Η σημασία της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους παχύσαρκους ανθρώπους

Οι σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους όχι μόνο να χτίσουν μυς, αλλά και να μειώσουν το βάρος τους. Ως εκ τούτου, συνιστούμε έντονα πρωτεΐνη ορού γάλακτος για παχύσαρκους ανθρώπους. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η πιο δημοφιλής σκόνη πρωτεΐνης σήμερα. Ο ορός γάλακτος είναι μία από τις δύο πρωτεΐνες γάλακτος – η άλλη είναι καζεΐνη. Επειδή το σώμα σας χωνεύει εύκολα και απορροφά πρωτεΐνες ορού γάλακτος, λαμβάνεται συχνά μετά από άσκηση για την οικοδόμηση μυών και την αποκατάσταση. Ενώ πολλές μελέτες υποστηρίζουν τη συμβατική χρήση πρωτεϊνών ορού γάλακτος για την οικοδόμηση μυών, πολλοί άλλοι δείχνουν ότι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους επίσης. Μελέτες υποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της πρωτεΐνης ορρού γάλακτος για τους παχύσαρκους ανθρώπους, τους βοηθά να αισθάνονται πλήρως μακρυά και έτσι μειώνουν την όρεξή τους.

Πρέπει οι παχύσαρκοι να πάρουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος;

Τα παχύσαρκα άτομα προτείνουν να μειώσουν την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων (ειδικά από ζάχαρη) για να χάσουν βάρος. Αν είστε παχύσαρκοι και είστε σε δίαιτα χαμηλών θερμίδων, τότε θα πρέπει να καταναλώνετε υψηλές ποσότητες πρωτεϊνών ενώ τρώτε σε θερμιδικό έλλειμμα. Αυτό καθιστά ευκολότερη την αποθήκευση των μυών και βοηθά στη χρήση υδατανθράκων ή λιπών για την ενέργεια (το σώμα δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί πρωτεΐνη για ενέργεια). Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος, είναι απλά ένας βολικός τρόπος για να καταναλώνονται θερμίδες. Αν τρώτε σωστά και χάσατε £ 30 σε 2 μήνες, αυτή είναι μια φανταστική πρόοδος. Κάνετε καλά τα πράγματα ήδη.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος για παχύσαρκους ανθρώπους: είναι πραγματικά καλό;

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τα συμπληρώματα πρωτεΐνης, συνήθως το συσχετίζουν με το κέρδος βάρους – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κερδίζεις μυς. Λόγω αυτής της σύνδεσης, όμως, τα άτομα που ενδιαφέρονται για την απώλεια βάρους, όπως μερικές φορές λίγο φοβισμένο από συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Ας μπει λοιπόν στο ερώτημα που βρίσκεται στη ρίζα αυτού του δισταγμού: υπάρχουν οφέλη από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τους παχύσαρκους; Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος δεν προκαλεί παχυσαρκία; Στην πραγματικότητα, τα συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος πιθανώς δεν θα προκαλέσουν παχυσαρκία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι οι σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος και να επιτύχετε μια υγιεινή και πιο σωστή σύνθεση σώματος. Πολλές μελέτες δείχνουν μείωση σωματικού λίπους με συμπληρώματα πρωτεΐνης χρήση πρωτεΐνης ορού γάλακτος για την επίτευξη των αποτελεσμάτων. Μία μελέτη διαπίστωσε ότι τα συμπληρώματα πρωτεΐνης σόγιας δεν παρήγαγαν τα ίδια θετικά αποτελέσματα σε σύγκριση με τον ορό γάλακτος – υποδηλώνοντας ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πραγματικά καλή για τους παχύσαρκους ανθρώπους. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι των πηγών πρωτεϊνών. Έτσι, ποτέ δεν διστάζουμε να προτείνουμε πρωτεΐνες ορού γάλακτος για παχύσαρκους ανθρώπους.

Βέλτιστη πρόσληψη πρωτεΐνης ορρού γάλακτος για παχύσαρκους ανθρώπους

Δεν υπάρχει απόλυτος ορισμός για μια “δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες”, ειδικά εκείνη που θεωρείται βέλτιστη για τους παχύσαρκους ανθρώπους. Μια μελέτη δείχνει ότι περίπου 0,55 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά λίβρα σωματικού βάρους καθημερινά βοηθά τους παχύσαρκους ανθρώπους να προσπαθούν να χάσουν βάρος, όταν συνδυάζονται με δίαιτα χαμηλών θερμίδων και κατάρτιση αντίστασης. Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος μπορούν να σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στην καθημερινή πρόσληψη πρωτεϊνών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Αυτή είναι μια υγιεινή και ασφαλής επιλογή. Αποφύγετε τις πρωτεΐνες που ψήνονται και τηγανίζονται ή γεμάτες κορεσμένα λιπαρά. Θυμηθείτε ότι ενώ αυξάνετε την πρόσληψη πρωτεϊνών, η κατανάλωσή σας από άλλα μακροθρεπτικά συστατικά πρέπει να συρρικνωθεί ελαφρώς, έτσι ώστε να διατηρείτε ένα έλλειμμα θερμίδων από 500 έως 1.000 θερμίδες ημερησίως για να χάσετε ένα ασφαλές 1 με 2 κιλά την εβδομάδα. Επικεντρωθείτε στις μέτριες μερίδες τροφών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά, όπως φρέσκα υδατικά, ινώδη λαχανικά και φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και υγιή ακόρεστα λίπη που συνοδεύουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος στα γεύματα και τα σνακ. Λοιπόν, αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καλοσύνη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για παχύσαρκα άτομα, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>