Καλύτερη θεραπεία διεύρυνση φυσικό του προστάτη θα πρέπει να αγοράσετε

Φυσικό θεραπεία της διεύρυνσης του προστάτη μπορεί να σας βοηθήσει ως η καλύτερη λύση για την ρομαντική σας. Εδώ είναι η καλύτερη επανεξέταση.

Όταν προσπαθείτε να βρείτε τα σωστά συμπληρώματα για τη θεραπεία μιας κατάστασης της υγείας, μπορεί να αισθάνεται σαν ένα άγριο εικασία. Μπορείτε συχνά να υπολογίζει σε στόμα σε στόμα. Ωστόσο, ορισμένοι άνδρες με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη έχουν βρει την επιτυχία με τα συμπληρώματα. Επιπλέον, υπάρχει τουλάχιστον κάποια επιστημονική έρευνα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Τώρα, μπορείτε να βρείτε τη θεραπεία της διεύρυνσης φυσικό προστάτη.

Διευρυμένη κατάσταση του προστάτη

Η Mayo Clinic χαρακτηρίζει μια διευρυμένη προστάτη ως μια κατάσταση γνωστή ως καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Είναι συχνά προκαλεί προβλήματα με τη συχνότητα και τη συνέπεια της ούρησης, συμπεριλαμβανομένων ασθενές ρεύμα, δυσκολία στην έναρξη και τη διακοπή της ούρησης, στράγγισμα να ουρούν και ντρίμπλα μετά την ούρηση. Μερικοί άνδρες παρατηρήσετε ακόμη και αίμα στα ούρα.

Η πιο κοινή αιτία της διεύρυνσης αφορά την ηλικία. Με κάθε χρόνο που περνάει, ο αδένας του προστάτη συνεχίζει να αυξάνεται. Ενώ η διαδικασία ανάπτυξης είναι φυσικό, τα συμπτώματα που συνοδεύουν την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη μπορεί να είναι ανησυχητικό, και μπορεί να θέλετε να λάβει μέτρα για τη μείωση του μεγέθους του προστάτη.

Φυσικές θεραπείες για διευρυμένη προστάτη

Το πράσινο τσάι είναι φορτωμένο με πολυφαινόλες. Αυτές οι ενώσεις των φυτών αποτρέψει κυτταρική βλάβη με αντιοξειδωτική δράση τους. Με άλλα λόγια, θα μαζέψει καταστροφικές ελεύθερες ρίζες.

EGCG είναι η μοναδική για το πράσινο τσάι πολυφαινόλες. Δεν είναι μόνο εμποδίζουν τη φλεγμονή που μπορεί να οδηγήσει σε καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Είναι επίσης σκοτώνει κύτταρα καρκίνου του προστάτη.

Το λυκοπένιο: Η έρευνα δείχνει αυτό το αντιοξειδωτικό πλούσια καροτενοειδούς από κίτρινο και κόκκινο φυτά χαμηλώνει ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA) βαθμολογίες σε άνδρες με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Βιταμίνη D3: Σε μία μελέτη, οι άνδρες με καρκίνο του προστάτη δόθηκαν είτε 4.000 IU βιταμίνης D3 ημερησίως ή ένα ψευδοφάρμακο. Μετά από 60 ημέρες, οι όγκοι του προστάτη βελτιώθηκε από άνδρες που έλαβαν την βιταμίνη. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός D3 μειώνει τη φλεγμονή.

Υπάρχουν ακόμα περισσότερες φυσικές θεραπείες ειδικά κατασκευασμένα για την υπερπλασία του προστάτη.

Καλύτερο συμπλήρωμα για διευρυμένη προστάτη

50% των ανδρών στην Αμερική άνω των 50 ετών έχουν προσβληθεί από μια διευρυμένη προστάτη, η οποία μπορεί να προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα με την ούρηση, αύξηση του σωματικού βάρους, και πολλά άλλα. Σε αντίθεση με συνταγογραφούμενα φάρμακα, ProstatePlus έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει φυσικά καταπολέμηση του σώματός σας και να ανακουφίσει τα συμπτώματα που προκαλούνται από μια νοσηρή του προστάτη σε μακροπρόθεσμη βάση. Αυτός ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων να βοηθήσει τη φλεγμονή αγώνα και βελτιώνει τη συνολική υγεία του προστάτη σας.

Πού να αγοράσετε

Αν θέλετε να παραγγείλετε αυτό το προϊόν, ποτέ δεν το αγοράσει για τις άλλες περιοχές. Αυτό ProstatePlus είναι η μόνη διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα τους για τον κατασκευαστή και προμηθευτή. Θα πρέπει να το αγοράσετε μόνο στο πιστοποιημένο και εξουσιοδοτημένο ιστοσελίδα επειδή το προϊόν είναι γνήσιο και εγγύηση. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους επίσημα. Θα πάρετε ειδικές προσφορές για ProstatePlus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>