Η μεγάλη σημασία του κολλαγόνου για το δέρμα

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο δέρμα, που αποτελεί το 75% έως 80% του δέρματός σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σημασία του κολλαγόνου για το δέρμα. Το κολλαγόνο αποτελεί ένα μεγάλο μέρος του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας, οπότε δεν είναι περίεργο ότι η λέξη “κολλαγόνο” είναι μεγάλη στον κόσμο της ομορφιάς. Το κολλαγόνο είναι ένα πολυπεπτίδιο που περιέχει ένα μίγμα αμινοξέων όπως η προλίνη και η γλυκίνη που υπάρχουν σε όλους τους συνδετικούς ιστούς, τους χόνδρους, τα οστά και το δέρμα.

Κολλαγόνο για το δέρμα

Το δέρμα σας χρειάζεται κολλαγόνο, αλλά το κάνετε πραγματικά μόνο του. Δυστυχώς, το σώμα σας παράγει λιγότερο κολλαγόνο καθώς μεγαλώνετε, με αποτέλεσμα λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Υπήρξαν πολλές αυστηρές επιστημονικές μελέτες σχετικά με το συμπλήρωμα κολλαγόνου σε αυτό το σημείο. Η κριτική επιτροπή έχει βρει ένα γεγονός σχετικά με τα μεγάλα οφέλη του κολλαγόνου για το δέρμα. Από τα διαθέσιμα δεδομένα, μια διπλή-τυφλή μελέτη placebo διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που έλαβαν συμπλήρωμα κολλαγόνου τακτικά για οκτώ εβδομάδες είδαν μια μείωση κατά 20 τοις εκατό στις ρυτίδες.

Το πλεονέκτημα του κολλαγόνου για το δέρμα

Το κολλαγόνο είναι ένα από αυτά τα σπάνια πράγματα που πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν να γερνούν προς τα πίσω. Αποτελεί σχεδόν το 80% του δέρματός σας, το οποίο βρίσκεται στο μεσαίο στρώμα που ονομάζεται χόριο. Το κολλαγόνο συνεργάζεται με μια άλλη πρωτεΐνη που ονομάζεται ελαστίνη για να ενισχύσει το δέρμα και να τον βοηθήσει να ξανακάνει στη θέση του όταν τεντωθεί. Η παραγωγή κολλαγόνου αρχίζει να επιβραδύνεται καθώς γερνάτε. Μετά την ηλικία των 25 ετών, καταρρέετε περισσότερο κολλαγόνο από ό, τι κάνετε, γι ‘αυτό θα αρχίσετε να βλέπετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Και από εκεί, αρχίζετε να χάνετε περίπου το ένα τοις εκατό του κολλαγόνου σας κάθε χρόνο. Κάτω από ένα μικροσκόπιο βλέπετε κατακερματισμό του δικτύου κολλαγόνου στο χόριο – αυτό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της γήρανσης του δέρματος. Αυτά μασούν το κολλαγόνο και τον ελαστικό ιστό, και ως αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει κάποια χαλάρωση και κάποιες βλάβες που σχετίζονται με την ηλικία. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας να κάνει περισσότερο κολλαγόνο για το δέρμα λαμβάνοντας ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου.

Το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου

Το Pure Collagen είναι το καλύτερο συμπλήρωμα που χρειάζεστε για την αύξηση των επιπέδων κολλαγόνου στις βαθιές επιδερμίδες σας. Το Pure Collagen είναι το μόνο συμπλήρωμα κολλαγόνου στην αγορά που υποστηρίζεται από αποδεδειγμένη επιστημονική έρευνα που βασίζεται σε ανθρώπινους συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας διπλή τυφλή μεθοδολογία. Το προϊόν αυτό βασίζεται σε καταχωρημένη και προστατευμένη φόρμουλα η οποία περιλαμβάνει αυστηρή και ειδική παραγωγική διαδικασία. Οι κάψουλες Pure Collagen περιέχουν Verisol®, μια σύνθεση υδρολυμένου κολλαγόνου τύπου Ι και τύπου III. Η διαδικασία υδρόλυσης διασπά το κολλαγόνο σε μικρότερα πεπτίδια που αυξάνουν τη βιοδιαθεσιμότητά τους. Με την τόνωση της παραγωγής του ίδιου του κολλαγόνου, το Verisol® λειτουργεί σε βαθύτερο επίπεδο. Συστημικά επηρεάζει το μεταβολισμό του κολλαγόνου στο χόριο, αντί να φτάνει μόνο στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος όπως οι κρέμες και τα τοπικά προϊόντα. Καθώς καταναλώνεται στοματικά, επηρεάζει τον μεταβολισμό του κολλαγόνου του δέρματος απευθείας από το εσωτερικό, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του σχηματισμού ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Εδώ είναι ο κατάλογος ορισμένων ωφελειών Pure Collagen για το δέρμα:

  • Μείωση του βάθους των ρυτίδων.
  • Μείωση των ρυτίδων όγκου.
  • Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.
  • Βελτίωση της επούλωσης των πληγών στο δέρμα.
  • Βελτίωση της ανάπτυξης και της ποιότητας των νυχιών.

Το Pure Collagen είναι απολύτως ασφαλές να το παίρνετε καθώς παρασκευάζεται μόνο με κλινικά μελετημένο καθαρό προϊόν υδρολύματος κολλαγόνου. Δεν περιέχει αρώματα, πληρωτικά ή συνδετικά και επιπλέον είναι απαλλαγμένο από γλουτένη, λακτόζη και γαλακτοκομικά προϊόντα. Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Pure Collagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>