Κορυφαία 6 αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα πρωτεΐνης ορού

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος ενισχύει τόσο πολύ περισσότερο από το μυ. Και τα οφέλη πρωτεΐνης ορού γάλακτος μπορούν να βοηθήσουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, μεγέθους και επιπέδων δραστηριότητας. Αν και οι bodybuilders και οι λάτρεις του γυμναστηρίου έχουν εκδηλώσει τη διάδοση και επαίνεσαν την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η αλήθεια είναι ότι μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε από την προσθήκη πρωτεϊνών ορού γάλακτος στις δίαιτες μας. Η πρωτεΐνη είναι τόσο σημαντική για το σώμα μας. οπότε πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε αρκετά. Χωρίς πρωτεΐνες δεν θα μπορούσαμε να χτίσουμε μυς ή να επισκευάσουμε τους ιστούς μας. Τα οφέλη από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος περιλαμβάνουν επίσης την παροχή ενέργειας, τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών, ώστε τα σώματά μας να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και να παράγουν ένζυμα και ορμόνες που χρειαζόμαστε.

Τι είναι πρωτεΐνη ορού γάλακτος;

Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος είναι το πρωτεϊνικό κλάσμα του ορού γάλακτος, το οποίο είναι ένα υγρό που διαχωρίζεται από το γάλα κατά την παραγωγή τυριού. Είναι μια πλήρης, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, που περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Επιπλέον, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πολύ εύπεπτη, απορροφάται από το έντερο γρήγορα σε σύγκριση με άλλους τύπους πρωτεϊνών. Αυτές οι ιδιότητες την καθιστούν μία από τις καλύτερες διαθέσιμες διαιτητικές πηγές πρωτεΐνης. Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι σκόνης πρωτεΐνης ορού γάλακτος: συμπυκνώστε, απομονώστε και υδρολύστε. Το συμπύκνωμα είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος και είναι επίσης το φθηνότερο. Οφέλη πρωτεΐνης ορού γάλακτος έχουν απολαύσει πολλοί bodybuilders και αθλητές. Μπορείτε επίσης να πάρετε τα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος προσθέτοντας αυτό το συμπλήρωμα στην καθημερινή διατροφή σας.

Πώς λειτουργεί η πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα πρωτεΐνης που παρέχει μεγάλες ποσότητες γρήγορα και εύκολα εύπεπτων αμινοξέων. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος προάγει μεγαλύτερη ανάπτυξη μυών λόγω της διαθεσιμότητας αυτών των αμινοξέων, τα οποία είναι τα δομικά στοιχεία του μυός. Η ανάπτυξη των μυών μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν ο ρυθμός ανάπτυξης μυών είναι μεγαλύτερος από τη διάσπαση της μυϊκής πρωτεΐνης.

6 πρωτεΐνες ορού γάλακτος για την υγεία

Τώρα που ξέρετε τι πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι και πώς λειτουργεί, εδώ είναι τα κορυφαία 6 αποδεδειγμένα οφέλη πρωτεΐνης ορού γάλακτος:

  • Χάστε λίπος, όχι μυς.

Όταν τελικά ξεκινήσετε να δημιουργείτε μυς, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης είναι να χάσετε μυς αντί για λίπος. Όποιος εργάστηκε σκληρά για να αποκτήσει μυϊκή μάζα, γνωρίζει ότι η διατήρηση είναι εξίσου σημαντική με την κατασκευή του. Εάν αγωνίζεστε να πάρετε αρκετή πρωτεΐνη κάθε μέρα, ο ορός γάλακτος είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρετε περισσότερα.

  • Αυξήστε την αντοχή.

Τι θα συμβεί αν σας είπα ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σας έκανε πιο δυνατούς στο γυμναστήριο; Λοιπόν, αν συμβάλει στην αύξηση της συνολικής σας πρόσληψης πρωτεΐνης σε πιο αποδεκτά επίπεδα, τότε μπορεί.

  • Σταματήστε τους πόθους.

Όταν εργάζεστε και τροφοδοτείτε το σώμα σας υγιεινό φαγητό, μπορεί να γίνει πόνος εάν είστε ένα είδος απασχολημένου ατόμου. Μπορεί να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε αυτό τρώγοντας υγιεινά γρήγορα φαγητά σας. Αλλά αν πάντα αισθάνεστε ότι είστε πεινασμένοι ή πολεμώντας πόνους πείνας, σκεφτείτε να προσθέσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος στη διατροφή σας επίσης.

  • Ελέγξτε το σάκχαρο αίματος

Γνωρίζουμε ότι η κατανάλωση πρωτεϊνών μαζί με τρόφιμα που έχουν ζάχαρη βοηθά στον έλεγχο του ρυθμού με τον οποίο εισέρχεται η ζάχαρη στην κυκλοφορία του αίματος. Δεδομένου ότι ο ορός γάλακτος είναι πρωτεΐνη, δεν είναι περίεργο οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο συνδυασμός ορού γάλακτος με ζαχαρούχα τρόφιμα βοηθά τους διαβητικούς να μειώνουν το σάκχαρο του αίματός τους

  • Υποστήριξη μιας υγιούς καρδιάς.

Μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προσθήκη ποτού πρωτεΐνης ορού γάλακτος στις δίαιτες νεαρών ατόμων με υψηλή αρτηριακή πίεση μείωσε τόσο τη συστολική όσο και τη διαστολική αρτηριακή πίεση. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες με φυσιολογικά επίπεδα αρτηριακής πίεσης δεν είδαν τα ίδια αποτελέσματα μείωσης. Μια άλλη μελέτη φέρνει επίσης καλά νέα. η μελέτη αναφέρει ότι η παροχή στους υγιείς άνδρες γάλακτος που περιέχει πρωτεΐνη ορού γάλακτος όχι μόνο μείωσε τα τριγλυκερίδια και τη συστολική αρτηριακή πίεση αλλά αύξησε τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης.

  • Χαμηλή χοληστερόλη.

Βρήκαμε μια επιστημονική μελέτη σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η πρωτεΐνη του ορού γάλακτος επηρέασε τα επίπεδα χοληστερόλης 11 παχύσαρκων, μη διαβητικών γυναικών. Οι συμμετέχοντες έλαβαν συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τέσσερις εβδομάδες. Οι ερευνητές έμαθαν ότι τα άτομα που καταναλώνουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος μείωσαν τη συνολική χοληστερόλη τους και μείωσαν την ποσότητα των τριγλυκεριδίων στο συκώτι τους. Μια άλλη μελέτη εξέτασε επίσης αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, τα άτομα με υπέρβαρο δόθηκαν είτε συμπληρώματα ορού γάλακτος είτε καζεΐνης. Όπως μπορείτε να περιμένετε, τα άτομα που λαμβάνουν τον ορό γάλακτος είχαν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης όταν ολοκληρώθηκε η μελέτη από αυτά που συμπλήρωναν με καζεΐνη.

Επιλέγοντας σκόνη πρωτεΐνης

Πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο, ίσως σκεφτήκατε ότι τα οφέλη πρωτεΐνης ορού γάλακτος ήταν μόνο για powerlifters, αθλητές, λάτρεις του γυμναστηρίου, και hulks. Ίσως τώρα έχετε αλλάξει γνώμη. Ο ορός γάλακτος, είναι αλήθεια, έχει ένα εντυπωσιακό φάσμα οφελών για την υγεία. Θέλετε να διατηρήσετε τους μυς ενώ χάνετε βάρος; Ο ορός γάλακτος μπορεί να βοηθήσει με αυτό. Πώς να μετριάσετε τον κίνδυνο ασθένειας, να βελτιώσετε τις αντιοξειδωτικές άμυνες και να ενισχύσετε την ανοσία; Ο ορός γάλακτος μπορεί να βοηθήσει και με αυτά τα πράγματα. Με τόσα πολλά αποδεικτικά στοιχεία, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος αξίζει να δοκιμάσει. Επειδή όταν παίρνετε ένα συμπλήρωμα κάθε μέρα, θέλετε πίσω από το στερεό επιστήμη. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να βρείτε περισσότερες επιστημονικές αποδείξεις που υποστηρίζουν τα οφέλη πρωτεΐνης ορού γάλακτος.

Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>