Η συνιστώμενη δοσολογία CLA για απώλεια βάρους

Εάν θέλετε να μειώσετε το σωματικό λίπος, η αγορά CLA είναι μια καλή ιδέα. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το συμπλήρωμα, ανακαλύψτε τη σωστή δοσολογία CLA που μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ ή CLA είναι το καυτό θέμα απώλειας βάρους τώρα. Το CLA είναι ένα υγιές λίπος, ή trans trans ελεύθερα λιπαρά οξέα, το οποίο απαντάται φυσικά σε πολλά βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα και άπαχο βοοειδή που τρέφονται με βοσκότοπους. Το CLA ανήκει σε μια ομάδα βασικών λιπαρών οξέων γνωστών ως ωμέγα 6, ένα από τα δύο ωφέλιμα λιπαρά οξέα στον κόσμο. Το CLA έχει μελετηθεί εκτενώς και κλινικά δοκιμαστεί για δεκαετίες για να αποδείξει τα οφέλη για την υγεία του. Η κατανάλωση της σωστής δοσολογίας CLA έχει βρεθεί συχνά ότι είναι αποτελεσματική στην αύξηση της απώλειας βάρους, την καταπολέμηση της εμφάνισης του καρκίνου και την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων.

Οφέλη για την υγεία από το CLA

Η λήψη μιας σωστής δοσολογίας CLA μπορεί να σας προσφέρει οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της μυϊκής ανάπτυξης και της απώλειας βάρους όταν συνδυάζεται με άσκηση, πρόληψη ασθενειών και αυξημένη ενέργεια. Συνήθως, καθώς χάνετε βάρος, παρατηρείτε επίσης μείωση της μυϊκής μάζας, αλλά το CLA βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής μάζας αυξάνοντας ταυτόχρονα το μεταβολισμό του οργανισμού σας. Αυτός ο αυξημένος μεταβολισμός αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και την ικανότητα του σώματός σας να καίει θερμίδες. Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ μπορεί να μειώσει την κακή χοληστερόλη και μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, αυξάνοντας τη συνολική υγεία σας. Το συμπλήρωμα περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη ασθενειών όπως ο καρκίνος.

Πώς λειτουργεί το CLA για την απώλεια βάρους

Ο κύριος τρόπος με τον οποίο το CLA ωφελεί την απώλεια βάρους είναι η αύξηση του βασικού μεταβολισμού (πόση ενέργεια καίει το σώμα ενώ είναι σε κατάσταση ηρεμίας). Όταν τα κύτταρα σας χρησιμοποιούν την ενέργεια αποτελεσματικά, τότε καίτε περισσότερες θερμίδες και βάζετε λιγότερο βάρος. Όταν φτάσετε σε μια ενεργειακή ανεπάρκεια, το CLA βοηθά το σώμα να καίει λίπος για καύσιμα αντί να πηγαίνει για μυ. Μελέτες έχουν δείξει ότι το CLA είναι ιδιαίτερα καλό για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς, το οποίο είναι κρίσιμο για όσους κινδυνεύουν από καρδιαγγειακές παθήσεις. Μερικές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι το CLA επίσης αυξάνει την πληρότητα και μειώνει την πείνα. Αυτές οι μελέτες δεν έδειξαν απώλεια βάρους, αλλά πηγαίνει στο λόγο ότι η κατανάλωση λιγότερων θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Δοσολογία CLA: πώς να πάρετε αυτό το συμπλήρωμα

Οι δοσολογίες που χρησιμοποιούνται σε μελέτες CLA κυμαίνονται από 1,4 γραμμάρια ανά ημέρα έως 6,8 γραμμάρια την ημέρα. Ενώ υπάρχουν σημαντικές διαφορές στα πρωτόκολλα δοσολογίας μεταξύ των μελετών, η συνιστώμενη δοσολογία CLA είναι 3,4 γραμμάρια την ημέρα. Για να έχετε τη σωστή ημερήσια δόση δοσολογίας CLA, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποσότητα του συνολικού ενεργού CLA ανά κάψουλα. Ένα συμπλήρωμα 1000 mg CLA μπορεί να έχει μέγεθος δόσης 1 κάψουλας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παίρνετε τουλάχιστον 3 κάψουλες κάθε μέρα για να πλησιάσετε τη συνιστώμενη δοσολογία 3,4 γραμμάρια την ημέρα. Αλλά αν το συμπλήρωμα σας περιέχει μόνο 333mg ενεργού CLA ανά capsul, τότε πρέπει να πάρετε 3-4 κάψουλες ταυτόχρονα, τρεις φορές την ημέρα για να φτάσετε στη συνιστώμενη δόση 3,4 γραμμάρια την ημέρα. Ωστόσο, το καλύτερο συμπλήρωμα CLA θα πρέπει να περιέχει 1000mg ενεργού CLA ανά capsul επειδή θα είναι ενοχλητικό να πρέπει να λάβετε 3 κάψουλες ταυτόχρονα.

Πάρτε το σπίτι μήνυμα

Η κατανάλωση CLA δεν εγγυάται απώλεια βάρους, ωστόσο, όταν συνδυάζεται με ένα καλό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, το CLA μπορεί να δράσει για να μειώσει αποτελεσματικά το σωματικό λίπος ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ανάπτυξη της άλιπης μυϊκής μάζας. Μπορείτε να καταναλώνετε CLA αν και πολλές διαιτητικές πηγές, αν δεν είστε σίγουροι για την πρόσληψη CLA ή εάν ασκείτε έντονα, ένα συμπλήρωμα CLA στη σωστή δόση μπορεί να σας βοηθήσει να βοηθήσετε τους στόχους απώλειας λίπους σας. Εάν οι στόχοι σας κατάρτισης βασίζονται γύρω από τη διατήρηση άπαχο μυϊκή μάζα και την αποβολή του σωματικού λίπους, τότε CLA μπορεί να είναι το σωστό συμπλήρωμα για σας. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω, εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμπλήρωση CLA που θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>