Θεραπείες ροδόχρου ακμής: ποιες είναι οι επιλογές;

Οι θεραπείες ροδόχρου ακτινοβολίας εστιάζονται στον έλεγχο των σημείων και των συμπτωμάτων Οι περισσότερες φορές απαιτούν συνδυασμό θεραπείας περιποίησης και περιποίησης. Αν έχετε ροδόχρου ακμή, πιθανότατα θα έχετε ερυθρότητα στο πρόσωπό σας σε κάποιο σημείο. Η ερυθρότητα μπορεί να εμφανιστεί ως έξαψη που διαρκεί λίγο περισσότερο κάθε φορά. Χωρίς θεραπείες ροδόχρου ακμής, η ερυθρότητα μπορεί να γίνει μόνιμη. Μια άλλη αιτία μόνιμης ερυθρότητας είναι ορατά αιμοφόρα αγγεία στο πρόσωπο. Δεν έχει σημασία ποια είναι η αιτία, δεν χρειάζεται να ζείτε με την κοκκινίλα. Αν η ερυθρότητα σας ενοχλεί, οι θεραπείες ροδόχρου ακμής είναι διαθέσιμες για εσάς. Η διάρκεια των θεραπειών σας εξαρτάται από τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων σας.

Ιατρικές θεραπείες ροδόχρου ακμής

Ο τύπος θεραπειών που δίνει ο γιατρός σας εξαρτάται από τα σημεία και τα συμπτώματα που αντιμετωπίζετε. Οι ιατρικές θεραπείες ροδόχρου ακμής περιλαμβάνουν:

  • Στοματικές θεραπείες.

Τα αντιβιοτικά όπως η τετρακυκλίνη, η χαμηλή δόση δοξυκυκλίνης μείωσαν τον αριθμό των σπυριών και των φλύκταινες. Η χαμηλή δόση δοξυκυκλίνης (40 mg) ήταν πιθανόν τόσο αποτελεσματική όσο και 100 mg, αλλά με πολύ λιγότερες παρενέργειες διάρροιας και ναυτίας. Μια χαμηλή δόση ισοτρετινοΐνης (0,3 mg / kg), ενός φαρμάκου που σχετίζεται με τη βιταμίνη Α, φαίνεται να είναι ελαφρώς πιο αποτελεσματική από 50-100 mg δοξυκυκλίνης για τη θεραπεία των σπυριών και των φλύκταινες. Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν πρόσθετες προφυλάξεις σχετικά με την αντισύλληψη σε γυναίκες σε ηλικία τεκνοποίησης, καθώς αυτό το φάρμακο είναι γνωστό ότι προκαλεί δυσμορφίες στο έμβρυο.

  • Θεραπείες με βάση το φως.

Πολλοί ασθενείς στρέφονται τώρα σε έντονες θεραπείες φωτός για να θεραπεύσουν τη συνεχή ερυθρότητα και τα αισθητά αιμοφόρα αγγεία στο πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος. Συχνά θεωρείται ασφαλής εναλλακτική λύση, η έντονη θεραπεία παλμών μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της επιδερμίδας και της χροιάς. Η ελαφριά επεξεργασία μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσφορία. Ενώ οι περισσότεροι ασθενείς είναι σε θέση να υπομείνουν τη διαδικασία, οι παγοκύστες και η τοπική αναισθητική κρέμα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση της δυσφορίας. Πολλές θεραπευτικές αγωγές είναι συνήθως απαραίτητες και οι περισσότερες ασφάλειες δεν καλύπτουν τη διαδικασία. Οι γιατροί συστήνουν θεραπείες σε διαστήματα τριών έως έξι εβδομάδων. κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η αποφυγή του ήλιου είναι απαραίτητη. Ελέγξτε τους κινδύνους, τα οφέλη και τις εναλλακτικές λύσεις με έναν γιατρό πριν από τη θεραπεία.

  • Τοπικές θεραπείες.

Δύο ξεχωριστές θεραπείες, η μετρονιδαζόλη και το αζελαϊκό οξύ, ήταν αποτελεσματικές και ασφαλείς στη μείωση των συμπτωμάτων ροδόχρου ακμής. Οι βελτιώσεις τείνουν να εμφανίζονται μετά από τρεις έως έξι εβδομάδες. Με τη μετρονιδαζόλη, μερικοί άνθρωποι εμφάνισαν ήπιο κνησμό, ερεθισμό του δέρματος και ξηρό δέρμα. Για μερικούς, το αζελαϊκό οξύ προκάλεσε ήπια καύση, τσούξιμο ή ερεθισμό. Απαιτούνται περισσότερες έρευνες για να εξαχθεί ποια από τις δύο αυτές θεραπείες είναι καλύτερη.

Φυσικές θεραπείες ροδόχρου ακμής

Οι ιατρικές θεραπείες ροδόχρου ακμής προσφέρουν υψηλή αποτελεσματικότητα, αλλά οι περισσότερες από αυτές δυστυχώς δεν μπορούν να διαχωριστούν από τις παρενέργειες. Εάν θέλετε να αποφύγετε παρενέργειες, τότε η μόνη επιλογή σας είναι να αντιμετωπίζετε τη ροδόχρου ακμή με φυσικούς τρόπους. Τα ακόλουθα είναι αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες ροδόχρου ακμής:

  • Φόρα αντηλιακό.

Οι βλάβες από τον ήλιο συσχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων της ροδόχρου ακμής. Η προστασία του δέρματός σας με αντιηλιακό θα βοηθήσει στην αποφυγή επιδείνωσης των συμπτωμάτων, μειώνοντας ταυτόχρονα τη φλεγμονή και την ερυθρότητα.

  • Αλλάξτε τη διατροφή σας.

Προσπαθώντας διαφορετικά τρόφιμα με συγκεκριμένες ιδιότητες μπορεί να προχωρήσει πολύ προς τη βελτίωση της ροδόχρου ακμής. Τα φρούτα, τα λαχανικά, το λάδι καρύδας, τα κρέατα που τρέφονται με χόρτο, τα άγρια ​​ψάρια, το σκόρδο, το κουρκούμη, το τζίντζερ, τα κρεμμύδια και το πράσινο τσάι είναι όλα ωραία τρόφιμα για πιο υγιές δέρμα. Μπορεί επίσης να θέλετε να αποφύγετε τα κοινά αλλεργιογόνα όπως το γαλακτοκομείο, τη γλουτένη, τη ζάχαρη, τα τηγανισμένα τρόφιμα, το αλκοόλ και την καφεΐνη.

  • Προτιμήστε τα φυσικά καλλυντικά.

Εξετάστε τη μετάβαση σε μια πιο ήπια φόρμουλα καλλυντικών προϊόντων ή ακόμα και χωρίς καλλυντικά για μερικές ημέρες κάθε εβδομάδα για να επιτρέψετε στο δέρμα σας να αναπνεύσει.

  • Μειώστε το άγχος.

Η διαχείριση των επιπέδων στρες είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για ροδόχρους ακμής και για οποιοδήποτε άλλο τύπο ερεθισμού του δέρματος. Τα σώματά μας αντιδρούν διαφορετικά υπό άγχος και μπορεί να είναι πιο επιρρεπή σε αλλεργίες, σπασμούς, ερεθισμούς και φλεγμονή. Το να παίρνετε τακτικά χρόνο για να κάνετε δραστηριότητες που σας κάνουν ευτυχείς είναι μνημειακά σημαντικό. Ο διαλογισμός και η γιόγκα μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το άγχος και το άγχος. Τα δημιουργικά καταστήματα όπως η μουσική, το γράψιμο και η τέχνη κάνουν επίσης εξαιρετικές επιλογές για αυτο-φροντίδα.

Δοκιμάστε φυσική τοπική κρέμα

Το Revitol Rosacea Cream ως φυσική τοπική κρέμα μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να πάρετε το δέρμα σας πίσω στο σχήμα. Αυτή η ισχυρή κρέμα από το Revitol περιέχει εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού, σκουαλένιο, εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας, έλαιο νυχτολούλουδου, αλλαντοΐνη, οξικό τοκοφερόλη και υαλουρονικό νάτριο. Αυτά τα φυσικά συστατικά δουλεύουν συνεργικά για να διαχειριστούν τη ροδόχρου ακμή, να απαλύνουν την ερυθρότητα και να αποτρέψουν την επιδείνωσή τους. Η διαβίωση με ροδόχρου ακμή είναι μια πρόκληση. Δεν μπορείτε να προβλέψετε μια έκρηξη αυτής της κατάστασης και η εξάλειψη των συμπτωμάτων είναι συχνά ενοχλητική. Αλλά οι υψηλής ποιότητας ενώσεις από το Revitol Rosacea Cream θα σας προσφέρουν γρήγορη ανακούφιση από την ερυθρότητα και θα μειώσουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών στη μύτη και τα μάγουλά σας με μία και μοναδική εφαρμογή. Το Revitol Rosacea Cream θα σας βοηθήσει να έχετε πιο υγιές δέρμα. Κάντε κλικ παρακάτω για να παραγγείλετε την προσφορά σας από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>