Κοινή υγιεινή διατροφή: το καλύτερο φαγητό για κοινή υγεία

Το κοινό φαγητό για την υγεία είναι το φαγητό που βοηθά στην ενίσχυση των οστών σας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε και να κινηθείτε με τρόπο που σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Εάν υποφέρετε από ενοχλήσεις στα γόνατα, τους καρπούς ή σε άλλα μέρη του σώματός σας, δεν είστε με κανένα τρόπο μόνοι σας. Πολλοί άνθρωποι αντιμετώπισαν δυσφορία στις αρθρώσεις τους και είναι τόσο διαδεδομένοι εν μέρει επειδή μπορούν να προκληθούν από ένα τόσο ευρύ φάσμα παραγόντων. Από την επαναλαμβανόμενη χρήση ενός κοινού σε κληρονομικές δυσλειτουργίες, που είναι πολλοί τρόποι που οι άνθρωποι βρίσκονται σε δυσφορία. Τα καλά νέα σχετικά με την κοινή ενόχληση είναι ότι πολλοί άνθρωποι βρήκαν φυσική ανακούφιση απλά με το να τρώνε κοινή υγιεινή τροφή που έχει φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3.

Η σημασία των κοινών τροφίμων για την υγεία

Η ζωή είναι όλα σχετικά με τα μικρά πράγματα, και τα μικρά πράγματα είναι όλα δυνατά χάρη στις αρθρώσεις μας. Σκεφτείτε το: Κηπουρική, μαγείρεμα και όλα τα μεταξύ τους εξαρτάται από την κίνηση των οστών. Ακόμη και οι καλύτερες αναμνήσεις – όπως η εξόντωση των εγγονών σας με τις αγκαλιές – απαιτούν υγιείς αρθρώσεις για να συμβούν. Ωστόσο, όπως το δέρμα και τα μαλλιά, οι αρθρώσεις αλλάζουν με την ηλικία. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ο κίνδυνος για αρθρίτιδα ή φλεγμονή των αρθρώσεων αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Επηρεάζει πάνω από 54 εκατομμύρια ενήλικες στις Ηνωμένες Πολιτείες, παίρνοντας το προβάδισμα ως την κύρια αιτία αναπηρίας. Αυτό σημαίνει ότι έχει χαθεί όλη η ελπίδα; Σιγουρα οχι. Με το σωστό κοινό υγιεινό φαγητό, μπορείτε να βοηθήσετε τις αρθρώσεις σας ευδοκιμούν.

Το καλύτερο κοινό φαγητό για την υγεία

Αποφύγετε να αφήσετε μια ανθυγιεινή διατροφή, ασθένεια, τραυματισμό ή την ηλικία σας να πάρει την κοινή υγεία μακριά από σας δίνοντας αυτές τις κοινές υγιεινής διατροφής μια δοκιμή!

 • Λιπαρά ψάρια: Φορτίζονται με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που προκαλούν φλεγμονή, τα οποία σύμφωνα με μελέτες μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας.
 • Γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά: Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι περισσότερες γυναίκες που καταναλώνουν γάλα χωρίς λιπαρά ή χωρίς λιπαρά, τόσο πιο αργή είναι η πρόοδος της οστεοαρθρίτιδας του γόνατος.
 • Χυμός κερασιών: Η κατανάλωση δύο φλιτζανιών χυμού κερασιού καθημερινά μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα, βοηθώντας τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας, σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη.
 • Παρθένο ελαιόλαδο: Περιέχει μια ένωση που βοηθά στη μείωση των επιπέδων φλεγμονωδών ενζύμων στο σώμα.
 • Κρασί: Οι άνθρωποι που έπιναν τέσσερα έως έξι ποτήρια την εβδομάδα ήταν λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν οστεοαρθρίτιδα γόνατος, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη. Μια θεωρία αποδίδει τα αντιοξειδωτικά του κρασιού.

Τρόφιμα για αποφυγή

Η διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων δεν αφορά μόνο την κατανάλωση αρθρώσεων για την υγεία, αλλά και την αποφυγή ορισμένων τροφίμων που έχουν φλεγμονώδεις ιδιότητες. Τρόφιμα με φλεγμονώδεις ιδιότητες μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα συμφορητικής δυσφορίας. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε κοινή δυσφορία ή κινδυνεύετε, σκεφτείτε να αποφύγετε αυτά τα είδη τροφίμων:

 • Κόκκινο κρέας: Πάρα πολλές πρωτεΐνες (ειδικά οι πιο όξινες ζωικές πρωτεΐνες) είναι πραγματικά κακές για εσάς και μπορούν να αντιμετωπίσουν ζημιές στις αρθρώσεις.
 • Καφεΐνη: Αυτό το διεγερτικό συστατικό σας αφυδατώνει και τραβά μέταλλα από το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου που είναι σημαντικό για την υγεία των οστών.
 • Μπύρα: Όσο περισσότερο πίνετε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες γόνατης ή οστεοαρθρίτιδας ισχίου. Θα μπορούσε να είναι η πρόσθετη πίεση στις αρθρώσεις από την επίφοβη “κοιλιά μπύρας”.
 • Trans λίπος: Αυτά τα επεξεργασμένα φυτικά λίπη είναι πολύ πιο επιβλαβή από τα κορεσμένα λίπη. Προκαλούν αύξηση βάρους και φλεγμονή και φέρουν ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τις κυτταρικές δομές και το DNA.
 • Μεταποιημένα τρόφιμα: Γενικά, τα μεταποιημένα τρόφιμα είναι γεμάτα με νάτριο, ζάχαρη, τρανς λιπαρά και ελευθέρες ρίζες που καταστρέφουν τα κύτταρα. Περιέχουν επίσης χημικά όπως φθαλικές ενώσεις, δισφαινόλη Α και συνθετικά που συνδέονται με καρκίνους, υπερβολικό βάρος, αλλαγές συμπεριφοράς και πολλές άλλες ασθένειες.

Τι γίνεται με το συμπλήρωμα;

Τα πραγματικά κοινά τρόφιμα για την υγεία είναι πάντα το καλύτερο στοίχημα. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε επιπλέον ώθηση, προτείνουμε να πάρετε το Projoint Plus. Το Projoint Plus είναι ένα συμπλήρωμα υγείας και κοινής υποστήριξης. Έρχεται με όλα τα φυσικά συστατικά που εξασφαλίζουν καλύτερη υγεία των αρθρώσεων. Τα συστατικά περιλαμβάνουν:

 • Θειική χονδροϊτίνη.
 • Κουρκούμη.
 • Bromelain.
 • Μεθειονίνη.
 • Εκχύλισμα Boswellia.
 • Θειική γλυκοζαμίνη.
 • Κερσετίνη.

Το Projoint Plus έρχεται σε απορροφητικές κάψουλες. Αυτό είναι να διασφαλιστεί ότι αντιδρά και πηγαίνει να εργάζεται γρήγορα. Το συμπλήρωμα λειτουργεί σε πόνο στις αρθρώσεις που είναι αποτέλεσμα τραυματισμών και ακόμη και γήρανσης. Εάν έχετε άλλους πόνους, το Projoint Plus λειτουργεί επίσης στις αρθρώσεις σας. Αν θέλετε να αγοράσετε αυτό το προϊόν, απλώς επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>