Η συνιστώμενη θεραπεία υποσπερμίας

Η υποσπερμία είναι μια κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος έχει ασυνήθιστα χαμηλό όγκο σπέρματος στο εκσπερματικό. Υπάρχει κάποια θεραπεία υποσπερμίας; Ας ανακαλύψουμε. Εάν ένας άντρας έχει μόνο όγκο σπέρματος μικρότερο από 1,5 ml, μπορεί να θεωρηθεί ότι πάσχει από υποσπερμία. Η υποσπερμία μπορεί να προκαλέσει ανδρική στειρότητα εάν εμποδίζει την εγκυμοσύνη στο ζευγάρι. Τα καλά νέα είναι ότι δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Κατά γενικό κανόνα, ένας άνθρωπος είναι σε θέση να συλλάβει φυσικά, παρά το γεγονός ότι έχει χαμηλό όγκο εκσπερμάτωσης, εφόσον ο αριθμός και η ποιότητα του σπέρματος είναι φυσιολογικοί. Μετά από όλα, η υποσπερμία είναι πραγματικά θεραπεύσιμη. Πρόκειται να μάθετε την θεραπεία της υποσπερμίας εδώ.

Η αιτία της υποσπερμίας

Τα περισσότερα παιδιά σε όλο τον κόσμο αμφισβητούν τι θα μπορούσε να είναι η αιτία της υποσπερμίας. Λοιπόν, ίσως οι πιο χαρακτηριστικές πτυχές που οδηγούν στην υποσπερμία είναι ένας ανθυγιεινός τρόπος ζωής, ο οποίος θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε άλλα θέματα υγείας. Αυτές περιλαμβάνουν την κατανάλωση τροφών υψηλής περιεκτικότητας σε χοληστερόλη και γρήγορου φαγητού τακτικά, οινοπνεύματος, καπνίσματος και παχυσαρκίας. Επιπλέον, η ηλικία είναι επίσης ένας άλλος κοινός παράγοντας που οδηγεί στην υποσπερμία, αν και πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι ακόμη και μεσήλικες άνδρες βρίσκονται επίσης σε κίνδυνο. Άλλες σημαντικές αιτίες της υποσπερμίας είναι:

 • Παθολογικές συνθήκες.

Η υποσπερμία μπορεί να προκληθεί από πολλές παθολογικές καταστάσεις που περιλαμβάνουν αναδρομική εκσπερμάτωση, απόφραξη του εκσπερματοποιητικού αγωγού ή συγγενή απουσία αγγείων και σπερματικών κυστιδίων. Επομένως, η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει αυτοδιάθεση ή συγγενή, ανάλογα με την αιτία.

 • Περίοδος αποχής.

Το πρόβλημα του χαμηλού όγκου σπέρματος μπορεί επίσης να σχετίζεται με την περίοδο αποχής. Επομένως, η εξέταση του όγκου του σπέρματος μετά από μια εξαιρετικά σύντομη περίοδο αποχής, όπως σε μια μέρα, μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ποσότητας σπέρματος.

 • Βλάβη ή φθορά των νεύρων.

Η απώλεια νευρικών παρορμήσεων στο πέος λόγω βλάβης στα συμπαθητικά νεύρα μπορεί επίσης να προκαλέσει υποσπερμία.

 • Ακατάλληλες ορμόνες φύλου.

Η παραγωγή ανεπαρκών ποσοτήτων ορμονών φύλου, όπως η τεστοστερόνη, είναι επίσης μια άλλη κατάσταση που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μικρό όγκο σπέρματος.

 • Χειρουργική επέμβαση στον αυχένα της κύστης

Η χειρουργική επέμβαση στον αυχένα της ουροδόχου κύστης εκτελείται σε ασθενείς με προβλήματα κατά την ούρηση και μπορεί να προκαλέσει υποσπερμία.

Τα συμπτώματα και οι παράγοντες κινδύνου της υποσπερμίας

Εάν δεν υπάρχει άλλη ασθένεια ή ανωμαλία που προκαλεί υποσπερμία, αυτή η αλλαγή σπερματοζωαρίων εμφανίζεται συχνά χωρίς συμπτώματα. Το πιο εμφανές σημάδι είναι, ωστόσο, η παρουσία χαμηλότερου όγκου σπέρματος κατά την εκσπερμάτωση. Εάν εντοπίσετε κάποιον από τους παρακάτω παράγοντες κινδύνου και έχετε παρατηρήσει πρόσφατα ότι ο όγκος του εκσπερματικού σας σώματος έχει μειωθεί, μπορεί να πάσχετε από υποσπερμία:

 • Κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών.
 • Ανθυγιεινό τρόπο ζωής.
 • Λοιμώξεις.
 • Προχωρημένη ηλικία (άνω των 40 ετών).
 • Ορμονική ανισορροπία.
 • Στρες και άλλα ψυχολογικά ζητήματα.
 • Τραύμα στους όρχεις.
 • Αναδρομική ροή σπέρματος.

Θεραπεία με υποσπερμία

Υπάρχει κάποια θεραπεία υποσπερμίας που θα αυξήσει τον όγκο του σπέρματος και θα σας βοηθήσει να έχετε μια φυσιολογική ή ακόμα και εξαιρετική σεξουαλική εμπειρία; Η φαρμακοθεραπεία συχνά προτείνεται ως θεραπεία υποσπερμίας όταν ο λόγος της υποσπερμίας είναι λόγω μόλυνσης ή ίσως ερεθισμού. Παρόλα αυτά, η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν θα εξασφαλίσει άμεση αύξηση της ποσότητας του παραγόμενου σπέρματος. Αυτό σημαίνει ότι αμέσως μετά τη θεραπεία, η υποσπερμία ή η χαμηλή ποσότητα σπέρματος θα χρειαστούν τη βοήθεια συμπληρώματος για να ενισχυθεί η απελευθέρωση του σπέρματος. Ένα από τα πιο συνιστώμενα συμπληρώματα για άτομα με υποσπερμία είναι το Semenax καθώς έχει δοκιμαστεί και δοκιμαστεί για να ενισχύσει την αρσενική σεξουαλική λειτουργικότητα. Το Semenax έχει ένα σχετικά αυτονόητο όνομα – είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αυξήσει τον όγκο του σπέρματος. Το Semenax χτυπήθηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2004. Πρέπει να υπάρχει κάτι καλό για ένα προϊόν που πωλεί καλά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σωστά; Πολλοί χρήστες του Semenax λένε ότι απολαμβάνουν μακρούς και έντονους οργασμούς, καλύτερο έλεγχο οργασμού και τεράστια φορτία σπερματοζωαρίων. Τα οφέλη του Semenax:

 • Έχει αξιοσημείωτες επιπτώσεις στην ένταση του σπέρματος.
 • Μπορεί να αυξήσει την ικανότητα να διαρκεί περισσότερο στο κρεβάτι.
 • Λαμβάνοντας υπόψη το επιπλέον σπέρμα, οι οργασμοί θα είναι μεγαλύτεροι και πιο έντονοι λόγω των περισσότερων συσπάσεων.
 • Ορατά αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν μετά από μια εβδομάδα ή δύο – ποικίλλουν από τον έναν άνθρωπο στον άλλο.

Το Semenax είναι ένα συμπλήρωμα, όχι ένα άμεσο αναμνηστικό όπως ορισμένα φάρμακα, αλλά χρειάζονται μέρες ή εβδομάδες για να εργαστούν. Ωστόσο, το Semenax είναι φυσικό και έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί. Μπορείτε να βασιστείτε στο Semenax για τη θεραπεία της υποσπερμίας σας. Για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το Semenax, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>