Καλύτερη μάρκα συμπλήρωμα κολλαγόνου που πρέπει να αγοράσετε για γρήγορο αποτέλεσμα

Το συμπλήρωμα κολλαγόνου γίνεται διάσημη τον τελευταίο καιρό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γνωρίζετε το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου μάρκα για ένα γρήγορο αποτέλεσμα.

Πολλά εμπορικά σήματα παράγουν συμπλήρωμα κολλαγόνο, αλλά αυτό είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου της μάρκας. Ακολουθήστε αυτό το άρθρο να σας πω ποια είναι η καλύτερη μάρκα είναι.

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα μας, ειδικά τύπου 1 κολλαγόνο. Αυτό βρίσκεται στους μυς, τα οστά, το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, το πεπτικό σύστημα, και τους τένοντες. Αυτό είναι αυτό που βοηθά δώσει δύναμη του δέρματος μας και την ελαστικότητα, μαζί με την αντικατάσταση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Όταν πρόκειται για τις αρθρώσεις και τους τένοντες μας, με απλά λόγια, αυτό είναι η κόλλα που βοηθά κρατήστε το σώμα μαζί.

Γνωρίζοντας περισσότερα σχετικά με κολλαγόνο

Κολλαγόνο, με τη μορφή της επιμήκους ινιδίων, βρίσκεται κυρίως σε ινώδεις ιστούς όπως τένοντες, τους συνδέσμους, και το δέρμα. Είναι επίσης άφθονο σε κερατοειδείς, χόνδροι, οστά, τα αιμοφόρα αγγεία, το έντερο, μεσοσπονδύλιους δίσκους και η οδοντίνη στα δόντια. Σε μυϊκό ιστό, χρησιμεύει ως ένα σημαντικό συστατικό της endomysium. Το κολλαγόνο αποτελεί ένα έως δύο τοις εκατό του μυϊκού ιστού και αντιπροσωπεύει το 6% του βάρους του ισχυρού, τενοντώδες μύες. Η ινοβλαστών είναι η πιο κοινή κύτταρο που δημιουργεί το κολλαγόνο.

Λαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του κολλαγόνου

Εδώ είναι μερικά πιο εκπληκτικό οφέλη της πρωτεΐνης κολλαγόνου. Επιπλέον μάθετε πώς και πότε πρέπει να το πάρετε για καλύτερα αποτελέσματα!

Πεπτικό ενίσχυσης

Το κολλαγόνο καταπραΰνει και θεραπεύει το πεπτικό σύστημα και βοηθά την επισκευή του βλεννογόνους επένδυση. Βοηθά επίσης να σπάσει την πρωτεΐνη και το λίπος από τις τροφές, γεγονός που καθιστά ευκολότερη για τον οργανισμό να αφομοιώσει.

Υγεία του δέρματος

Μερικοί γιατροί αναφέρονται σε κολλαγόνο ως το νέο προϊόν αντι-γήρανσης του αιώνα και οφείλω να συμφωνήσω! Εξασφαλίζει τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναγέννηση του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι κατά κύριο λόγο αποτελείται από τα αμινοξέα γλυκίνη, προλίνη, αλανίνη και υδροξυπρολίνη. Αυτά τα συγκεκριμένα αμινοξέα αποδειχθεί ότι μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης. Η κλινική έρευνα έχει δείξει ότι ProtocolCollagen προωθεί νεότερους αναζητούν δέρμα, βελτιώνει το επίπεδο υγρασίας του δέρματος, βελτιώνει την υφή του δέρματος, βελτιώνει τα σημάδια των βαθιών ρυτίδων και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Απώλεια βάρους

Το κολλαγόνο είναι μια μεγάλη πηγή πρωτεΐνης και παρέχει 18 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 2 κουταλιές! Οι μελέτες δείχνουν ότι τα πεπτίδια κολλαγόνου που καταναλώνονται στο πρωινό είναι 40% περισσότερο από ό, τι κορεσμού άλλων πρωτεϊνών (όπως ο ορρός γάλακτος ή σόγιας) και συσχετίζεται με μείωση κατά 20% της πρόσληψης τροφής στο μεσημεριανό γεύμα.

ProtocolCollagen: καλύτερη μάρκα συμπλήρωμα κολλαγόνου

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα και είναι η ουσία που κρατά το σύνολο του σώματος μαζί. Βρίσκεται στο οστά, μύες, δέρμα και τένοντες, όπου σχηματίζει ένα ικρίωμα να παρέχει αντοχή και τη δομή.

Το ProtocolCollagen χρησιμοποιεί μόνο υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο σημαίνει ότι έχει ουσιαστικά προ-πέψη, έτσι ώστε το πεπτικό σύστημα χρειάζεται λιγότερο χρόνο και ενέργεια για να σπάσει την πρωτεΐνη και ως εκ τούτου παίρνει απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος πολύ γρήγορα. Καθώς γερνάμε το σώμα μας έχει την τάση να παράγει λιγότερο κολλαγόνο προκαλεί απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος και μειωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων.

Πώς να αγοράσετε

ProtocolCollagen είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου για το σώμα μας. Φέρνει πολλά οφέλη για το δέρμα, αρθρώσεις και τα οστά. Για να πάρετε ProtocolCollagen, επίσης, δεν χρειάζεται σκληρή προσπάθεια, γιατί είναι πολύ εύκολο. Απλά κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να σας φέρει στην επίσημη ιστοσελίδα και ευτυχισμένη ψώνια ένα καθαρό συμπληρωματικής πριμοδότησης ProtocolCollagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>