Καλύτερο συμπλήρωμα Glucomannan στα καταστήματα που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να αγοράσετε

Ψάχνετε για συμπλήρωμα γλυκομαννάνη στα καταστήματα; Είναι καλό. Θα πρέπει να διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες πριν από την αγορά το συμπλήρωμα.

Γλυκομαννάνη είναι ένα υδατοδιαλυτό, ζυμώσιμες διαιτητικές ίνες που εξάγονται από κονδύλου ή ρίζας του γιαμ ελέφαντα, επίσης γνωστό ως konjac (Amorphophallus konjac ή Amorphophallus rivieri). Γλυκομαννάνη αποτελείται από ένα πολυσακχαρίτη αλυσίδας της βήτα-D-γλυκόζη και β-ϋ-μαννόζης με συνημμένη ακετυλομάδες σε γραμμομοριακή αναλογία 1: 1,6 με βήτα 1-4 δεσμούς. Επειδή ανθρώπινη σιαλική και παγκρεατική αμυλάση δεν μπορεί να χωρίσει beta 1, 4 δεσμούς, γλυκομαννάνη περνά σχετικώς αμετάβλητα μέσα στο κόλον, όπου είναι ιδιαίτερα ζυμώνεται από κολικά βακτήρια. Έχει ένα υψηλό μοριακό βάρος (μέσος όρος: 1.000.000 Daltons) και μπορεί να απορροφήσει έως και 50 φορές το βάρος του σε νερό, καθιστώντας το ένα από τα πιο ιξωδών διαιτητικές ίνες γνωστές. Ως εκ τούτου, γλυκομαννάνη λαμβάνεται σε μικρότερες δόσεις από ό, τι άλλοι τύποι συμπληρώματα φυτικών ινών.

Δημοφιλή συμπλήρωμα

Ένας από τους λόγους που κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με γλυκομαννάνη είναι επειδή είναι στην αγορά για την ικανότητά της να προωθήσει την απώλεια βάρους. Μπορείτε να Αναζητήστε γλυκομαννάνη και θα δείτε ότι οι αλυσίδες έχουν ήδη πωλούν αυτή φυτικών ινών ως συμπλήρωμα; Υπάρχει ακόμη και ένα brand-name συμπλήρωμα διατροφής που ονομάζεται Lipozene με γλυκομαννάνη ως κύριο συστατικό της.

απώλεια βάρους γλυκομαννάνη ακριβώς να είναι δυνατή, αν και οδηγούν γενικά υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προϊόν και να είναι σε ασφαλές τρόπο. Η ίνα από τη ρίζα konjac έχει επίσης πολλά άλλα οφέλη για την υγεία έκπληξη. Δεν υπάρχουν πολλές γλυκομαννάνη παρενέργειες, αλλά είναι δυνατή η πιο επικίνδυνη (πνιγμός), αλλά θα μπορούσε να αποφευχθεί. Άγευστη, σκόνη γλυκομαννάνης μπορεί να προστεθεί σε smoothies και να χρησιμοποιηθεί για να κάνει μια ζυμαρικό υψηλής ίνας. Αν δεν το χρησιμοποιείτε ήδη, ας μιλήσουμε για το λόγο που μπορεί ή δεν μπορεί να θέλει να γίνει ένας καταναλωτής αυτής της Ασίας φυτικές ίνες.

Κλινικά αποδεδειγμένο να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Πολύ λίγα θρεπτικά συστατικά μπορούν να λένε ότι έχουν εγκριθεί και αποδεδειγμένη αξιώσεις για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Το μητρώο της ΕΕ σχετικά με τους ισχυρισμούς διατροφής και υγείας που παρέχει μια οργανωμένη βιβλιοθήκη των ισχυρισμών υγείας από προϊόντα. Στόχος του μητρώου είναι να εξασφαλίσει ότι κάθε ισχυρισμός σχετικά με την επισήμανση των τροφίμων, την παρουσίαση ή τη διαφήμιση στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σαφής, ακριβής και βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία.

Έχει σχεδιαστεί για να αποτραπεί η παραπλάνηση των καταναλωτών με το να πει ένα προϊόν κάνει κάτι. Αυτό δεν είναι η επιτροπή για την υγεία έχει αποφανθεί ότι Glucomannan στο πλαίσιο μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων, συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Ναι, στην πραγματικότητα δεν λειτουργεί. Η ευεργετική επίδραση της απώλειας βάρους λαμβάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g Glucomannan, λαμβάνονται σε τρεις δόσεις 1 g κάθε, μαζί με 1-2 ποτήρια νερό, πριν από τα γεύματα και στο πλαίσιο ενός ενεργειακού-περιορισμένη διατροφή.

Πού πρέπει να αγοράσετε;

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα γλυκομαννάνη; Η Proto-Col SlimFizz μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτό είναι ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα με μεγάλη φυσική οφέλη. Λοιπόν, πρέπει να είστε βέβαιοι πού μπορείτε να αγοράσετε το πρωτο-Col SlimFizz με βάση τη συνεργασία. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις επίσημες ιστοσελίδες των Πρωτο-Col SlimFizz. Εκεί, μπορείτε να διαβάσετε τα συμπληρωμένα στοιχεία μπορεί να συγκριθεί με το άλλο. Εδώ, σας παρέχουμε το σύνδεσμο για να επισκεφθείτε συνεχώς στην επίσημη ιστοσελίδα του εμπιστεύτηκαν Proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>