Η πιο συνιστώμενη θεραπεία μολύνσεων ζύμης

Οι περισσότεροι υγιείς κόλποι έχουν μαγιά, αλλά μερικές φορές η ζύμη μεγαλώνει πάρα πολύ και οδηγεί σε λοίμωξη. Εδώ θα βρείτε τη συνιστώμενη θεραπεία μολύνσεων ζύμης. Οι περισσότερες γυναίκες θα πάρουν μια κολπική μόλυνση ζύμης σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Τα συμπτώματα των κολπικών λοιμώξεων ζύμης περιλαμβάνουν καύση, φαγούρα και παχιά λευκή εκκένωση. Οι μολύνσεις ζύμης είναι εύκολο να θεραπευτούν, αλλά πολλές γυναίκες μπορεί να μην ξέρουν πώς να το χειριστούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μοιραζόμαστε τη θεραπεία με μολύνσεις ζύμης σε αυτό το άρθρο.

Η αιτία των μολύνσεων ζύμης

Μια κολπική μόλυνση ζύμης προκαλείται από μια υπερανάπτυξη ενός μύκητα που ζει φυσικά στον κόλπο σας, που ονομάζεται candida albicans. Αυτή η υπερανάπτυξη προκαλεί ερεθισμό, φλεγμονή, κνησμό και οδυνηρή απόρριψη. Οι περισσότερες γυναίκες παρουσιάζουν μόλυνση ζύμης κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζετε τα συμπτώματα μιας λοίμωξης ζύμης, πρέπει να επισκεφθείτε έναν γυναικολόγο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματικά μια μόλυνση ζύμης και όχι κάτι άλλο. Αλλά εάν έχετε επαναλαμβανόμενες μολύνσεις ζύμης, ή αν απλά δεν θέλετε να πάτε τη συνταγή συνταγής με μια αντιμυκητιασική κρέμα, υπάρχει απλή αλλά αποτελεσματική θεραπεία λοιμώξεων ζύμης που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Ορισμένες φυσικές θεραπείες χρησιμοποιούν συστατικά που ίσως έχετε ήδη στο σπίτι σας. Η αποτελεσματικότητά τους είναι υψηλή και τα αποδεικτικά στοιχεία για την επιτυχία τους είναι πραγματικά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για την καλύτερη θεραπεία λοιμώξεων ζύμης.

Θεραπείες μολύνσεων ζύμης στο σπίτι

Ζύμη ζωντανά στον κόλπο όλη την ώρα σε μικρούς αβλαβείς αριθμούς. Αλλά όταν αυτοί οι μύκητες εξέρχονται από τον έλεγχο, η προκύπτουσα φαγούρα, καύση και ερυθρότητα είναι εξαιρετικά δυσάρεστες. Τα βακτηρίδια Lactobacillus (υγιής τύπος) διατηρούν κανονικά το pH και τα επίπεδα ζύμης του κόλπου υπό έλεγχο. Αλλά η ισορροπία μπορεί να προκληθεί από αντιβιοτικά, κορτικοστεροειδή, ανεξέλεγκτο διαβήτη ή αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων από τον έλεγχο των γεννήσεων ή την εγκυμοσύνη. Και για τις πληροφορίες σας, οι μολύνσεις ζύμης είναι πιο συχνές στο κρύο, επομένως ίσως θελήσετε να σημειώσετε παρακάτω τη θεραπεία των μολύνσεων ζύμης:

  • Προβιοτικά.

Πολλά γιαούρτια περιέχουν τον ίδιο τύπο προβιοτικών που κρατά τον κόλπο υγιή. Σε πρόσφατη μελέτη, οι γυναίκες με μολύνσεις ζυμομύκητα που κατανάλωναν καθημερινά φλιτζάνι γιαούρτι για δύο μήνες εμφάνισαν μείωση των ποσοστών μόλυνσης από ζύμη κατά 87%.

  • Λάδι δέντρου τσαγιού.

Το αιθέριο έλαιο που προέρχεται από φύλλα δέντρων τσαγιού έχει αποδειχθεί ότι δρα ως αντιμυκητιασικό κατά της ζύμης. Ορισμένες γυναίκες αναφέρουν ότι λαμβάνουν ανακούφιση μόλυνσης από ζύμη από την τοποθέτηση ενός ταμπόν που έχει χυθεί στο λάδι δέντρων τσαγιού το βράδυ.

  • Βαμβακερά εσώρουχα (ή κανένα).

Ένα υγρό περιβάλλον μπορεί να ωθήσει μια αποικία ζυμώδους λοίμωξης σε υπερανάπτυξη, γι ‘αυτό φορέστε εσώρουχα από βαμβάκι, αποφύγετε την ελαστική μάνικα και τα στενά τζιν και μετατρέψτε αμέσως τα υγρά μαγιό και τα ρούχα του γυμναστηρίου. Ή αν είστε επάνω για αυτό, φορέστε μακριά φούστες χωρίς εσώρουχα για να αφήσετε τον αέρα να φτάσει στην περιγεννητική περιοχή.

Χρησιμοποιήστε αντιμυκητιασικά φάρμακα: CandidaSupport

Το CandidaSupport είναι μια αντιμυκητιασική ουσία υψηλής ποιότητας που μπορείτε να εμπλακείτε στη θεραπεία λοιμώξεων ζύμης. Το CandidaSupport είναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα που μπορεί να βοηθήσει με τα συμπτώματα candida. Σε συνδυασμό με τον υγιεινό τρόπο ζωής, το συμπλήρωμα μπορεί να θεραπεύσει τον κολπικό κνησμό, την κολπική απόρριψη και την κολπική οσμή. Ο κατάλογος των συστατικών του CandidaSupport έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετική επίδραση στα θηλυκά θέματα. Τα συστατικά του CandidaSupport:

  • Μαγνήσιο – Το μαγνήσιο χρειάζεται για να διασπάσει τους τοξικούς μεταβολίτες της candida albicans. Χωρίς αρκετό μαγνήσιο, το σώμα σας είναι απλά ανίκανο να κάνει τη δουλειά της απομάκρυνσης αυτών των ουσιών από το σώμα σας.
  • Καπρυλικό οξύ – Όπως και άλλα αντιμυκητιασικά, το καπρυλικό οξύ λειτουργεί παρεμβαίνοντας στα κυτταρικά τοιχώματα της ζύμης candida.
  • Το Pau d’Arco – Pau d’arco λειτουργεί ως ισχυρός αντιμυκητιασικός παράγοντας. Περιέχει διάφορες κατηγορίες ενώσεων, lapachol, ξυλολοδόνη και διάφορες ναφτακινόνες. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι το lapachol, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει την ανάπτυξη του candida.
  • Μαύρη καρυδιά – Το μαύρο καρύδι περιέχει φυσικές τανίνες που σκοτώνουν παράσιτα, μαγιά και μύκητες. Ομοίως, είναι γνωστό στον κηπευτικό κόσμο ως κίνδυνο για άλλα φυτά. Περιέχει επίσης μια χημική ονομασία juglone, η οποία έχει κάποια αντιβιοτικά και αντιμυκητιασικά αποτελέσματα.
  • Λάδι Ρίγανης – Το έλαιο Ριγανίου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αντιμυκητιασικό για την αντιμετώπιση μολύνσεων από Candida. Ένα πλεονέκτημα ότι το έλαιο ρίγανης έχει πάνω από άλλα αντιμυκητιασικά είναι ότι η ζύμη της Candida δεν αναπτύσσει ανθεκτικότητα στο έλαιο ριγανά.

Όλα τα συστατικά του CandidaSupport είναι ασφαλή, δεν ενέχουν κινδύνους για την υγεία. Για να μάθετε πώς να καταναλώνετε σωστά το CandidaSupport, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>