Θερμογενή συμπληρώματα και φάρμακα υψηλής αρτηριακής πίεσης

Υπάρχουν ακόμα πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τη λήψη θερμογενών συμπληρωμάτων και φαρμάκων υψηλής αρτηριακής πίεσης όλα μαζί. Θα προσπαθήσουμε να εξετάσουμε αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν πολλά είδη χάπι διατροφής στην αγορά τώρα. Υπάρχουν αναστολείς λίπους που μειώνουν ενεργά τα λίπη από τα τρόφιμα που τρώτε από την απορρόφηση τους μέσω του τοιχώματος της πεπτικής οδού, μειώνοντας την ποσότητα ενέργειας (θερμίδες) που λαμβάνετε. Παρομοίως υπάρχει ένα φάρμακο που εμποδίζει την πρόσληψη υδατανθράκων. Κανένα από αυτά τα χάπια δεν είναι πραγματικά ασφαλές μακροπρόθεσμα και και οι δύο έχουν κάποιες παρενέργειες που δεν είναι πολύ ευχάριστες. Ορισμένα φάρμακα είναι θετικά μη ασφαλή, αλλά οι άνθρωποι τα παίρνουν ακόμη για να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Τα χάπια καύσης λίπους λειτουργούν λίγο διαφορετικά, επειδή έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν το μεταβολισμό ώστε να χάσουν περισσότερο λίπος. Τα πιο συχνά χάπια για την καύση λίπους χρησιμοποιούνται από τους bodybuilders πριν από τους διαγωνισμούς, όταν η “κοπή” είναι πιο σημαντική. Ο τρόπος με τον οποίο τα χάπια δρουν για την αύξηση του μεταβολισμού ποικίλλει, αλλά τα περισσότερα περιέχουν ένα χημικό συμπύκνωμα καφεΐνης, γκουαράνας, πράσινου τσαγιού και άλλων συστατικών τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι συμβάλλουν ενδεχομένως στην αύξηση της καύσης του λίπους.

Σύνδεση θερμογενών συμπληρωμάτων και υψηλής αρτηριακής πίεσης

Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν θερμογενή συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως μεταξύ των ατόμων που ασχολούνται με τη φυσική κατάσταση, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τον μεταβολικό ρυθμό μετανάστευσης και να διευκολύνουν την απώλεια λίπους. Υπάρχει κάποια ανησυχία ότι τα θερμογενή συμπληρώματα που βασίζονται σε διεγερτικά μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς τις αιμοδυναμικές μεταβλητές, όπως ο καρδιακός ρυθμός και η αρτηριακή πίεση. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει οξείες αυξήσεις στον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή πίεση μετά την κατάποση θερμογενών συμπληρωμάτων που περιέχουν καφεΐνη συν ephedra. Άλλοι ανέφεραν παρόμοια αύξηση του καρδιακού ρυθμού και της αρτηριακής πίεσης μετά την κατάποση ενός θερμογόνου προϊόντος, ακόμη και όταν δεν υπάρχει ephedra. Από τα συστατικά που βρίσκονται στο θερμογόνο προϊόν που εξετάζεται επί του παρόντος, υπάρχει κάποια υποστήριξη που υποδηλώνει ότι η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει σημαντικά την ενεργειακή δαπάνη χωρίς να επηρεάσει αρνητικά τις αιμοδυναμικές μεταβλητές. Ενώ είναι γνωστό ότι αυτά τα συστατικά μπορούν να έχουν θετική επίδραση στον μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας, το μέγεθος μπορεί να ποικίλει με βάση το δραστικό συστατικό και / ή τον συνδυασμό των δραστικών συστατικών. Επιπλέον, απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση της ασφάλειας για τα συμπληρώματα πολλαπλών συστατικών που περιέχουν καφεΐνη, λόγω της πιθανής επίδρασής της στον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή πίεση.

Σκέψεις πριν από τη λήψη θερμογενών συμπληρωμάτων και φαρμάκων υψηλής αρτηριακής πίεσης

Όποιος έχει ένα πάρα πολλά φλιτζάνια καφέ γνωρίζει, μπορείτε να έχετε πάρα πολύ καλό πράγμα. Τα διεγερτικά μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ανήσυχοι, ευερέθιστοι ή νευρικοί. Και όταν παίρνετε μια σειρά από διεγερτικά μαζί, είναι δύσκολο να ξέρετε πώς αυτός ο συνδυασμός θα σας επηρεάσει. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οποιοσδήποτε πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιαγγειακά προβλήματα, επιρρεπείς σε κρίσεις, σε ψυχιατρικά φάρμακα ή με οικογενειακό ιστορικό καρδιακών προβλημάτων ή εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με ορισμένα συμπληρώματα. Εάν συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και πάρετε το βήμα για να δοκιμάσετε ένα θερμογενές συμπλήρωμα, ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα πολύ προσεκτικά. Οι περισσότερες ετικέτες θα σας πει να δοκιμάσετε πρώτα την αντίδρασή σας στο συμπλήρωμα παίρνοντας μόνο μια μικρή δόση. Εάν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες όταν παίρνετε θερμογενή συμπληρώματα και φάρμακα υψηλής αρτηριακής πίεσης – σε οποιοδήποτε σημείο – ήρθε η ώρα να σπάσετε με τον φίλο σας που καίει το λίπος.

Θερμογενή συμπληρώματα και φάρμακα υψηλής αρτηριακής πίεσης

Οι λίπους-καυστήρες μπορούν να είναι μια πολύτιμη προσθήκη σε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που στοχεύει στην απώλεια βάρους, καθώς ενισχύουν το μεταβολισμό σας και αυξάνουν τη λίπανση. Πολλοί καυστήρες λίπους χρησιμοποιούν καφεΐνη και άλλες ενώσεις που αυξάνουν την αρτηριακή πίεση ή μπορεί να επηρεάσουν τα φάρμακα για την αρτηριακή πίεση. Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια θερμογενή συμπληρώματα και φάρμακα υψηλής αρτηριακής πίεσης. Πάντα συμβουλευτείτε τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης πριν πάρετε συμπληρώματα. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να βρείτε υψηλής ποιότητας θερμογενές συμπλήρωμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με ασφάλεια με φάρμακα υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>