Κοινή στεροειδή παρενέργειες

οικοδόμηση των μυών είναι ο στόχος να αυξηθεί η μάζα του σώματος τέλεια. Αυτό επηρεάζει εμάς να χρησιμοποιούν ανθυγιεινές τρόπο, όπως με τη χρήση στεροειδών. Ξέρετε ποιες είναι οι συχνότερες ανεπιθύμητες στεροειδή πλευρά;

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν παρατηρήσει ότι η οικοδόμηση των μυών χρειάζεται κατάλληλες μεθόδους για να αυξηθεί τους μυς σας με τη σωστή προπόνηση προγράμματα και πρόγραμμα διατροφής. Όμως, για ορισμένους bodybuilders, αυτές οι μέθοδοι δεν μπορούν να χτίσετε το μυ του σώματος γρήγορα και είναι δύσκολο τρόπος για να αυξηθεί μάζας σώματος.

Έτσι, μερικοί άνθρωποι έχουν σε υψηλό κίνδυνο για την οικοδόμηση των μυών του σώματος τους γρήγορα με τη χρήση στεροειδών. Ωστόσο, η ταχεία ανάπτυξη των μυών πολλές οδηγήσει κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια κακό για το σώμα σας. Θα πρέπει να μάθετε για τις επιπτώσεις στεροειδή πλευρά που είναι δυνατόν να πάρετε από τη χρήση στεροειδών.

Τα στεροειδή είναι η συνθετική ορμόνη που μπορεί να οδηγήσει αρνητικές συνέπειες για το σώμα σας. Μπορούν να προκαλέσουν κάποια σοβαρή ψυχική κατάσταση που μπορεί να επηρεάσουν το σύστημα του εγκεφάλου, όπως η νευρικότητα, δυσμενείς συναισθήματα, επιθετικότητα, κατάθλιψη, ανησυχία, και ούτω καθεξής. Τα στεροειδή μπορεί επίσης να είναι επιβλαβής όταν αποκατασταθεί η παραγωγή των ορμονών τους στο σώμα σας. Αυτό σημαίνει ότι, θα πρέπει πάντα να διατηρήσουν τακτικές δόσεις τους για να αυξήσουν τα επίπεδα των ορμονών που μπορεί να οδηγήσει σοβαρά προβλήματα για την υγεία σας.

Τα αποτελέσματα στεροειδή πλευρά επηρεάσει επίσης τη σωματική σας που είναι τόσο επικίνδυνο για το σώμα σας. Μπορούν να προκαλέσουν τα σωματικά προβλήματα, όπως, υψηλή αρτηριακή πίεση, η έλλειψη της ανάπτυξης των οστών, διαταραχή του ήπατος, τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, απώλεια μαλλιών, ακμή, και ούτω καθεξής.

ανεπιθύμητες στεροειδή πλευρά σε άνδρες και γυναίκες

Τα αποτελέσματα στεροειδή πλευρά έχουμε τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όταν τα αγόρια είναι με τη χρήση των στεροειδών, που μπορεί να σταματήσει τη φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης στους άνδρες το σώμα σε μακροχρόνια χρήση. Θα γίνει πιο θηλυκή και θα βρείτε ανώμαλη κατάσταση του σώματος, όπως η καλλιέργεια του μαστού, χάνοντας όρχεων ανάπτυξης, που έχουν χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων και να γίνει ανίκανος. Αυτές οι ανεπιθύμητες στεροειδή ενέργειες είναι αντίθετες με τα κορίτσια. Θα γίνουν πιο αρρενωπός, προκαλώντας ακόμη και τις γενετικές ανωμαλίες.

Εν κατακλείδι, την οικοδόμηση των μυών του σώματος γρήγορα με στεροειδή είναι τόσο επικίνδυνο για το σώμα σας. Μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας στην ψυχική και σωματική σας. Για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες στεροειδή πλευρά, θα πρέπει να χτίσετε το μυ με φυσικό τρόπο. Μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο για να κάνει τακτικές συντάγματα προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή. Θα σας βοηθήσει να χτίσετε το μυ σας με ασφάλεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>