Η σημασία των φυτοκεραμιδίων για τη φροντίδα του δέρματος

Τα στοματικά συμπληρώματα για τη βελτίωση της υφής και της σφριγηλότητας του δέρματος γίνονται δημοφιλή και ο FDA ενέκρινε τη χρήση φυτοεραμινών για τη φροντίδα του δέρματος. Τα κεραμίδια είναι τα κύρια συστατικά του δέρματος που βοηθούν να σχηματιστεί η “κόλλα” που συγκρατεί τα επιφανειακά κύτταρα μαζί. Η εξάντληση αυτών των μορίων όχι μόνο προκαλεί τη συρρίκνωση του δέρματος, αλλά και καθιστά πιο ευαίσθητη την απώλεια υγρασίας, περιβαλλοντικά αλλεργιογόνα, δερματικές παθήσεις όπως ατοπική δερματίτιδα και πιθανώς καρκίνο. Για αυτούς τους λόγους, τα κεραμίδια είναι από καιρό ένα βασικό συστατικό σε ακριβές κρέμες δέρματος. Το πρόβλημα είναι ότι η τοπική εφαρμογή μπορεί να μην διεισδύσει αρκετά βαθιά στο δέρμα για να εμποδίσει αποτελεσματικά το σχηματισμό ρυτίδων και τη γήρανση του δέρματος. Ευτυχώς, έχουν αναπτυχθεί φυτοεραμίδες για την περιποίηση του δέρματος που μπορούν να ληφθούν από το στόμα, εξασφαλίζοντας ότι αυτά τα ισχυρά μόρια απορροφώνται στην κυκλοφορία του αίματος. Τα φυτοκεραμίδια είναι κεραμίδια προερχόμενα από φυτά. Αφού απορροφηθούν, μεταφέρονται στα κύτταρα της εσωτερικής στιβάδας του δέρματος και στη συνέχεια διαχέονται στο εξωτερικό στρώμα. Αυτά τα αναζωογονητικά μόρια φθάνουν στο δέρμα σε όλο το σώμα, όχι μόνο όπου εφαρμόζονται κρέμες.

Φυτοκεραμίδια για φροντίδα του δέρματος

Καθώς μεγαλώνετε, το δέρμα σας χάνει σταδιακά φυσικά λιπίδια που ονομάζονται κεραμίδια. Το αποτέλεσμα είναι η ορατή γήρανση που περιλαμβάνει ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας και τραχύ, ανώμαλο δέρμα. Καθώς περνούν τα χρόνια, η παραγωγή κεραμιδίου μειώνεται δραματικά. Χωρίς ουσιαστική αναπλήρωση των κεραμιδιών, το κονίαμα που συγκρατεί τα τούβλα δερματικών κυττάρων επιδεινώνεται μαζί και το φράγμα υγρασίας του δέρματος υποβαθμίζεται σε μεγάλο βαθμό. Παρόλο που τα κεραμίδια υπάρχουν σε πολλά από τα τρόφιμα που τρώμε, συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού και του σιταριού, δεν απαντώνται φυσιολογικά σε επαρκείς ποσότητες για να αναζωογονούν καλύτερα τη γήρανση του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι η επιβράδυνση και η αναστροφή της γήρανσης του δέρματος απαιτεί αποτελεσματική συμπλήρωση. Ευτυχώς, έχουν αναπτυχθεί φυτικά προερχόμενα κεραμίδια-ή φυτο-κεραμίδια. Έχουν σχεδιαστεί για να γεμίσουν το δέρμα και να εξομαλύνουν την επιφάνειά του, παρέχοντας μεγάλη ενυδάτωση στα κύτταρα του δέρματος, όπως κάνουν και τα κοινά κεραμίδια. Τα φυτοκεραμίδια για την περιποίηση του δέρματος βασίζονται σε φυτά, σε αντίθεση με τα κεραμίδια που χρησιμοποίησε η βιομηχανία φροντίδας του δέρματος στο παρελθόν, τα οποία προέρχονταν από ζωικές πηγές. Αυτό το κατέστησε αδύνατο να χρησιμοποιηθεί για όσους επιλέγουν να μην χρησιμοποιούν ζωικά προϊόντα ως μέρος του καθημερινού τρόπου ζωής τους.

Τα οφέλη των φυτοεραμινών για το δέρμα

Καθώς μεγαλώνουμε, το επίπεδο των κεραμιδίων στο δέρμα πέφτει. αυτό αφήνει το δέρμα επιρρεπές σε βλάβη και γήρανση, και είναι η διαδικασία που οδηγεί σε μας κερδίζει τις ρυτίδες και το ξηρό δέρμα. Επιπλέον, η έκθεση στον ήλιο και στους ρύπους στον αέρα μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης και αυτό είναι όπου οι φυτοεραμίδες για την περιποίηση του δέρματος είναι πολύ χρήσιμες. Τα φυτο-κεραμίδια λειτουργούν προσθέτοντας τα βασικά στοιχεία στο δέρμα για να καταπολεμήσουν τις φυσικές επιδράσεις της ηλικίας, αντικαθιστώντας τα χαμένα κεραμίδια, αλλά και εισάγοντας φυτικά στοιχεία που έχουν βρεθεί ότι είναι φυσικά χρήσιμα. Και τα αποτελέσματα των φυτοκεραμιδίων για την περιποίηση του δέρματος μπορούν να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Αφαίρεση γραμμών και ρυτίδων στο δέρμα.
 • Ενυδατώνει το δέρμα και το διατηρεί υγιές και νεανικό.
 • Μείωση των σημείων γήρανσης.
 • Αφαίρεση σακουλών κάτω από τα μάτια.
 • Ενίσχυση του δέρματος του προσώπου.
 • Προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες και τους ρύπους.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που κάνουν τις άγριες διεκδικήσεις να επιτύχουν κάποιες από τις παραπάνω, ωστόσο οι φυτοεραμίδες έχουν εγκριθεί από την FDA και προωθούνται για χρήση από πολλούς χειρουργούς και ειδικούς φροντίδας του δέρματος που έχουν βρει τα αποτελέσματα ικανοποιητικά.

Ποιο είναι το καλύτερο προϊόν φυτοαραμιδο που πρέπει να ληφθεί;

Έχετε ακούσει ποτέ για το Revitol Phytoceramides; Λοιπόν, αυτό το προϊόν δημιουργεί μεγάλη ενθουσιασμό μεταξύ των χρηστών, επειδή οι ισχυρισμοί του κατασκευαστή σχετικά με το δέρμα νεότερης εμφάνισης, μαλακότερο και χωρίς ρυτίδες είναι αλήθεια. Το Revitol Phytoceramides αποτελείται από τη συνδυασμένη χρήση δύο προϊόντων: μία σε μορφή κάψουλας και μία κρέμα για το δέρμα. Η κρέμα περιέχει αποδεδειγμένα συστατικά για την αντιγήρανση και τα δραστικά συστατικά των καψουλών είναι φυτοεραμίδια. Ακολουθεί μια λίστα των πλεονεκτημάτων του Revitol Phytoceramides:

 • Αυξάνει το επίπεδο κολλαγόνου στο σώμα σας.
 • Καθαρίζει το τραχύ δέρμα.
 • Μειώνει τις ανεπιθύμητες λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους.
 • Ενυδατώνει το δέρμα για να παρέχει φυσική λάμψη και λαμπερή επιδερμίδα.
 • Μειώνει τα σημάδια κατά της γήρανσης σε λίγες μόνο εβδομάδες.
 • Κάνει το δέρμα σας μαλακότερο και σταθερότερο.
 • Αναζωογονεί το δέρμα.
 • Είναι πιο αποτελεσματικό, καθώς έρχεται σε χάπια και κρέμα.
 • Ο φυσικός τόνος του δέρματος σας θα εξομαλυνθεί.

Τα συμπτώματα της γήρανσης είναι αναπόφευκτα, αλλά οι ρυτίδες στο πρόσωπό σας μπορεί να σας επηρεάσουν περισσότερο από όλα τα άλλα συμπτώματα της γήρανσης. Αλλά γιατί θα πρέπει να αισθάνεστε υποτιμημένος όταν έχετε Revitol Phytoceramides; Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Για άμεση πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο του Revitol Phytoceramides, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>