Κορυφαία τρόφιμα για στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει έως και το 52% των ανδρών. Τα καλά νέα, μερικές μελέτες έχουν δείξει τα οφέλη ορισμένων τροφίμων για θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας. Ένας στους τέσσερις άντρες ηλικίας κάτω των 40 ετών πάσχει από στυτική δυσλειτουργία. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση, αλλά η διατροφή σας μπορεί να υποδηλώνει διαφορετικά. Γι ‘αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά τρόφιμα για θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας.

Ο ρόλος του τρόπου ζωής στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μια καλή διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και ακόμη και στην αναστροφή της στυτικής δυσλειτουργίας. Η κατανάλωση υγιεινών τροφών μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κοινών αγγειακών προβλημάτων που προκαλούνται από την υψηλή χοληστερόλη, το υψηλό σάκχαρο στο αίμα, τα υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων και το υπερβολικό βάρος. Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα της ροής του αίματος, οπότε όταν διατηρείτε τα αιμοφόρα αγγεία σας σε καλή κατάσταση, μειώνετε τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας. Τρώγοντας ορισμένα τρόφιμα και αποφεύγοντας άλλους, μπορεί πραγματικά να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας.

5 κορυφαία τρόφιμα για στυτική δυσλειτουργία

Ορισμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να είναι επωφελείς, όπως η διακοπή του καπνίσματος, η τακτική άσκηση και η απώλεια βάρους. Ένας γιατρός μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν η φαρμακευτική αγωγή είναι απαραίτητη σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά υπάρχουν και κάποια τρόφιμα για στυτική δυσλειτουργία, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν.

  • Καρπούζι.

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι μια θρεπτική ουσία που ονομάζεται citrulline, που βρίσκεται στα καρπούζια, μπορεί να έχει ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα αιμοφόρων αγγείων παρόμοιο με το Viagra.

  • Ψάρι.

Υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ των καρδιακών παθήσεων και της στυτικής δυσλειτουργίας – θυμηθείτε, είναι όλα σχετικά με το να ρέει το αίμα και να αντλείται σωστά. Τα ωμέγα-3 από τα ψάρια μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων βοηθώντας να διατηρήσουν τα αιμοφόρα αγγεία σας υγιή και να λειτουργούν σωστά ενώ αποτρέπουν την φλεγμονή. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που έχουν δίαιτα που περιέχουν δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα, λαχανικά και λιπαρά ψάρια έχουν μικρότερη πιθανότητα εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας.

  • Μούρα.

Τα βακκίνια, τα κεράσια, τα βατόμουρα και τα μαύρα σταφίδες βρέθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα για την αποφυγή της στυτικής δυσλειτουργίας. Όταν συνδυάζονται με άσκηση, τα πλούσια σε φλαβονοειδή τρόφιμα μείωσαν τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας κατά 21%.

  • Σκόρδο.

Μια πολύ μικρή μελέτη διαπίστωσε ακόμη ότι οι έξι στους επτά άνδρες με στυτική δυσλειτουργία είδαν βελτιώσεις καταναλώνοντας τέσσερα σκελίδες σκόρδο την ημέρα για τρεις μήνες. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι παίρνετε ένα μέντα της αναπνοής προτού να ασχοληθείτε.

  • ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.

Τα καρύδια και οι σπόροι είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και υγιεινών λιπών στη διατροφή μας. Τα φιστίκια, ειδικότερα, περιέχουν 1-αργινίνη, την οποία το σώμα μετατρέπει σε νιτρικό οξείδιο. Βοηθά τα αγγεία σας με ροή αίματος.

Βελτιώστε τον τρόπο ζωής σας

Ακριβώς επειδή αντιμετωπίζετε στυτική δυσλειτουργία, δεν σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να πάρετε ένα φάρμακο ή να κοιτάξετε τα επεμβατικά μέτρα. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να πάρετε θετικά αποτελέσματα επιλέγοντας τα καλύτερα τρόφιμα για στυτική δυσλειτουργία. Τέλος, μπορεί να είναι ωφέλιμο να εξετάσουμε και άλλους παράγοντες τρόπου ζωής που μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική απόδοση. Η άσκηση, ο επαρκής ύπνος και η μείωση του στρες μπορούν όλα να μειώσουν τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να περιοριστεί η κατανάλωση αλκοόλ. και αν καπνίζετε, αναζητήστε λύσεις για να σταματήσετε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις φυσικές θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία, μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>