Κορυφαία 5 πλεονεκτήματα κολλαγόνου

Ανακαλύψτε τα οφέλη κολλαγόνου για την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει την καρδιά, τους αρθρώσεις, τα οστά, τους μύες και ειδικά το δέρμα. Ως η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα, το κολλαγόνο διατίθεται στους μύες, το δέρμα, το αίμα, τα οστά, τους χόνδρους και τους συνδέσμους σας. Το σώμα σας παράγει κολλαγόνο σε τακτική βάση. Αλλά, επιβραδύνει με την ηλικία. Οι συνήθειες του τρόπου ζωής που μπορούν να φέρουν την παραγωγή κολλαγόνου σε ένα σφύριγμα, περιλαμβάνουν το κάπνισμα, την έκθεση στον ήλιο και μια ανθυγιεινή διατροφή. Και χωρίς καλά επίπεδα κολλαγόνου, μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε τις ρυτίδες και να χαλαρώνετε το δέρμα ή ακόμα και να αισθανθείτε πόνο στους αρθρώσεις. Η προσθήκη συμπληρώματος κολλαγόνου στην καθημερινή σας αγωγή είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη υγεία και λειτουργία.

Το κολλαγόνο είναι ο υπερήρωας του σώματός σας

Πριν μιλήσετε λεπτομερέστερα για τα οφέλη κολλαγόνου για την υγεία, σκεφτείτε το κολλαγόνο ως την «κόλλα» που συγκρατεί το σώμα σας. Είναι η ινώδης πρωτεΐνη που βρίσκεται σε όλο το σώμα σας, σε όργανα, μύες, δέρμα, μαλλιά, νύχια, δόντια, οστά, αιμοφόρα αγγεία, τένοντες, αρθρώσεις, χόνδρο και το πεπτικό σας σύστημα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη κολλαγόνου που κάνουν διαφορετικά πράγματα, αλλά η πλειοψηφία του κολλαγόνου, μέχρι το 90%, είναι “τύπου 1″. Αυτός είναι ο συνηθέστερος και ισχυρότερος τύπος κολλαγόνου. Όπως ένας superhero, είναι ακόμα πιο ισχυρός από τον χάλυβα! Αυτός ο τύπος βρίσκεται στο δέρμα, τα οστά, τα όργανα, τα μάτια σας και μέσα στο πεπτικό σας σύστημα.

Αποδεδειγμένα οφέλη κολλαγόνου

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα σας. Έχει πολλές σημαντικές λειτουργίες, όπως η παροχή στο δέρμα σας δομής και ενίσχυσης των αρθρώσεων σας. Τα τελευταία χρόνια, τα συμπληρώματα κολλαγόνου έχουν γίνει δημοφιλή. Οι περισσότεροι υδρολύονται, πράγμα που σημαίνει ότι το κολλαγόνο έχει διασπαστεί, διευκολύνοντας έτσι την απορρόφηση. Η κατανάλωση κολλαγόνου μπορεί να έχει ποικίλα οφέλη για την υγεία. Τα παρακάτω είναι 5 πλεονεκτήματα κολλαγόνου που υποστηρίζονται από την επιστήμη.

  1. Προάγει την υγεία της καρδιάς: Το κολλαγόνο μπορεί να βοηθήσει να μειώσετε τα κακά σας επίπεδα χοληστερόλης και να προλάβετε τις καρδιακές παθήσεις. Μπορεί επίσης να αποτρέψει και να θεραπεύσει την συσσώρευση πλάκας στα αιμοφόρα αγγεία σας, προστατεύοντας από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.
  2. Βελτιώνει την υγεία των αρθρώσεων: Καθώς ένα άτομο ωριμάζει, οι αρθρώσεις αρχίζουν να καταρρέουν. Συγκεκριμένα, ο σπογγώδης χόνδρος των αρθρώσεων αρχίζει να φθείρεται. Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα συμπληρώματα κολλαγόνου μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση ή πρόληψη της υποβάθμισης του χόνδρου στις αρθρώσεις.
  3. Αποτρέπει την απώλεια οστικής μάζας: Το κολλαγόνο συνθέτει μια σημαντική ποσότητα οστικής δομής και συμβάλλει στη διατήρηση των οστών ισχυρών. Καθώς ένα άτομο μεγαλώνει και η παραγωγή κολλαγόνου επιβραδύνεται, τα οστά μπορούν να γίνουν πιο αδύναμα καθώς το άτομο χάνει το κολλαγόνο που είναι απαραίτητο για να κρατήσει τα οστά ισχυρά και υποστηριζόμενα.
  4. Ενισχύει τη μυϊκή μάζα: Μεταξύ 1-10% του μυϊκού ιστού αποτελείται από κολλαγόνο. Αυτή η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τους μυς σας ισχυρούς και να λειτουργούν σωστά. Η λήψη κολλαγόνου μπορεί να προάγει τη σύνθεση μυϊκών πρωτεϊνών όπως η κρεατίνη και μπορεί επίσης να διεγείρει την ανάπτυξη μυών μετά από άσκηση.
  5. Υποστηρίζει το υγιές δέρμα: Καθώς μεγαλώνετε, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το δέρμα σας έχει γίνει πιο χαλαρό και λιγότερο ελαστικό – και μπορεί να υπάρχουν ρυτίδες ή πτυχές όπου το δέρμα σας ήταν ακόμα πιο ομαλό και εύπλαστο. Η αύξηση της πρόσληψης κολλαγόνου μπορεί να προχωρήσει πολύ για να γίνει το δέρμα σας πιο συμπαγές και ομαλό.

Πώς να αποκτήσετε βέλτιστα τα οφέλη κολλαγόνου

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με το κολλαγόνο ως ένα δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα ομορφιάς και υγείας. Το κολλαγόνο εδώ και πολύ καιρό έχει προσφερθεί για την ικανότητά του να ενυδατώνει το δέρμα σας, να ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και να μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων. Αλλά προτού να αρχίσετε να βάζετε λάδι στην κρέμα για να αναπληρώσετε τα επίπεδα κολλαγόνου σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή τοπικά κολλαγόνου δεν θα σας δώσει πραγματικά οφέλη. Γιατί; Επειδή για να καταγράψετε τα οφέλη του κολλαγόνου με τον καλύτερο τρόπο, θα πρέπει να το καταναλώσετε. Κατά την κατάποση, το κολλαγόνο μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλο, την καρδιά και το πεπτικό σας σύστημα. Εν τω μεταξύ, δεν είναι τόσο εύκολο να διεισδύσει η κρέμα κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματός σας. Το τοπικό κολλαγόνο είναι πραγματικά απλά μάρκετινγκ.

Το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου για το δέρμα

Όταν πρόκειται για συμπληρώματα κολλαγόνου, ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω που μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια να επιλέξει. Θέλουμε να κάνουμε αυτή την επιλογή εύκολη προτείνοντας σας να πάρετε το Pure Collagen. Το Pure Collagen συνταγοποιείται με το Verisol®, ένα από ένα είδος μίγματος καθαρού υδρολυμένου κολλαγόνου τύπου 1 και 3. Αυτό λειτουργεί για το δέρμα από μέσα προς τα έξω για να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος και να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και έχει φανεί επιτυχημένο σε μια σειρά κλινικών μελετών. Τα καψάκια Pure Collagen δεν περιέχουν πληρωτικά, συνδετικά ή τεχνητά χρώματα και αρώματα, έτσι είναι το ιδανικό φυσικό συμπλήρωμα ειδικά για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Τα πλεονεκτήματα του Pure Collagen:

  • Κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα ασφάλισης.
  • Περιέχει Verisol®, βιοδραστικά πεπτίδια κολλαγόνου.
  • Δεν υπάρχουν τεχνητά αρώματα, πληρωτικά ή συνδετικά.

Τα καψάκια Pure Collagen δουλεύουν μέσα από τα κύτταρα για να υποστηρίξουν τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου και βοηθούν να αφήσετε το δέρμα σας να φαίνεται και να αισθάνεται το καλύτερο. Μπορείτε να αποκτήσετε τα περισσότερα οφέλη από το κολλαγόνο, λαμβάνοντας Pure Collagen. Κάντε κλικ παρακάτω για να αποκτήσετε το Pure Collagen σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>