Καλύτερη κρέμα κολλαγόνου για τις πληγές που λειτουργούν πραγματικά για την νεανική εμφάνιση

Εδώ είναι ένα νέο προϊόν κρέμα κολλαγόνου για πληγές με πολλά πλεονεκτήματα. Μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια για το άρθρο που ακολουθεί.

Το κολλαγόνο, η πρωτεΐνη που δίνει στο δέρμα την αντοχή του σε εφελκυσμό, διαδραματίζει βασικό ρόλο σε κάθε φάση της επούλωσης του τραύματος. Προσελκύει κύτταρα, όπως οι ινοβλάστες και τα κερατινοκύτταρα, στην πληγή, η οποία ενθαρρύνει χειρουργικό καθαρισμό, την αγγειογένεση, και επανα-επιθηλίωσης. Επιπλέον, το κολλαγόνο παρέχει μια φυσική ικρίωμα ή υπόστρωμα για νέα ανάπτυξη ιστού.

Σχετικά με το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο επίδεσμοι διεγείρει νέα ανάπτυξη ιστού και να ενθαρρύνει την εναπόθεση και την οργάνωση της νεοσυσταθείσας ίνες κολλαγόνου και κοκκιώδη ιστό στην κλίνη τραύματος. Αυτοί οι επίδεσμοι χημικώς συνδέονται προς μεταλλοπρωτεϊνάσης μήτρας (MMPs) που βρέθηκε στο εξωκυτταρικό υγρό των τραυμάτων. MMPs συνήθως επιτίθενται και να σπάσει το κολλαγόνο, έτσι ώστε να έχει σκεφτεί ότι επιδέσμους τραυμάτων που περιέχει κολλαγόνο δώσει MMPs μια εναλλακτική πηγή κολλαγόνου, αφήνοντας το φυσικό κολλαγόνο του σώματος που διατίθενται για φυσιολογική επούλωση των πληγών.

Θεραπεύει διάφορες πληγές

Το κολλαγόνο βοηθά μεταναστεύουν σε πολυάριθμους τύπους κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των ινοβλαστών και κερατινοκυττάρων, στην πληγή, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ανάπτυξης ιστού σε μία κλίνη τραύματος. Αυτές οι ιδιότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να βοηθήσει τους κλινικούς ιατρούς με χειρουργικό καθαρισμό των μολυσμένων ιστών σε μια πληγή και να ενθαρρύνει φυσική ανάπτυξη να συμβεί. Το κολλαγόνο σάλτσες είναι κατάλληλα για την αφθονία των τύπων των πληγών, συμπεριλαμβανομένων κατακλίσεις, ήσσονος σημασίας εγκαύματα, έλκη ποδιών, χρόνιες πληγές και μεγάλες ανοιχτές πληγές.

ευελιξία και άνεση σε έναν ασθενή να κάνει το κολλαγόνο ένα go-to ντύσιμο όταν πρόκειται για την επούλωση των πληγών. Τα μόνα συγκεκριμένους τύπους πληγών που δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με ίνες κολλαγόνου είναι τα εγκαύματα τρίτου βαθμού, οι τραυματισμοί που έχουν σχηματιστεί σε εσχάρες ή καεί νεκρών ιστών ή έναν ασθενή που διαθέτουν αλλεργικά συμπτώματα σε βοοειδή, πουλί ή χοίρων προϊόντων.

σάλτσες κολλαγόνο

Το κολλαγόνο Επίδεσμοι συμπεριλαμβανομένων Promogran επίδεσμοι, SkinTemp, NuGel, Fibracol ντύσιμο, Κολλαγόνο ντύσιμο, γέλη τραύματος, Fibracol τραύματος ντύσιμο και Prisma σάλτσα κολλαγόνου. Οι επίδεσμοι κολλαγόνο χρησιμοποιείται για να βοηθήσει μέτρια έως βαριά εξιδρωματικά τραύματα επουλώνονται. επίδεσμοι κολλαγόνο την προαγωγή της επούλωσης διατηρώντας την πληγή υγρή ενώ απορροφά εξίδρωμα. Ευέλικτο και απορροφητικό, Κολλαγόνο επίδεσμοι μπορεί να κοπεί για να ταιριάζει την πληγή. Μερικές σάλτσες κολλαγόνο είναι διαθέσιμα ως σχοινιά για τη συσκευασία βαθιές πληγές. Οι επιλογές μας κολλαγόνο περιλαμβάνουν Johnson & Johnson δημοφιλή Promogran ντύσιμο.

υποβαθμίζοντας τη μόλυνση

Μια άλλη ευεργετική πτυχή στη χρήση ενός επιδέσμου κολλαγόνου είναι η ικανότητά του να μειώσει τις εμφανίσεις της λοίμωξης του τραύματος. Το κολλαγόνο μπορεί να βοηθήσει παρουσίες έλεγχο των βιο-επιβάρυνσης από την εμφάνιση, η οποία ουσιαστικά η συσσώρευση των βακτηρίων απαντάται μία επιφάνεια πριν έχει αποστειρωθεί. Με layering ένα φράγμα μεταξύ του τραύματος και των γύρω βακτήρια, καθώς και την παραγωγή της διάδοσης αντιμικροβιακών παραγόντων γύρω από την πληγή, ο συνολικός κίνδυνος μόλυνσης μειώνεται.

ελαχιστοποίηση των ερεθισμών

επίδεσμοι Κολλαγόνο τυπικά διαθέτουν μη προσκολλημένα ιδιότητες έτσι ο επίδεσμος θα παραμείνει συμπιεσμένη ενώ αίσθημα χαλαρά, εξαλείφοντας τον επίδεσμο να κολλήσει στα ξηραμένα εκκρίσεις της τραυματισμένης περιοχής. Ωστόσο, το κάλυμμα επίδεσμοι θα χρειαστούν κατά τη χρήση ενός επιδέσμου κολλαγόνου. Όταν συνδυάζεται με χαρακτηριστικά του την διαμονή μαλακό, καθώς και την παραγωγή ένα ιδανικό υγρό περιβάλλον για την πληγή, ίνες κολλαγόνου μπορεί να βοηθήσει χαμηλότερο ερεθισμό και δυσφορία. σάλτσες κολλαγόνο μπορεί να παραμείνει συνήθως εφαρμόζεται σε ένα τραύμα για περίπου επτά ημέρες. Θα ελαχιστοποιήσει επίσης την αλλαγή επιδέσμων.

Καλύτερο κολλαγόνο για τις πληγές για να αγοράσει

Σας προτείνουμε να πάρετε XYZSmartCollagen. Αυτό XYZSmartCollagen μπορεί να αγοραστεί στην επίσημη ιστοσελίδα. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του XYZSmartCollagen. Θα είναι πολύ σημαντικό να αγοράσει αυτό το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα για να πάρετε μια ειδική τιμή με εγγύηση. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>