Καλύτερους τρόπους για να πάρετε συμπληρώματα Turmeric την πρωτοτυπία και την εγγύηση

Πού μπορείτε να πάρετε συμπληρώματα Turmeric; Λοιπόν, το συμπλήρωμα κουρκούμη εδώ θα σας φέρει να πάρετε τα ευεργετικά στόχους.

Turmeric έχει τη θέση του στην ιστορία. Αρχικά ανακαλύφθηκε στην Ινδία πριν από χιλιάδες χρόνια, κουρκούμη συνεχίζει να χρησιμοποιείται ως αρωματική γαστρονομική απόλαυση, καθώς και ένα ισχυρό φαρμακευτικό θεραπευτή. Στις περιοχές της Ασίας και της Ινδίας, έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς για χιλιάδες χρόνια στην ινδική σύστημα Αγιουρβέδα της βοτανικής ιατρικής και στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.

Επισκόπηση του Turmeric

Ανήκουν στην οικογένεια τζίντζερ, κουρκούμη ως μπαχαρικό είναι μια ινδική νοικοκυριό βασικό και προσφέρει ζεστό άρωμα με μια ελαφρώς στυφή γεύση σε σχεδόν κάθε παραδοσιακή ινδική πιάτο. Είναι επίσης το κύριο συστατικό σε σκόνη κάρι, στην οποία δανείζει διακριτικό και ζωηρό κίτρινο χρωματισμό του. Η εκτεταμένη χρήση ως καρύκευμα στην παρασκευή τροφίμων και ως χρωστική στη βιομηχανία υφάσματος έχει τεκμηριωθεί καλά. Εκτός από το ότι χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό, κουρκούμη είναι μια θρεπτική εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Τα οφέλη του αποδίδονται σε κουρκουμίνη, που αποτελεί το κύριο δραστικό συστατικό του Turmeric.

Κουρκούμη αποτελεσματική για την

Υψηλή χοληστερόλη. Η έρευνα δείχνει ότι η λήψη κουρκούμη εκχύλισμα από το στόμα δύο φορές την ημέρα για 3 μήνες μειώνει την ολική χοληστερόλη, λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας (LDL ή «κακή») χοληστερόλη, και τα τριγλυκερίδια σε υπέρβαρα άτομα με υψηλή χοληστερόλη.

Η οστεοαρθρίτιδα. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η λήψη εκχυλισμάτων κουρκουμά, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα φυτικά συστατικά, μπορεί να μειώσει τον πόνο και τη βελτίωση της λειτουργίας σε άτομα με οστεοαρθρίτιδα. Σε κάποια έρευνα, η κουρκούμη εργαστεί για, καθώς και η ιβουπροφαίνη για τη μείωση του πόνου της οστεοαρθρίτιδας. Ωστόσο, δεν φαίνεται να λειτουργεί, καθώς και η δικλοφενάκη για τη βελτίωση του πόνου και της λειτουργίας σε άτομα με οστεοαρθρίτιδα.

Αποκτήστε το συμπλήρωμα Turmeric

Ωστόσο, οι κάψουλες κουρκουμίνη ή συμπληρωμάτων κουρκουμά διαφέρουν σε ποιότητα, αντοχή, και την καθαρότητα. Ως εκ τούτου, στην επιλογή του καλύτερου κάψουλα κουρκούμη, διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα. Αναζητήστε προϊόντα τυποποιημένο για το 95% κουρκουμινοειδή.

Η διεργασία τυποποίησης εξασφαλίζει παρασκευής συνοχή για κουρκουμίνη από μπουκάλι σε μπουκάλι. Με άλλα λόγια, δεν θα shortchanged επί του ποσού αυτού βασικό συστατικό. Αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά το ότι πολλές κλινικές δοκιμές και ιατρικές μελέτες έχουν δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα με συμπλήρωση κουρκούμη σε δοσολογίες που περιέχουν 95% κουρκουμίνης.

Πού μπορείτε να πάρετε συμπληρώματα Turmeric

Για να πάρετε το καλύτερο συμπλήρωμα κουρκούμη, μπορείτε να επιλέξετε το TurmericPlus. Είναι μεγάλη για να αγοράσουν τα TurmericPlus στην επίσημη ιστοσελίδα. Εδώ, μπορείτε να πάρετε το ειδικό Turmeric συμπλήρωμα που θα λειτουργήσει ακριβώς και σημαντικά. 

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>