Η υψηλή αποτελεσματικότητα του CLA για την απώλεια βάρους

Το CLA έχει προσφερθεί ως αποτελεσματικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους για περισσότερο από μια δεκαετία τώρα. Οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του CLA για την απώλεια βάρους. Το CLA είναι σύντομο για το “συζευγμένο λινολεϊκό οξύ” και είναι μια ομάδα λιπών που ορίζουν το σχήμα του λινολεϊκού οξέος. Οι άνθρωποι παίρνουν κυρίως CLA μέσω της κατανάλωσης ορισμένων τροφίμων, κυρίως γαλακτοκομικών προϊόντων και προϊόντων κρέατος. Το CLA στέκεται μόνο μεταξύ των συμπληρωμάτων, καθώς έχει σχεδόν εκατοντάδες μελέτες που δείχνουν ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για τη θεραπεία ποικίλων συνθηκών. Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση CLA μπορεί να βελτιώσει τη χοληστερόλη, να προωθήσει το θάνατο των καρκινικών κυττάρων, να βελτιώσει την ανοσολογική λειτουργία και να βοηθήσει να χάσουν βάρος. Έτσι, δεν θα πάει στραβά εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε CLA για απώλεια βάρους.

Μελέτες για το CLA για απώλεια βάρους

Μια πρόσφατη μελέτη που διερευνά το αποτέλεσμα των 4,2 γραμμαρίων CLA ημερησίως σε 53 υγιή άτομα έδειξε σημαντική μείωση (3,8%) στο σωματικό βάρος σε σύγκριση με άτομα που δεν λαμβάνουν CLA. Μια πρόσθετη μελέτη σε παχύσαρκους και υπέρβαρους πληθυσμούς έδειξε ότι τουλάχιστον 3,4 γραμμάρια CLA ημερησίως για περίοδο 12 εβδομάδων ήταν πράγματι αναγκαία για να παρατηρηθεί σημαντική μείωση στο σωματικό βάρος. Με άλλα λόγια, χωρίς πρόσληψη CLA δεν υπήρξε σημαντική απώλεια βάρους! Σύμφωνα με τις μελέτες, τα οφέλη του CLA για την απώλεια βάρους είναι πραγματικά και αναμφισβήτητα.

Γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε CLA για απώλεια βάρους

Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CLA για απώλεια βάρους. Παρόλο που το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ είναι ένα trans-λιπαρά, υπάρχει ένας σκοπός για αυτό! Συγκεκριμένα, το CLA συμβάλλει στη μείωση της πίεσης για την άχρηστη λήψη τροφής και εμποδίζει την παραγωγή πρόσθετων λιπών. Βασικά, το CLA είναι ένα ειδικό είδος λίπους που αντικαθιστά την ανάγκη μας για άλλα, ανθυγιεινά λίπη. Το CLA σκληραίνει μας να παραμείνουμε άπαχο και καθαρό, βοηθώντας μας να κάψουμε τις θερμίδες που υπάρχουν ήδη, αντί να θέλουμε επιπλέον θερμίδες που δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό.

Περαιτέρω εξήγηση για το πώς λειτουργεί το CLA για την απώλεια βάρους

Μια δίαιτα που συμπληρώνεται με CLA αυξάνει την κατανάλωση οξυγόνου και την κατανάλωση ενέργειας στο σώμα, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη ικανότητα καύσης λίπους στο σώμα. Το CLA δεν είναι μόνο ικανό να μειώσει το σωματικό βάρος, αλλά βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των λιπαρών καταλοίπων από τους μυς μας. Η κατανάλωση CLA από φυσικές διαιτητικές πηγές ή συμπληρώματα εάν προστεθεί με κάποια μορφή σωματικής δραστηριότητας μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα αποτελέσματα στην υγεία και την απώλεια βάρους.

Πώς να πάρετε CLA για την απώλεια βάρους

Προκειμένου να μειωθεί το σωματικό βάρος, συνιστάται καθημερινά η λήψη 1,8 έως 6 γραμ. CLA. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνιστούμε 2 κάψουλες να λαμβάνονται με τα γεύματα 1 έως 3 φορές την ημέρα. Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ανεπιθύμητες ενέργειες σχετικά με τη συμπλήρωση του CLA. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, η συμπλήρωση με συζευγμένο λινολεϊκό οξύ μπορεί να προκαλέσει ναυτία ή διαταραχή στο στομάχι, ωστόσο αυτά τα αποτελέσματα είναι πιθανό να μειωθούν όταν το CLA καταναλώνεται με τα γεύματα. Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το CLA μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Εάν θέλετε να είστε πιο πεπεισμένοι για τα οφέλη του CLA για απώλεια βάρους, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να πάρετε περισσότερες εξηγήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>