Η σχέση μεταξύ μούρων goji και γονιμότητας

Ξέρετε τη σχέση μεταξύ μούρων goji και γονιμότητας; Λοιπόν, αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, θα πρέπει να συμπεριλάβετε goji μούρα στη διατροφή σας. Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη της διατροφής και της γονιμότητας, σε αντίθεση με άλλους παράγοντες που δεν μπορείτε να ελέγξετε – όπως η ηλικία και η γενετική – η κατανάλωση ορισμένων τροφίμων και η αποφυγή άλλων είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη γονιμότητά σας. Η κατανάλωση σαν να είστε ήδη έγκυος μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την προετοιμασία του σώματός σας για τη σύλληψη. Συμπεριλαμβάνοντας τα μούρα goji στη διατροφή σας, μπορείτε να γευθείτε νόστιμα το δρόμο σας σε μια ευτυχισμένη, υγιή εγκυμοσύνη.

Goji μούρα και τη γονιμότητα

Σύμφωνα με την κινεζική παράδοση, τα μούρα goji και η γονιμότητα συνδέονται. Τα μούρα βοηθούν το αναπαραγωγικό σύστημα και βελτιώνουν τη γονιμότητα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Η τακτική πρόσληψη αυτού του καρπού μπορεί να ενισχύσει την ποιότητα και την ποσότητα των σπερματοζωαρίων. Στις γυναίκες, κατά τη θεραπεία της πρόωρης ωοθηκικής ανεπάρκειας και της ανικανότητας για φυσιολογική ωορρηξία, τα μούρα goji διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο και μπορεί να αποτελούν μέρος των συμπληρωμάτων διατροφής κατά τη διάρκεια της πορείας. Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι οι παραδοσιακοί Κινέζοι ιατροί χρησιμοποίησαν για να συνταγογραφήσουν την πρόσληψη μούρων goji ως μέρος των καθημερινών συμπληρωμάτων διατροφής σε θηλυκά με προβλήματα γονιμότητας. Αυτό ήταν για να αποκατασταθεί η ορμονική ανισορροπία. Οι Κινέζοι πιστεύουν επίσης ότι τα μούρα Goji βοηθούν στην προστασία των ιστών των όρχεων από τις βλάβες που προκαλούνται λόγω διαφόρων λόγων. Ο συνδυασμός των μούρων goji και της θεραπείας γονιμότητας έχει μακρά ιστορία στην Κίνα. Εδώ είναι μια λίστα με ό, τι μπορούν να κάνουν τα μούρα goji για τη στήριξη της γονιμότητας:

 • Αύξηση της διάθεσης και της λίμπιντο.
 • Βελτίωση της ποιότητας των αυγών των γυναικών.
 • Αυξήστε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τη ζωτικότητα σπέρματος.
 • Αυξήστε τη ροή του αίματος.
 • Εμφύτευση εμβρύου βοήθειας με πάχυνση της επένδυσης της μήτρας.
 • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα με αντιοξειδωτικά.
 • Προώθηση της υγιούς ανάπτυξης νέων κυττάρων.
 • Προστατέψτε το ήπαρ.
 • Ενισχύστε τα επίπεδα ενέργειας, ακόμη και σε περιόδους στρες και κόπωσης.

Το Goji είναι πράγματι νόστιμο

Εάν δεν έχετε φάει ποτέ goji φρέσκο ​​ή ως αποξηραμένο μούρο, σας λείπει από μια από τις πολλές απολαύσεις της ζωής. Οι Κινέζοι αγαπούν τα μούρα goji και θα μπορούσαν να τα φάνε καθημερινά! Μπορούν να προστεθούν σε σούπες, πλιγούρι βρώμης, χυλό, smoothies, muffins, ψωμί και ρύζι. Είναι εξαιρετικά χυμό, αν και μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα χυμό premade χωριστά, καθώς αυξάνονται μόνο σε περιορισμένες ποσότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια θρεπτική, νόστιμη και όμορφη προσθήκη σε κάθε γεύμα! Το εκχύλισμα μούρων Goji είναι πλέον διαθέσιμο ως συμπληρώματα που μπορείτε να αγοράσετε στο φυτικό κατάστημα. Λαμβάνοντας τα συμπληρώματα είναι μια εύκολη και πρακτική επιλογή για να απολαύσετε τα οφέλη για την υγεία των μούρων goji, ειδικά για τη γονιμότητα.

Πριν συνδυάσετε τα μούρα goji και τη θεραπεία γονιμότητας

Πάντα να μιλάτε στο γιατρό σας προτού αρχίσετε να λαμβάνετε μούρα goji επειδή μπορεί να αλληλεπιδράσουν με τα φάρμακα που παίρνετε επί του παρόντος. Σας προτείνουμε να μην προσθέσετε μούρα goji στη διατροφή σας όταν έχετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
 • Χρησιμοποιώντας αραιωτικά αίματος όπως η βαρφαρίνη.
 • Έχετε χαμηλή ή υψηλή αρτηριακή πίεση.
 • Αλλεργική στα μούρα.

συμπέρασμα

Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, τα μούρα goji χρησιμοποιούνται για να επηρεάσουν το αίμα και το γιν. Στην κλινική γονιμότητας, τα μούρα χρησιμοποιούνται για τις γυναίκες που δεν παράγουν αρκετό εμμηνορροϊκό αίμα για να τεντώσουν τη μήτρα τους. Χρησιμοποιούνται επίσης για γυναίκες που δεν έχουν ωορρηξία. Επίσης, για την ανδρική υπογονιμότητα, τα μούρα goji συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος. Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το συνδυασμό μούρων goji και τη θεραπεία γονιμότητας, μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κλικ στο παρακάτω banner για να πάρετε περαιτέρω οδηγίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>