Θα πρέπει να πάρετε κετόνη βατόμουρο σε διατροφή κετο

Χρειάζεται να πάρουμε κετόνη βατόμουρου για την διατροφή κετο; Όχι, δεν το κάνουμε γιατί η κετόνη βατόμουρου δεν έχει καμία σχέση με την κετογενική διατροφή. Στην πραγματική του μορφή, μια κετόνη βατόμουρου βρίσκεται φυσικά σε ίχνη ποσότητας σε κόκκινα σμέουρα και άλλα φρούτα όπως τα βατόμουρα, τα βακκίνια και τα ακτινίδια. Είναι αυτό που δίνει στα μούρα το ελκυστικό τους άρωμα και γεύση. Σήμερα, κετόνες βατόμουρου πωλούνται ως συμπληρώματα. Μπορούν να βοηθήσουν το σώμα σας να καίει το λίπος γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα, επειδή υποτίθεται ότι αυξάνουν τα επίπεδα αδιπονεκτίνης – μια ορμόνη που ρυθμίζει το μεταβολισμό και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η αδιπονεκτίνη έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ανάπτυξη των τριχών, συμβάλλει στην καταστροφή των λιπαρών οξέων και ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης. Αυτό κατά λάθος οδήγησε σε κετόνες βατόμουρου που πωλούνται ως προϊόν απώλειας βάρους. Κετόνη σμέουρων συνδέεται μερικές φορές με τη διατροφή κετο. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας κανένας κανένας κανένας να πάρει κετόνη βατόμουρου σε διατροφή κετο.

Τι είναι η διατροφή κετο;

Με τη διατροφή κετο, η θεωρία είναι ότι με την κατανάλωση λιγότερων υδατανθράκων ενώ παίρνετε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα λίπους, το σώμα σας εισέρχεται σε κατάσταση κέτωσης. Ως αποτέλεσμα, καίει τόσο το λίπος διατροφής όσο και το αποθηκευμένο σωματικό λίπος σε κετόνες, τελικά προκαλώντας σας να χάσετε βάρος. Εν τω μεταξύ, οι κετόνες βατόμουρου δεν είναι κετόνες και δεν αυξάνουν τα επίπεδα κετόνης στο σώμα. Ο όρος “κετόνες βατόμουρου” είναι στην πραγματικότητα μια εσφαλμένη ονομασία. Είναι μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη. Οι άνθρωποι ακούν θετικά ευρήματα σχετικά με τη διατροφή κετο και αγοράζουν κετόνες βατόμουρων που σκέφτονται ότι είναι το ίδιο πράγμα. Επομένως, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε κετόνη βατόμουρου για τη διατροφή κέτο επειδή είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο, η δίαιτα κετο είναι δύσκολο να ακολουθηθεί. Πολλοί ειδικοί της διατροφής επικρίνουν την έλλειψη ισορροπίας της διατροφής και αποκαλούν υψηλό ποσοστό λίπους ανθυγιεινό.

Ο ρόλος της κετόνης βατόμουρου

Αν και οι εμπειρογνώμονες σε θέματα διατροφής δεν συνιστούν κετόνη βατόμουρου για τη διατροφή κέτο, η κετόνη βατόμουρου έχει πράγματι σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους. Όπως έχουμε πει πριν, η κετο δίαιτα είναι μια δύσκολη πρακτική. Αν δεν είστε έτοιμοι για διατροφή κετο, η ευκολότερη επιλογή για να χάσετε βάρος είναι να πάρετε κετόνη βατόμουρου. Συμπληρώματα κετόνης βατόμουρου λέγεται ένα “θαύμα λίπους καυστήρα σε ένα μπουκάλι”. Συγκεκριμένα, τα συμπληρώματα κετόνης είναι συμπυκνωμένες δόσεις του χημικού σε σμέουρα που προκαλεί το ξεχωριστό άρωμά τους. Η ουσία έχει εγκριθεί από το FDA από το 1965. Οι κετόνες βατόμουρων βιώνουν μια αύξηση της δημοτικότητας χάρη σε αρκετές πρόσφατες μελέτες που αναλύουν την ικανότητά τους να καίγουν αποθηκευμένο λίπος. Οι έρευνες στους ανθρώπους επιβεβαίωσαν τις εξουσίες καύσης του λίπους με φυσικό συμπλήρωμα. Το προϊόν έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να χάσουν βάρος όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και καθημερινή άσκηση. Σας συνιστούμε να παίρνετε 100 ή 200 mg συμπληρώματα κετονών με πρωινό και μεσημεριανό γεύμα καθημερινά. Η δοσολογία είναι ισοδύναμη με περίπου 90 λίβρες φρέσκων σμέουρων.

Δεν χρειάζεται να πάρετε κετόνη βατόμουρου για τη διατροφή κετο

Με κετόνη βατόμουρων, υγιεινή διατροφή και καθημερινή άσκηση, το σώμα σας μεταβολικά θα πάει προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάει μέσα. Μια απλή υγιεινή διατροφή είναι αρκετή, δεν υπάρχει ανάγκη για δίαιτα κετο. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας οδηγήσει πάνω από το χτύπημα στην απώλεια βάρους, και χρησιμοποιείτε βατόμουρο κετόνη για το σκοπό αυτό, όχι ως χάπι θαύμα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μπουκάλι συμπλήρωμα κετόνης βατόμουρου για περίπου 12 δολάρια στα περισσότερα καταστήματα υγείας, αλλά είναι καλύτερο να κάνετε κλικ στο παρακάτω έμβλημα για να βρείτε την πιο συνιστώμενη μάρκα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>