Καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε TurmericPlus και την πλαστή

Turmeric είναι ένα σούπερ τροφή που αποδεικνύει ήδη δώσει τόσα πολλά οφέλη για το σώμα σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να συγκρίνετε TurmericPlus και το ψεύτικο.

Ξέρατε ότι σύμφωνα με τη βάση δεδομένων των τροφίμων απάτης, κουρκούμη σκόνη είναι συχνά νοθευμένα με το Σουδάν βαφής και μια κίτρινη χρωστική ουσία που ονομάζεται metanil κίτρινο; Δεν έχει εγκριθεί για κατανάλωση από τον άνθρωπο και μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο νευρικό σύστημα; Η χρήση των metanil κίτρινο χρώμα και χρωμικό μόλυβδο είναι πιο συχνές. Η χρήση του χρώματος είναι κοινή σε χώρες όπως η Ινδία. Έτσι είναι ατυχής, καθώς η Ινδία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός, καταναλωτής και εξαγωγέας κουρκούμη στον κόσμο.

Τι είναι η κουρκούμη;

Κουρκούμη, το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ, είναι αναμφισβήτητα το πιο ισχυρό βότανο του πλανήτη σε μάχες και ενδεχομένως αναστροφή της νόσου. Έχει τόσες πολλές θεραπευτικές ιδιότητες που σήμερα έχουν γίνει 6.235 κριτές άρθρα που έχουν δημοσιευτεί που αποδεικνύουν τα οφέλη του κουρκουμά και ένα από τα φημισμένα θεραπεία της ενώσεις κουρκουμίνη.

Αυτό βάζει κουρκούμη στην κορυφή της λίστας ως ένα από τα πιο συχνά αναφέρονται φαρμακευτικά φυτά σε όλα τα επιστημονικά και τα επόμενα πιο δημοφιλή μελετηθεί βότανα περιλαμβάνουν το σκόρδο, την κανέλα, το τζίνσενγκ, το τζίντζερ και το γάλα γαϊδουράγκαθο.

Το εκχύλισμα απομίμηση κουρκουμά

Υπάρχουν δύο κοινοί τρόποι για να μοιχό του εκχυλίσματος κουρκούμη:

Προσθέτοντας πληρώσεως, η οποία μπορεί να μην έχουν καμία θρεπτική αξία, ή μπορεί στην πραγματικότητα καταλήγουν να βλάπτουν σας σε μακροπρόθεσμη βάση; Μερικά κοινά πληρωτικό είναι πριονίδι, αλεύρι ρυζιού, άμυλο, κ.λπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε του χρώματος χρωστικές ουσίες για να δώσει το παραδοσιακό χρώμα κουρκούμη να προστεθούν πληρωτικά υλικά. Η χρήση των metanil κίτρινο χρώμα και χρωμικό μόλυβδο είναι πιο συχνές. Η χρήση του χρώματος είναι κοινή σε χώρες όπως η Ινδία. Έτσι είναι ατυχής, καθώς η Ινδία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός, καταναλωτής και εξαγωγέας κουρκούμη στον κόσμο. Αυτό είναι γνωστό ότι επηρεάζει το αρνητικά νευρικό σύστημα του σώματος και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες.

Σύγκριση με την αρχική TurmericPlus

Το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε αν το προϊόν που σκοπεύετε να αγοράσετε έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικά από ένα γνωστό και φημισμένο τρίτο γραφείο του κόμματος. Για παράδειγμα στις ΗΠΑ. Κάθε προϊόν, το οποίο είναι πραγματικά οργανικά, παίρνει πιστοποίηση USDA. Όταν USDA πιστοποιεί αυτός ο παραγωγός μπορεί να βάλει ένα σημάδι σαν αυτό στο δεξί και στο εξής, το προϊόν της, το οποίο μπορεί να σας διαβεβαιώσω ότι, δοκιμάζεται. Αυτό το πρωτότυπο και πιστοποιημένη προϊόν, βέβαια, σας δίνει μια ποιότητα και ακριβή οφέλη. Θα σας δώσει πραγματικά αποτελέσματα και όχι να σας δώσει ένα επιπλέον πρόβλημα. Η κατανάλωση το ψεύτικο TurmericPlus θέληση σας κάνει σοβαρή έως πολύ ασθένεια. Φυσικά, θα είναι χειρότερα για εσάς.

Πού να αγοράσετε το αξιόπιστο TurmericPlus

Για να αγοράσετε το αρχικό TurmericPlus, καλύτερα να πάει σε αυτή την επίσημη ιστοσελίδα της. Οι λόγοι, για τους οποίους θα πρέπει να παραγγείλετε σε αυτά τα επίσημα sites, είναι ότι έχει ήδη ένα πιστοποιητικό ποιότητας. Το πιστοποιητικό αυτό θα εξασφαλιστεί η διατροφή συμπληρώματα και το υλικό. Αγοράζοντας από την επίσημη ιστοσελίδα παρέχει επίσης πρόσθετα οφέλη, όπως εκπτώσεις ή δωρεάν διαβούλευση. Έτσι, τι περιμένετε; Απλά κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να σας φέρει εκεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>