Κέτο δίαιτα οφέλη για την υγεία σας

Στις περισσότερες επιστημονικές μελέτες, η κετο δίαιτα αποδεικνύει την αξία της ως υγιή και ευεργετική. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο για να μάθετε τα οφέλη διατροφής κετο για την υγεία. Η διατροφή κετο έχει πραγματικά αμφισβητηθεί εδώ και δεκαετίες. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι αυτή η δίαιτα αυξάνει τη χοληστερόλη και προκαλεί καρδιακές παθήσεις λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Ωστόσο, στις περισσότερες επιστημονικές μελέτες, η κετο δίαιτα έχει αποδειχθεί υγιή και ωφέλιμη. Μια κέτο διατροφή όχι μόνο προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια βάρους, αλλά οδηγεί επίσης σε σημαντικές βελτιώσεις στους περισσότερους παράγοντες κινδύνου για καρδιακές παθήσεις – συμπεριλαμβανομένης της χοληστερόλης. Εδώ είναι 6 αποδεδειγμένα οφέλη διατροφής κετο για την υγεία.

Τα απίστευτα οφέλη διατροφής κετο

Υπάρχει σίγουρα περισσότεροι από ένας τρόπος να ακολουθήσετε μια διατροφή κετο. Τεχνικά, η κατανάλωση τυριού τυλιγμένου σε σαλάμι είναι κετογόνο, ωστόσο αυτό είναι προφανώς μακριά από το ιδανικό. Ο τρόπος που το βλέπουμε, μετά από μια δίαιτα κετο είναι εξαιρετικά ευεργετικό κυρίως για τα αντιφλεγμονώδη και μιτοχονδριακά διεγερτικά οφέλη. Για να εξασφαλίσουμε τα μέγιστα οφέλη για τη διατροφή κετο, προτιμούμε να προτείνουμε μια διατροφή κετο, η οποία να είναι υψηλή σε υγιή λίπη, σε πρωτεΐνες με καθαρή προέλευση και σε τόνους λαχανικών και βοτάνων πλούσιων σε αντιοξειδωτικά. Ο συνδυασμός της πλημμύρας του σώματος με θρεπτικά συστατικά μαζί με μια δίαιτα κετο είναι όπου γίνεται πραγματικά θεραπευτική.

  • Βοηθήματα στην απώλεια βάρους.

Χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια από ό, τι χρειάζεται για να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια. Εξαιτίας αυτού, μια δίαιτα κετο μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της απώλειας βάρους. Και δεδομένου ότι η διατροφή είναι υψηλή σε πρωτεΐνες, δεν σας αφήνει πεινασμένοι όπως κάνουν άλλες δίαιτες.

  • Μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου.

Η κέτο δίαιτα έχει πρόσφατα διερευνηθεί σε μεγάλο βαθμό για το πώς μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή ακόμα και τη θεραπεία ορισμένων καρκίνων. Η διατροφή κετό μπορεί να είναι μια κατάλληλη συμπληρωματική θεραπεία για τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία σε άτομα με καρκίνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα προκαλούσε περισσότερο οξειδωτικό στρες στα καρκινικά κύτταρα απ ‘ότι σε φυσιολογικά κύτταρα. Και επειδή η διατροφή κέτο μειώνει το υψηλό σάκχαρο στο αίμα, θα μπορούσε να μειώσει τις επιπλοκές της ινσουλίνης, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με κάποιους καρκίνους.

  • Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς.

Όταν ακολουθείται η διατροφή κετο με υγιεινό τρόπο, υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις ότι η διατροφή μπορεί να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς μειώνοντας τη χοληστερόλη. Μία μελέτη διαπίστωσε ότι τα καλά επίπεδα χοληστερόλης αυξήθηκαν σημαντικά σε εκείνα που ακολουθούν τη διατροφή κετο. Η κακή χοληστερόλη μειώθηκε σημαντικά.

  • Βελτιώνει την πνευματική διαύγεια και την ευκρίνεια.

Ένα άλλο όφελος που πιθανώς θα παρατηρήσετε όταν ακολουθείτε μια διατροφή κετο είναι ότι ο εγκέφαλός σας αισθάνεται πιο έντονος. Η νευρολογική φλεγμονή είναι ύπουλη και έχει συνδεθεί με την κατάθλιψη, το άγχος και την κακή γνωστική λειτουργία. Η φλεγμονή είναι πάντα παρούσα στο σώμα. Ορισμένοι είναι επωφελείς, ωστόσο, πολύ γρήγορα γίνεται ένα πρόβλημα. Ενώ υπάρχουν πολλές στρατηγικές για την καταπολέμηση της περιττής φλεγμονής, η διατροφή κετο είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να έχετε. Αυτό το όφελος καθιστά το κέτω χρήσιμο για νευρολογικές διαταραχές καθώς και γενικά βελτιώνει τις ψυχικές επιδόσεις.

  • Αυξάνει την ενέργεια.

Το σώμα σας μπορεί να αποθηκεύσει μόνο πολύ γλυκογόνο και γι ‘αυτό πρέπει να ανεφοδιάζετε συνεχώς αν θέλετε να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα. Ωστόσο, το σώμα σας έχει ήδη αρκετό λίπος για να δουλέψει και μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερο λίπος έτσι ώστε μέσα στην κέτωση να έχει μια πηγή ενέργειας που ποτέ δεν θα εξαντληθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε με περισσότερη ενέργεια όλη την ημέρα. Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο όπου δεν νιώθετε ότι πρέπει να πάρετε έναν υπνάκο μετά το γεύμα; Αυτή είναι η εκπληκτική αλήθεια της διατροφής κετο.

  • Βοηθά στην καταπολέμηση του διαβήτη τύπου 2.

Τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2 πάσχουν από αυξημένη παραγωγή ινσουλίνης. Επειδή η διατροφή κέτο απομακρύνει τα σάκχαρα από τη διατροφή, βοηθάει στη μείωση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα και μπορεί να αντιστρέψει αποτελεσματικά τον διαβήτη τύπου 2. Μελέτες έχουν δείξει ότι η προσκόλληση σε μια δίαιτα κετο μπορεί να μειώσει τους βασικούς δείκτες που σχετίζονται με τον διαβήτη τύπου 2.

Τελικές λέξεις

Τα οφέλη διατροφής για την υγεία είναι πραγματικά. Μια δίαιτα κετο μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας με πολλούς τρόπους. Η μείωση της φλεγμονής και η βελτίωση της παραγωγής μιτοχονδρίων ενέργειας μπορεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή σας και να μειώσει τον κίνδυνο να πάρετε πολλές χρόνιες παθήσεις. Αν ψάχνετε για ένα συμπλήρωμα που μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση μιας μεταβολικής κατάστασης της κέτωσης, να διατηρήσει υγιή επίπεδα ενέργειας και να υποστηρίξει τον έλεγχο βάρους, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το KetoDiet. Το KetoDiet είναι ένα υψηλής ποιότητας φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει βασικά κετογενικά συστατικά, όπως κετόνη βατόμουρου, ξίδι μηλίτη μήλου, αφρό μάνγκο, πράσινο καφέ, garcinia cambogia και πράσινο τσάι. Όλα αυτά τα συστατικά βοηθούν στην πρόκληση μεταβολικής κατάστασης της κέτωσης, υποστηρίζουν τον έλεγχο του φυσικού βάρους και υποστηρίζουν έναν υγιή μεταβολισμό. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια δίαιτα κετο, κάντε κλικ στο παρακάτω banner για να πάρετε όλα όσα χρειάζεστε για να εφαρμόσετε την κετο διατροφή με τη βοήθεια του συμπληρώματος KetoDiet για μέγιστα οφέλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>