεί το σχηματισμό και την αναδιάρθρωση των μυϊκών ιστών, ειδικά γύρω από τις αρθρώσεις.
 • Κερσετίνη – ένα βασικό συστατικό που βοηθά στην ανακούφιση της φλεγμονής και στην προαγωγή της δύναμης και της υγείας των αρθρώσεων.
 • Εκχύλισμα Boswellia – είναι επίσης στον κατάλογο των ισχυρότερων αντιφλεγμονωδών συστατικών.

Το ProJoint Plus είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό προϊόν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ProJoint Plus για να πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>