Η παρενέργεια των ενέσεων ανάπτυξης του μαστού

Μια από τις πιο επικίνδυνες διαδικασίες για τη διεύρυνση του γυναικείου μαστού είναι οι ενέσεις ανάπτυξης του μαστού. Εδώ πρόκειται να μάθουμε την παρενέργεια των ενέσεων ανάπτυξης του μαστού. Υπάρχουν πολλές διαδικασίες διεύρυνσης του στήθους που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση του μεγέθους του στήθους σας. Μεταξύ αυτών, ένα που είναι πολύ επικίνδυνο και δεν έχει εγκριθεί από το FDA είναι ενέσεις ανάπτυξης του μαστού. Οι ενέσεις ανάπτυξης του μαστού είναι φθηνότερες από άλλες μορφές ενίσχυσης του μαστού. Η ανάγκη απομάκρυνσης και των δύο μαστών είναι η πιο θανατηφόρα παρενέργεια των ενέσεων ανάπτυξης του μαστού.

Ενέσεις ανάπτυξης του μαστού

Οι ενέσεις ανάπτυξης του μαστού προσφέρουν στις γυναίκες το πλεονέκτημα να αποφασίζουν για το επιθυμητό μέγεθος τους. Εκτελείται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο ή χρόνους ανάκαμψης. Ωστόσο, η επιλογή του ενέσιμου πληρωτικού είναι κρίσιμη, διότι πολλά πληρωτικά στο παρελθόν έχουν συσχετιστεί με υψηλά ποσοστά επιπλοκών. Επιπλέον, τα μη απορροφητικά υλικά, όπως η υδρογέλη πολυακρυλαμιδίου, είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, με αποτέλεσμα παραμόρφωση του στήθους και ουλές. Ο πλαστικός χειρούργος του Λας Βέγκας Mike Edwards, MD, λέει ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το μόνο πράγμα που πρέπει να εγχυθεί στο στήθος είναι το λίπος του ασθενούς. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει προϊόν εγκεκριμένο από την FDA για την ένεση στο στήθος για βελτίωση. Η έγχυση λίπους στο στήθος προσφέρει μια μικρή αλλαγή στο μέγεθος. Και, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βελτίωση σε ασθενή αναπνοής από καρκίνο του μαστού χωρίς την ανάγκη ή χρήση εμφυτεύματος. Για να εισάγετε λίπος στο στήθος, το λίπος αφαιρείται πρώτα από μια περιοχή όπως το στομάχι, το άκρο ή οι μηροί. Στη συνέχεια, αντιμετωπίζεται και καθαρίζεται πριν την ένεση στο στήθος.

Εξετάστε την παρενέργεια των ενέσεων ανάπτυξης του μαστού

Ο κόσμος των ενέσιμων είναι μια μεγάλη επιχείρηση. Και ενώ είναι λίγο πολύ περιορισμένο στο πρόσωπο, υπάρχει μια εποχή που είναι αποδεκτό να έχεις ο γιατρός σου να εγχύσει τα στήθη σου με κάτι. Συνήθως, οι περισσότερες γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν το μέγεθος και το σχήμα του στήθους τους εξετάζουν τη χειρουργική επέμβαση αύξησης του μαστού, η οποία απαιτεί την τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος πάνω ή κάτω από τον μυ. Ωστόσο, υπάρχει ένεση ανάπτυξης του μαστού – ένας άλλος τρόπος για την ενίσχυση του στήθους που δεν απαιτεί νοσηλεία ή έχουν μεγάλους χρόνους ανάκαμψης. Ορισμένες γυναίκες πιστεύουν ότι η ένεση ανάπτυξης του μαστού δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο η επέμβαση του μαστού και ότι μπορεί να είναι μια προσιτή διαδικασία διεύρυνσης του μαστού. Ωστόσο, αυτή η θεραπεία μπορεί να μην παράγει αποτελεσματικά αποτελέσματα, αφού το λίπος, όταν αφαιρεθεί από μια περιοχή, μπορεί να μην επιβιώσει όταν εγχυθεί μέσα στο στήθος. Επιπλέον, όπως και κάθε άλλη ιατρική διαδικασία, αυτή η θεραπεία είναι επιρρεπής σε λοιμώξεις. Ο γιατρός σας μπορεί να μην υποσχεθεί ότι μετά την ένεση, τα αποτελέσματα θα είναι 100 τοις εκατό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το εγχυόμενο λίπος μπορεί να βλάψει τους περιβάλλοντες ιστούς, προκαλώντας θλάση της σάρκας του μαστού και βλάβη μόνιμα στο στήθος.

Brestrogen κρέμα: μια καλύτερη επιλογή για ενίσχυση στήθους

Λαμβάνοντας υπόψη την παρενέργεια των ενέσεων ανάπτυξης του μαστού, είναι πιο συνετό να χρησιμοποιείτε κρέμα ενίσχυσης για να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας. Με τη χρήση κρέμας αύξησης στήθους, δεν υπάρχουν ουσίες που πρέπει να εγχυθούν στο στήθος σας, αποτρέποντας έτσι λοιμώξεις και άλλους κινδύνους για την υγεία. Και εδώ έρχεται το Brestrogen. Είναι μια φανταστική, ασφαλής και φυσική κρέμα για τη βελτίωση του μαστού που σας δίνει όλα τα οφέλη των φυσικών συστατικών όταν λαμβάνονται εσωτερικά και όχι, δεν θα χρειαστεί να καταναλώσετε το συμπλήρωμα με τη μορφή χαπιών, γιατί το Brestrogen είναι μόνο μια κρέμα δέρματος και τα συστατικά απορροφώνται από το δέρμα. Το Brestrogen είναι ένα φυσικό ενισχυτικό στήθους, το οποίο εφαρμόζεται τοπικά σε καθημερινή βάση και είναι σχεδιασμένο για εκείνες τις γυναίκες που επιθυμούν να αυξήσουν το μέγεθος του στήθους τους φυσικά χωρίς να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο παρενεργειών. Το κύριο συστατικό στο Brestrogen δεν είναι τίποτα άλλο από την pueraria mirifica, ένα φυσικό βότανο που λαμβάνεται από τα δάση της Ταϊλάνδης. Αναγνωρίζεται για τις ιδιότητες ενίσχυσης του μαστού, επειδή περιέχει φυτοοιστρογόνα που ενισχύουν τη ροή του αίματος και τη διανομή του στο στήθος, έτσι ώστε τα στήθη σας να γίνουν μεγαλύτερα, πιο σχήματα και πιο σφικτά. Και πάλι, το Brestrogen περιέχει δεοξυμιροεστρόλη, μυροεστρόλη, κουμεστρόλη και ισοφλαβόνες, και όλα αυτά τα συστατικά δουλεύουν παράλληλα για να ενισχύσουν τους αγωγούς γάλακτος και να προωθήσουν την ανάπτυξη του μαστού, καθιστώντας τους πιο ευγενείς, πιο περίεργους και πιο σέξι. Δεδομένου ότι το Brestrogen είναι ικανό να προκαλέσει ανάπτυξη του μαστού χωρίς τεχνητά συστατικά ή έγχυση, είναι προφανές ότι αυτή η κρέμα είναι μια καλύτερη επιλογή για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να έχει μεγαλύτερα και πιο σφριγηρά στήθη. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Brestrogen για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να αυξήσετε το στήθος σας φυσικά και με ασφάλεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>