Θεραπείες για συμπτώματα υποσπερμίας

Το χαμηλό επίπεδο του όγκου του σπέρματος, ακόμη και μετά από μερικές ημέρες της περιόδου αποχής, είναι ένα από τα πιο εμφανή συμπτώματα υποσπερμίας. Αυτή η κατάσταση ευτυχώς μπορεί να θεραπευτεί. Το ημι ρευστό υγρό που εκκρίνεται από το αρσενικό όργανο κατά τη διάρκεια της έρωτας ονομάζεται σπέρμα. Τα σπέρματα το χρησιμοποιούν ως μέσο για να εισέλθουν στον κόλπο. Η χαμηλή παραγωγή σπέρματος ή η υποσπερμία είναι η κατάσταση της χαμηλής παραγωγής σπέρματος. Η υποσπερμία δεν οδηγεί πάντοτε σε σοβαρή στειρότητα έως ότου συνδυαστεί με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Εάν ένας άνθρωπος έχει καλό αριθμό σπερματοζωαρίων και μόνο η έκκριση σπέρματος είναι ένα πρόβλημα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης των συμπτωμάτων υποσπερμίας.

Αιτίες υποσπερμίας

Ο τρόπος ζωής και τα παθολογικά προβλήματα συμβάλλουν στην υποσπερμία. Ακολουθούν οι πιθανές αιτίες αυτής της κατάστασης.

  • Ανθυγιεινός τρόπος ζωής – καταναλώνει υπερβολικό οινόπνευμα και ναρκωτικά.
  • Ηλικία – Ο όγκος του σπέρματος μειώνεται με την ηλικία.
  • Στρες και ψυχολογικά ζητήματα.
  • Τραύματα ή άλλα προβλήματα όρχεων.
  • Ορμονική ανισορροπία.
  • Αναδρομική εκσπερμάτωση.
  • Απόφραξη αγωγού εκσπερμάτωσης.
  • Μπλοκάρισμα σε σπερματικό κύπελλο.

Συμπτώματα υποσπερμίας

Εάν δεν υπάρχει άλλη ασθένεια ή ανωμαλία που προκαλεί υποσπερμία, αυτή η αλλαγή σπερματοζωαρίων εμφανίζεται συχνά χωρίς συμπτώματα. Ένα από τα πιο εμφανή συμπτώματα υποσπερμίας, ωστόσο, είναι η παρουσία χαμηλότερου όγκου σπέρματος κατά την εκσπερμάτωση. Ένα έως δύο κουταλάκι του γλυκού σπέρματος (2 έως 4 χιλιοστόλιτρα) ανά εκσπερμάτιση είναι φυσιολογικό. Οι οργασμοί υψηλής έντασης μπορούν να παράγουν έως και 5 χιλιοστόλιτρα σπέρματος. Οτιδήποτε λιγότερο από 1,5 χιλιοστόλιτρο σπέρματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως υποσπερμία.

Η επίδραση των συμπτωμάτων υποσπερμίας στη γονιμότητα

Συνολικά, ο όγκος του σπέρματος έχει ελάχιστη επίδραση στο δυναμικό λίπανσης των σπερματοζωαρίων. Ωστόσο, ο προσδιορισμός του όγκου του σπέρματος μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση της μη φυσιολογικής αιτιολογίας του σπέρματος παρέχοντας μια μετρήσιμη παράμετρο. Τα συμπτώματα της υποσπερμίας δεν προκαλούν σοβαρά προβλήματα στειρότητας. Ωστόσο, ο συνδυασμός της υποσπερμίας και της ολιγοζοζοσπερμίας (χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων στο σπέρμα) επηρεάζει αρνητικά την πιθανότητα να συλλάβουν φυσικά.

Πρόληψη και θεραπεία της υποσπερμίας

Ο υγιεινός τρόπος ζωής, ο περιορισμός στην κατανάλωση οινοπνεύματος και το κάπνισμα είναι επωφελείς για την πρόληψη της υποσπερμίας. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε καλή διάθεση και να μειώσετε το επίπεδο του άγχους και των ψυχικών προβλημάτων. Σχετικά με τη θεραπεία υποσπερμίας, υπάρχει μια σειρά από χάπια και συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να ενισχύσουν τον όγκο του σπέρματος σας. Ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής που έχουν συνταχθεί και σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ποσότητας και της ποιότητας του σπέρματος είναι το Semenax. Το Semenax είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα αρσενικού συμπληρώματος το οποίο είναι σε μορφή χαπιού και αποτελείται από βότανα, θρεπτικά συστατικά και απαραίτητα αμινοξέα τα οποία δουλεύουν από κοινού όχι μόνο για να αυξήσουν το σπερματικό σας φορτίο αλλά και για να κάνουν τους οργασμούς σας πιο έντονους, πιο ευχάριστους και απίστευτα ικανοποιητική. Επιπλέον, θα έχετε τον καλύτερο έλεγχο των οργασμών σας. Ένα μεμονωμένο χάπι του Semenax θα σας κάνει να απολαύσετε τις μακρύτερες, πιο έντονες και, φυσικά, τις πιο ευχάριστες ερωτικές περιόδους. Σε μία κλινική μελέτη, 63 συμμετέχοντες ηλικίας 30-60 ετών χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Σε μία ομάδα δόθηκαν 4 δισκία όγκου σπέρματος Semenax, τα οποία έπρεπε να λαμβάνονται δύο φορές την ημέρα. Η άλλη ομάδα έλαβε ένα εικονικό φάρμακο του ίδιου ποσού. Ο κύριος στόχος αυτής της μελέτης ήταν ο προσδιορισμός του μήκους καθώς και της έντασης του οργασμού για τους χρήστες του Semenax. Μετά τη μελέτη, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένας μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων που έλαβαν το Semenax είχαν 20% ή περισσότερο αύξηση στον όγκο σπέρματος που απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια οργασμών σε σύγκριση με αυτούς που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα συστατικά που αποτελούν το Semenax για να είναι ένα ισχυρό ογκομετρητή σπέρματος, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>