Θεραπεία φυσικού πόνου στις αρθρώ

Η θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων θα εξαρτηθεί από την αιτία του προβλήματος. Ωστόσο, υπάρχουν απλές φυσικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στον πόνο στις αρθρώσεις. Οι αρθρώσεις είναι τα μέρη του σώματός σας όπου συναντιούνται τα οστά σας. Οι αρθρώσεις επιτρέπουν στα οστά του σκελετού σας να κινηθούν. Οι αρθρώσεις περιλαμβάνουν ώμους, γοφούς, αγκώνες και γόνατα. Ο πόνος στις αρθρώσεις αναφέρεται σε δυσφορία, πόνο και πόνο σε οποιαδήποτε από τις αρθρώσεις του σώματος. Η θεραπεία αρθρικού πόνου είναι συνήθως απλή, δεν απαιτεί συνήθως επίσκεψη στο νοσοκομείο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους. Για πολλούς ανθρώπους, οφείλεται σε αρθρίτιδα (κοινή φλεγμονή), της οποίας υπάρχουν διάφοροι τύποι. Για άλλους, όπως αυτοί με ινομυαλγία ή υπολειτουργικό θυρεοειδή, εμφανίζεται πόνος χωρίς καθόλου υποκείμενη φλεγμονή. Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να κυμαίνεται από έναν ήπιο πόνο έως μια σοβαρή, καυτή ή αιχμηρή αίσθηση σε μία ή περισσότερες αρθρώσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο πόνος στις αρθρώσεις συνδέεται με άλλα συμπτώματα, όπως οίδημα των αρθρώσεων και δυσκαμψία, υπερκαλύπτοντας το κόκκινο και θερμό δέρμα και συμπτώματα ολόκληρου του σώματος όπως κόπωση, απώλεια βάρους ή πυρετός.

Τι προκαλεί την κοινή βαφή;

Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να προκληθεί από τραυματισμό που επηρεάζει οποιονδήποτε από τους συνδέσμους, τους γομφίους ή τους τένοντες που περιβάλλουν την άρθρωση. Ο τραυματισμός μπορεί επίσης να επηρεάσει τους συνδέσμους, τον χόνδρο και τα οστά μέσα στην άρθρωση. Ο πόνος είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό της φλεγμονής των αρθρώσεων (αρθρίτιδα, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα) και η λοίμωξη. Ο πόνος στην άρθρωση είναι μια κοινή αιτία του πόνου στον ώμο, του πόνου στον αστράγαλο και του πόνου στο γόνατο. Ο πόνος των αρθρώσεων αναφέρεται επίσης ως αρθραλγία.

Τα κοινά σημεία και συμπτώματα του πόνος στις αρθρώσεις

Ο πόνος των αρθρώσεων μπορεί να επιδεινωθεί λόγω της κίνησης, της πίεσης ή της αντίστασης που φέρει βάρος με δραστηριότητα. Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να συσχετιστεί με σημεία και συμπτώματα, όπως ακαμψία αρθρώσεων, τοπική ζεστασιά, οίδημα και τρυφερότητα.

Απλή θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις για να δοκιμάσετε στο σπίτι

Ο πόνος των αρθρώσεων είναι μια κοινή κατάσταση που μπορεί να προκληθεί τόσο από βραχυπρόθεσμα όσο και από μακροπρόθεσμα προβλήματα. Πολλά βραχυπρόθεσμα κοινά προβλήματα δεν χρειάζονται καμία βοήθεια από τους γιατρούς και οι άνθρωποι συχνά μπορούν να βοηθήσουν με τη δική τους αποκατάσταση. Οι θεραπείες στο σπίτι μπορούν επίσης να βοηθήσουν σε πολλά από τα μακροπρόθεσμα προβλήματα με τον πόνο των αρθρώσεων. Και τα παρακάτω είναι απλή αλλά αποτελεσματική θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.

  • Σωματική δραστηριότητα.

Η άσκηση μπορεί να καθυστερήσει την ανάπτυξη της οστεοαρθρίτιδας, μία από τις πιο κοινές αιτίες του πόνου των αρθρώσεων. Η σωματική δραστηριότητα ενισχύει την υγεία του ιστού του χόνδρου, είτε το άτομο έχει οστεοαρθρίτιδα είτε όχι. Η άσκηση ενισχύει επίσης τον τρόπο με τον οποίο το σώμα υποστηρίζει τις αρθρώσεις. Τα άτομα με πόνο στις αρθρώσεις μπορούν να επωφεληθούν από δραστηριότητες όπως η αερόμπικ στο νερό, καθώς αυτό ασκεί μικρή πίεση στις αρθρώσεις.

  • Απώλεια βάρους και διατροφή.

Οι άνθρωποι που έχουν υπερβολικό βάρος ή παχυσαρκία έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο πόνου στις αρθρώσεις. Η μεταφορά επιπλέον βάρους δίνει στις αρθρώσεις περισσότερη δουλειά. Η απώλεια βοηθάει στη μείωση του μακροχρόνιου πόνου στις αρθρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του πόνου που προκαλείται από την αρθρίτιδα. Το επιπλέον βάρος στο σώμα σας αυξάνει τη φλεγμονή σε όλο το σώμα και οι αρθρώσεις επηρεάζονται. Τρώτε καλά βοηθά με τη διατήρηση του βάρους μακριά. Μια υγιεινή διατροφή σημαίνει μια ισορροπημένη με υψηλή περιεκτικότητα σε φρούτα, λαχανικά και φυτικές ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε κρέας, ζωικά λίπη και άλλα λίπη.

  • Συμπλήρωμα.

Το ProJoint Plus είναι το συνιστώμενο συμπλήρωμα που βοηθά στην ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις που προκαλείται από την αρθρίτιδα. Πολλά από τα συστατικά του ProJoint Plus χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του πόνου στις αρθρώσεις και την ελαχιστοποίηση της φλεγμονής, αλλά σπάνια βρίσκετε όλα αυτά σε ένα συμπλήρωμα, πράγμα που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους συνιστάται αυτό το συμπλήρωμα. Εδώ είναι τα συστατικά ProJoint Plus:

  • Χονδροϊτίνη – το συστατικό αυτό μπορεί να προωθήσει και να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ιστών του χόνδρου καθώς και στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας.
  • Bromelain – αυτό το συστατικό λειτουργεί ως αντιφλεγμονώδης παράγοντας.
  • Κουρκούμη – είναι γνωστό ότι το κουρκούμη περιέχει κουρκουμίνη, έναν ουσιαστικό αντιφλεγμονώδη παράγοντα.
  • Μεθειονίνη – αυτό είναι ένα βασικό συστατικό που προωθεί το σχηματισμό και την αναδιάρθρωση των μυϊκών ιστών, ειδικά γύρω από τις αρθρώσεις.
  • Κερσετίνη – ένα βασικό συστατικό που βοηθά στην ανακούφιση της φλεγμονής και στην προαγωγή της δύναμης και της υγείας των αρθρώσεων.
  • Εκχύλισμα Boswellia – είναι επίσης στον κατάλογο των ισχυρότερων αντιφλεγμονωδών συστατικών.
  • Γλυκοζαμίνη – αυτό είναι το πιο σημαντικό συστατικό που βοηθά στην παραγωγή νέου χόνδρου.

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών καθιστά το ProJoint Plus ως ένα πολυδύναμο πλήρες συμπλήρωμα υγείας για την καταπολέμηση του κοινού εκφυλισμού και του πόνου.

συμπέρασμα

Ο πόνος στις αρθρώσεις σας λέει ότι υπάρχει κάτι κακό στο σώμα σας. Τα καλά νέα είναι ότι με μια σωστή θεραπεία αρθρώσεων, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε και να ζείτε καλύτερα. Η εμπλοκή στην καθημερινή άσκηση, η διατροφική διατροφή, η απώλεια βάρους σε περίπτωση υπέρβαρου ή παχύσαρκου και η λήψη του καλύτερου συμπληρώματος αποτελούν τα βασικά κλειδιά της θεραπείας του φυσικού πόνου στις αρθρώσεις. Μιλώντας για το συμπλήρωμα για την κοινή υγεία, το ProJoint Plus είναι το καλύτερο προϊόν και μπορείτε να το αγοράσετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>