Η πιο αποτελεσματική θεραπεία φυσικής ροδόχρου ακμής

Αν έχετε διαγνωστεί με ροδόχρου ακμή, έχετε επιλογές. Πριν ζητήσετε συνταγογραφούμενα φάρμακα, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής. Η ροδοκήλη είναι μια κατάσταση του δέρματος. Αναγνωρίζεται ως κοκκινωπό δέρμα, που συνήθως εμφανίζεται στα μάγουλα και τη μύτη σας. Επηρεάζει ιδιαίτερα εκείνους με δίκαιη επιδερμίδα, και γίνεται πιο κοινό με την ηλικία. Η ερυθρότητα μπορεί να εξαπλωθεί στο μέτωπό σας, στην πλάτη, στο στήθος, στα αυτιά σας, ακόμα και στα βλέφαρα σε σοβαρές περιπτώσεις ή εάν ενεργοποιηθεί. Ευτυχώς, η αποτελεσματική θεραπεία της ροδόχρου ακμής είναι διαθέσιμη και μπορεί να εφαρμοστεί στο σπίτι.

Σημάδια και συμπτώματα ροδόχρου ακμής

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η ροδόχρου ακμή είναι απλώς μια ερυθρότητα του δέρματος και τίποτα περισσότερο. Ωστόσο, τα συμπτώματα συχνά υπερβαίνουν αυτό. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της ροδόχρου ακμής περιλαμβάνουν:

 • Ακμή-όπως breakouts.
 • Ανθεκτική υφή του δέρματος.
 • Ξηρά, τραχιά, λεπτές επιδερμικές επιδερμίδες.
 • Φαγούρα στο δέρμα.
 • Μεγάλοι φλεγμονώδεις πόροι.
 • Επώδυνη, φλεγμονή του δέρματος.
 • Αυξημένα τμήματα του δέρματος.
 • Κόκκινα σπυράκια.
 • Ερυθρότητα πέρα ​​από τη μύτη, τα μάγουλα, το μέτωπο και / ή το πηγούνι.
 • Αίσθημα κνησμού ή καψίματος του δέρματος.
 • Πυκνές περιοχές του δέρματος που μπορούν να εμφανιστούν πάνω και γύρω από τη μύτη, τα μάγουλα, το μέτωπο ή την περιοχή του σαγονιού.

Οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει τη διάλυση των αιμοφόρων αγγείων στο πρόσωπο μπορεί επίσης να προκαλέσει φλεγμονή των συμπτωμάτων. Οι κοινές αιτίες ροδόχρου ακμής περιλαμβάνουν:

 • Καφές.
 • Κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
 • Εξαιρετικές θερμοκρασίες (ζεστό ή κρύο).
 • Παχυντικά φαγητά.
 • Οι ισχυροί άνεμοι.
 • Ζεστά ροφήματα.
 • Πικάντικα τρόφιμα.
 • Άγχος και άγχος.
 • Εκθεση στον ήλιο.

Η καλύτερη φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής

Ο εντοπισμός των δικών σας συγκεκριμένων ενεργοποιητών μπορεί να κάνει τη θεραπεία της ροδόχρου ακμής ευκολότερη. Σκεφτείτε την κατάσταση ως κάτι που επηρεάζει ολόκληρο το σώμα, αντί να το βλέπετε μόνο ως πρόβλημα φροντίδας του δέρματος. Με την εξέταση του ζητήματος ολιστικά, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να το λύσετε. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να σταματήσετε να καταναλώνετε τρόφιμα που συμβάλλουν σε πεπτικά προβλήματα ή αλλεργίες. Η εξάλειψη εξωτερικών παραγόντων που μπορεί να επιδεινώσουν τη ροδόχρου ακμή θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής που περιγράφεται παρακάτω.

 • Κρέμα για το δέρμα.

Ένας αριθμός συστατικών φροντίδας του δέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της ερυθρότητας και των φλύκταινες που σχετίζονται με τη ροδόχρου ακμή. Τα καλύτερα φυσικά συστατικά φροντίδας του δέρματος περιλαμβάνουν: o Camellia sinensis. o Οξεικό τοκοφερυλεστέρα. o Εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας. o Σκουαλένιο. o Πετρέλαιο νυχτολούλουδου. o Αλλαντοίνη. o Υαλουρονικό νάτριο. Το Revitol Rosacea Cream είναι ένα προϊόν που περιέχει τα συστατικά φροντίδας του δέρματος. Γι ‘αυτό, συνιστάται πολύ να χρησιμοποιήσετε αυτή την κρέμα. Το Revitol Rosacea Cream όχι μόνο εξαλείφει την ερυθρότητα των μάγουλων, της μύτης, του μέσου ή του πηγούνιού, αλλά επίσης βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ορισμένων ορατών φλεβών σε ορισμένα μέρη του προσώπου. Είναι ένα τέλειο προϊόν, το οποίο βοηθά στη μείωση των προσκρούσεων και των σπυριών στο πρόσωπο. Το Revitol Rosacea Cream είναι πραγματικά ένα ουσιαστικό προϊόν που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία όλων των τύπων συμπτωμάτων ροδόχρου ακμής, το οποίο έχει ήδη επηρεάσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες!

 • Αντιφλεγμονώδη τρόφιμα.

Εκτός από την τοπική κρέμα δέρματος, υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι μετά από μια αντιφλεγμονώδη διατροφή μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση των συμπτωμάτων. Η έρευνα υποδηλώνει ότι η φλεγμονή παίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη της ροδόχρου ακμής. Υπάρχουν επιστημονικές υποστηρίξεις για την αποτελεσματικότητα της αντιφλεγμονώδους δίαιτας ως φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής. Η υιοθέτηση μιας αντιφλεγμονώδους διατροφής θα συμβάλει ακόμη και στη βελτίωση της γενικότερης υγείας σας και ενδεχομένως στην προστασία από τον διαβήτη, το μεταβολικό σύνδρομο και την παχυσαρκία.

 • Αποφυγή τροφών ενεργοποίησης.

Τα τρόφιμα που μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ζεστά ροφήματα και ποτά, πικάντικα τρόφιμα και αλκοόλ. Επειδή ορισμένα τρόφιμα πιστεύεται ότι πυροδοτούν την απελευθέρωση χημικών ουσιών που διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και προκαλούν έξαψη, κάποιοι άνθρωποι αποφεύγουν αυτά τα τρόφιμα σε μια προσπάθεια να μειώσουν τα συμπτώματα. Μία μέθοδος αναγνώρισης των δυσανεξιών σε τρόφιμα είναι μέσω μιας δίαιτας εξάλειψης και πρόκλησης, η οποία συνεπάγεται την προσωρινή αποφυγή ορισμένων τροφίμων από τη διατροφή (όπως το γάλα ή τα τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη) για μία έως δύο εβδομάδες, στη συνέχεια τη συστηματική εισαγωγή τους στη διατροφή για να απομονώσουν τα τρόφιμα προκαλούν συμπτώματα.

 • Διαχείριση άγχους.

Το άγχος είναι γνωστό ότι είναι ένα κοινό σκανδάλη της ροδόχρου ακμής που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή. Δοκιμάστε το καλύτερο για να ελέγξετε το άγχος στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τεχνικές μείωσης του στρες, όπως άσκηση, διαλογισμό, προσευχή επούλωσης και περιοδικό, για να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Λάβετε υπόψη ότι παρά το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να υποθέσουν, η ροδόχρου ακμή δεν έχει καμία σχέση με την κακή υγιεινή και προκαλείται από εσωτερικούς παράγοντες, οπότε η ανοικτή και ειλικρινής για την κατάστασή σας μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και να κερδίσετε υποστήριξη.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν η ροδόχρου ακτινοβολίας φωτοβολεί στο σπίτι, απλά θυμηθείτε ότι υπάρχει φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής για να σας βοηθήσει. Η θεραπεία μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική για να αποφύγει την επίσκεψη ενός γιατρού ή ναρκωτικών. Μια από τις φυσικές θεραπείες ροδόχρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το Revitol Rosacea Cream. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στα τρόφιμα και τα ποτά σας, καθώς και στο μυαλό σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φυσική θεραπεία της ροδόχρου ακμής, κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>