Κολλαγόνο για την ακμή: μπορεί τα συμπληρώματα κολλαγόνου να θεραπεύσουν την ακμή;

Εάν ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, πιθανότατα έχετε ακούσει για τα οφέλη του κολλαγόνου για θεραπεία ακμής. Οι άνθρωποι στρέφονται τώρα στο κολλαγόνο για τα σημάδια ακμής, τις ρυτίδες, το ξηρό, χαλαρωτικό δέρμα και ακόμη και το έκζεμα. Είναι αλήθεια ότι πέραν του βελτιωμένου πόνου στις αρθρώσεις, της υγείας του εντέρου και της βοήθειας με την αποκατάσταση τραυματισμών, το κολλαγόνο παίζει βασικό ρόλο στην υγεία (και εμφάνιση) του δέρματός μας. Και ειδικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κολλαγόνο για τη θεραπεία ακμής.

Κολλαγόνο για την ακμή: πώς κολλαγόνο θεραπεύει την ακμή;

Τα βακτήρια που προκαλούν ακμή μπορούν να βλάψουν τον ιστό του δέρματος σας και να αποδυναμώσουν τη δομή των κυττάρων στα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για την επιδιόρθωση και την ενίσχυση αυτής της δομικής μήτρας. Επιπλέον, εάν ανοίξετε ένα zit, είναι ακριβώς όπως οποιαδήποτε περικοπή και το κολλαγόνο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία επούλωσης των πληγών. Το μόνο πράγμα που είναι πιο δυσάρεστο να ασχοληθεί παρά με ένα zit είναι η ουλή που αφήνει πίσω. Οι ουλές ακμής είναι μόνιμες εσοχές που προκαλούνται από τη βλάβη του κολλαγόνου στο δέρμα σας. Οι ουλές που μοιάζουν με κρατήρα που η ακμή συχνά αφήνει πίσω προκαλούνται όταν το κολλαγόνο συστέλλεται ή δεν μεγαλώνει πίσω μετά από ένα σπυράνο θεραπεύει. Η συμπερίληψη ενός συμπληρώματος κολλαγόνου στην κανονική σας ρουτίνα μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση του σχηματισμού κολλαγόνου και την επισκευή των ιστών για να θεραπεύσει τις ουλές ακμής. Το δέρμα σας θα γίνει πιο ομαλό και πιο ενυδατωμένο.

Τα οφέλη του κολλαγόνου για τη θεραπεία της ακμής

Πραγματικά πρέπει να χρησιμοποιήσετε κολλαγόνο για θεραπεία ακμής για τους εξής λόγους:

  1. Περιέχει αμινοξέα: Το κολλαγόνο, και κατά συνέπεια τα συμπληρώματα κολλαγόνου, περιέχει αμινοξέα. Αυτά τα αμινοξέα δρουν για να μειώσουν τη φλεγμονή από μέσα προς τα έξω.
  2. Βοηθάει να θεραπεύει πληγές: Ο πειρασμός για να ποπ και να πάρει στα σημεία ακμής είναι πολύ δελεαστικό, αλλά αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιζήμια για το δέρμα σας. Τα συμπληρώματα κολλαγόνου ενθαρρύνουν το δέρμα να επισκευαστεί αντικαθιστώντας τον κατεστραμμένο ιστό και μειώνοντας τη φλεγμονή.
  3. Βελτιώνει την επιδερμίδα: Το κολλαγόνο δεν επισκευάζει μόνο τους ιστούς του δέρματος, αλλά βοηθά επίσης στη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης της επιδερμίδας σας, προσθέτοντας όγκο σε κοιλότητες ακμής που μπορεί να έχουν σχηματιστεί. Αυτό σας δίνει μια ομαλότερη, πληρέστερη και νεότερη εμφάνιση.
  4. Αντικαθιστά την χαμένη ελαστικότητα: Καθώς μεγαλώνετε, τα επίπεδα κολλαγόνου μειώνουν σημαντικά την ουρά σας, οδηγώντας σε λεπτότερο δέρμα και απώλεια ελαστικότητας. Η χρήση συμπληρωμάτων κολλαγόνου βοηθάει στην εξασφάλιση ότι το ποσό κολλαγόνου στο σώμα σας παραμένει σε σταθερό επίπεδο και μπορεί να συνεχίσει να βοηθά στην επούλωση των τραυμάτων, των ουλών και άλλων παρενεργειών της ακμής.
  5. Ενισχύει τη δομή του δέρματος: Τα υψηλότερα επίπεδα κολλαγόνου στο σώμα βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις χημικές ουσίες και τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς, γεγονός που σημαίνει ότι οι πιθανότητες διάρρηξης των ελεύθερων ριζών, οξειδωτικών κυττάρων και σχηματισμού σπυριών είναι πολύ χαμηλότερες.

Συμπέρασμα και πρόταση

Η ορατή και ερεθιστική ακμή μπορεί να προκαλέσει χαμηλή αυτοπεποίθηση και σοβαρά προβλήματα αυτοεκτίμησης. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι αυτός ο τρόπος, ειδικά αν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το κολλαγόνο για τη θεραπεία ακμής. Πιστεύουμε ότι κανείς δεν θα πρέπει ποτέ να αισθάνεται άβολα στο δέρμα τους. Και ευτυχώς, το Pro-col Pure Collagen έρχεται ήδη στη διάσωση με κλινικά αποδεδειγμένο σκεύασμα για να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος και να θεραπεύσει την ακμή. Οι κάψουλες Pure Collagen περιέχουν VERISOL®, βιοδραστικά πεπτίδια κολλαγόνου. Αυτές οι κάψουλες υψηλής ισχύος παρέχουν την απαιτούμενη ημερήσια δόση των 1200 mg VERISOL® για την επίτευξη πραγματικών αποτελεσμάτων. Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το σαφές, άψογο δέρμα που πάντα ονειρευόσασταν ενσωματώνοντας το Pure Collagen στη φυσική σας ρουτίνα θεραπείας ακμής. Για να μάθετε πώς να παίρνετε το Pure Collagen για θεραπεία ακμής, κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>