Κέτο δίαιτα και μηλίτη μηλίτη μηλίτη: τα οφέλη

Όποιος ενδιαφέρεται για την φυσική υγεία γνωρίζει την διατροφή κετο και το ξίδι μηλίτη μήλου. Εδώ θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το ξίδι μηλίτη μήλων σε μια δίαιτα κετο. Με την έκρηξη της κετο δίαιτας, οι άνθρωποι αναζητούν πάντα τρόπους βελτίωσης της κέτωσης για να μεγεθύνουν τα οφέλη της. Υπάρχουν τουλάχιστον 4 τρόποι για τη χρήση του ξιδιού μήλου μήλων σε μια δίαιτα κετο. Το ξύδι μηλίτης μήλου έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιονδήποτε τρόπο ζωής. Αυτός ο αρχαίος τονωτικός είναι εξαιρετικά χρήσιμος για τη βελτίωση της σταθερότητας του σακχάρου στο αίμα και την υποστήριξη της παραγωγής κετόνης στο σώμα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατροφή κετο και το ξίδι μηλίτη μήλου.

μηλόξυδο

Το ξίδι μηλίτης από μήλα είναι ξύδι από μήλα, ζάχαρη και ζύμη. Συνήθως το μαλακό, ξινό και ελαφρώς γλυκό υγρό έχει χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο και το μαγείρεμα για γεύση και οξύτητα, αλλά τα οφέλη για την υγεία του έχουν πάρει τον κόσμο της διατροφής από καταιγίδα. Η κέτο διατροφή και το ξύδι μηλίτη μηλίτη μπορούν να πάνε μαζί σε αρμονία. Έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες για να αποκαλυφθούν όλα τα οφέλη από το πόσιμο μηλίτη μηλίτη μήλων σε μια δίαιτα κετο. Το οξικό οξύ στο ξύδι μηλίτης μήλου μπορεί να βοηθήσει να διατηρηθεί χαμηλό το σάκχαρο του αίματος σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, να καταστείλει την όρεξη, να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και να κάνει κάποιον να αισθάνεται γενικά καλύτερα και πιο υγιεινά.

Η σύνδεση της κετο δίαιτας και του μηλίτη μηλίτη μηλίτη

Τόσο η κετο δίαιτα όσο και το ξύδι μηλίτη μηλίτη προσβάλλουν το κάψιμο λίπους. Στην κέτο δίαιτα, υποτίθεται ότι πρέπει να κόψετε υδατάνθρακες και να φορτώσετε λίπη για να πάτε σε μια κατάσταση που ονομάζεται κέτωση, όπου το σώμα σας αρχίζει πραγματικά να καίει λίπος για ενέργεια αντί για υδατάνθρακες. Η σύνδεση του ξιδιού μήλου μήλου με το λίπος είναι αρκετά σταθερή. Μια μελέτη του 2009 έδειξε ότι σε ένα κυψελοειδές επίπεδο, το ξίδι έστρεψε τα γονίδια που καίει το λίπος. Μια άλλη μελέτη του 2009 διαπίστωσε ότι η λήψη 15 χιλιοστόλιτρων ξύδι μηλίτη μήλου ανά ημέρα για τρεις μήνες μειώθηκε ελαφρώς το σωματικό βάρος και το λίπος στην κοιλιά σε 175 παχύσαρκους ιαπωνικούς ενήλικες. Το ξίδι μηλίτης από μήλα μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο λίπος. Είναι ένας μαγικός καυστήρας λίπους για τον άνθρωπο. Είναι εντάξει να καταναλώνετε ξίδι μηλίτη μήλου σε μια δίαιτα κετο. Αν και το μήλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες (κάτι που δεν επιτρέπεται στη διατροφή κετο), όταν μετατραπεί σε οξύ, δεν είναι πλέον υδατάνθρακας. Έτσι το ξύδι μηλίτη μήλου είναι κετο-φιλικό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ξίδι μηλίτη μήλου σε μια δίαιτα κετο

Όπως έχουμε πει πριν, η κέτο διατροφή και το ξίδι μηλίτη μηλίτη μπορούν να πάνε αρμονικά. Εάν δεν είστε συνηθισμένοι να χρησιμοποιείτε ξίδι μηλίτη μήλου και χρειάζεστε ιδέες για το πώς να το ενσωματώσετε στη δίαιτά σας κετό, εδώ είναι μερικές δημοφιλείς κετο-φιλικές χρήσεις για το ξίδι μηλίτη μήλου:

  • Κάντε ένα ποτό “αποτοξίνωσης”.

Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να προσθέσουν μια κουταλιά ξίδι μηλίτη μήλου σε ένα ποτήρι νερό το πρωί. Θα βοηθήσει στην τόνωση της πέψης. Για μια πιο ενδιαφέρουσα γεύση, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα γευστικά συστατικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά όπως κανέλα, τζίντζερ, κουρκούμη ή χυμό λεμονιού.

  • Προσθέστε το σε σάλτσες σαλάτας.

Το ξίδι μηλίτης μήλου έχει μια ήπια και γλυκιά γεύση που πηγαίνει καλά με πολλές σάλτσες σαλάτας. Η μη φιλτραρισμένη ποικιλία ξύδι μηλίτη μηλίτη που περιέχει τη “μητέρα” έχει μια πιο σύνθετη γεύση που πιθανότατα θα βρείτε γοητευτικό.

  • Χρησιμοποιήστε το για μαρινάδες.

Μαρινάρισμα κοτόπουλου και ψαριών με όξινα συστατικά όχι μόνο αναδεικνύει τις γεύσεις αλλά και τρυώνει το κρέας. Το ξίδι μηλίτη μήλου μπορεί να είναι ένας καλός υποκατάστατος χυμού λεμονιού για τις μαρινάτες με θαλασσινά και είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο κέτω λεμόνι με λιγότερους υδατάνθρακες.

  • Προσθέστε το για τηγανητές πατάτες.

Οι γλυκές και ξινές σάλτσες συνήθως περιλαμβάνουν ξίδι ως συστατικό. Μπορείτε να αντικαταστήσετε ξίδι από ρύζι με ξίδι μηλίτη μήλου σε αυτές τις συνταγές.

Καλύτερο συμπύκνωμα κετογόνου με ξύδι μήλου μήλου στην αγορά

Για να βοηθήσετε να ξεκινήσετε την κέτωση και να υποστηρίξετε έναν υγιή μεταβολισμό, είναι εντάξει να πάρετε ένα συμπλήρωμα κετογόνου. Μέχρι στιγμής, το KetoDiet είναι το πιο συνιστώμενο συμπλήρωμα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μια δίαιτα κετο. Αυτό το προϊόν περιέχει βασικά κετογενικά συστατικά που περιλαμβάνουν ξίδι μηλίτη μήλου. Το ξίδι μηλίτη μήλου που υπάρχει στον τύπο KetoDiet είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό για την προώθηση της φυσικής απώλειας βάρους. Όχι μόνο το ξίδι μηλίτη μηλίτη συμβάλλει στην προώθηση ενός υγιούς μεταβολισμού, αλλά επίσης μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του ρυθμού με τον οποίο τα σάκχαρα και τα λίπη αποθηκεύονται ως λιπώδη κύτταρα στο σώμα. Το οξικό οξύ που υπάρχει στο ξίδι μηλίτης μήλου βοηθά επίσης να μετατρέψει τα σάκχαρα στο γλυκογόνο, το οποίο χρησιμοποιείται ως ενέργεια. Άλλα ευεργετικά συστατικά του KetoDiet είναι η κετόνη βατόμουρου, η αφρικανική μάνγκο, ο πράσινος καφές, η garcinia cambogia και το πράσινο τσάι. Όλα είναι φυσικά. Υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι για να πάρετε το KetoDiet. Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο του KetoDiet για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη αυτού του συμπλόκου κετογόνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>