Η μεγάλη σημασία της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους αθλητές

Οι αθλητές χρειάζονται σημαντικές ποσότητες πρωτεΐνης, πολύ πάνω από την κανονική συνιστώμενη καθημερινή κατανομή. Γι ‘αυτό προτείνουμε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τους αθλητές. Μερικοί αθλητές τείνουν να επικεντρώνονται στην πρόσληψη υδατανθράκων και να δίνουν λίγη προσοχή στην πρωτεΐνη. Ως αποτέλεσμα, η έλλειψη πρωτεϊνών εμφανίζεται μεταξύ των αθλητών με τις αναπόφευκτες αρνητικές συνέπειες στην απόδοση και την υγεία. Οι σοβαρές αθλητές χρειάζονται σημαντικές ποσότητες πρωτεϊνών επειδή η συντήρηση, η επισκευή και η ανάπτυξη της άπαχης μυϊκής μάζας εξαρτώνται από την πρωτεΐνη. Το ίδιο ισχύει και για τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Υπάρχουν ορισμένοι τύποι πρωτεϊνών, αλλά για να βελτιωθεί η διαδικασία ανάκτησης, τίποτα δεν μπορεί να χτυπήσει τη χρήση πρωτεΐνης ορρού γάλακτος για τους αθλητές.

Τι λένε οι διαιτολόγοι για την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τους αθλητές;

Οι διατροφολόγοι λένε συχνά για τη σημασία της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους αθλητές. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση ιστού – αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους bodybuilders. Όλοι οι τύποι πρωτεϊνών παρέχουν το σώμα με αμινοξέα. Από αθλητική άποψη, ο ορός γάλακτος είναι ανώτερος τύπος πρωτεΐνης. Ο ορός γάλακτος είναι ένα συνηθισμένο συστατικό σε πολλές αντικαταστάσεις γευμάτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών σε μια ελάχιστη ποσότητα θερμίδων. Πολλοί αθλητές και λάτρεις γυμναστικής ωφελούνται πολύ από τη λήψη πρωτεϊνών ορού γάλακτος. Μερικές από τις θετικές τους εμπειρίες με πρωτεΐνη ορού γάλακτος υποστηρίζονται από ελεγχόμενες κλινικές μελέτες.

Τα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους αθλητές

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη μορφή πρωτεΐνης για το σώμα να αφομοιώσει και να χρησιμοποιήσει. Η πρωτεΐνη του ορού γάλακτος είναι πλούσια σε αμινοξέα γλουταμίνης και διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAAs). Αυτά θεωρούνται απαραίτητα αμινοξέα για όσους εκπαιδευτούν παρέχοντας μια πηγή ενέργειας για να εξουδετερώσουν τη διάσπαση των μυών και την ανάκτηση υποστήριξης. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες βιοχημικές διεργασίες και είναι απαραίτητη για τη συστολή, ανάπτυξη και επισκευή των μυών. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος χρησιμοποιείται επίσης για τη διατήρηση αρκετών μεταβολικών διεργασιών και για τον έλεγχο της σύνθεσης του σώματος. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πλούσια σε αμινοξέα τα οποία μπορούν να ενισχύσουν άμεσα την αντοχή στην αντοχή. Μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες συνήθως συνδέεται με τους αθλητές της δύναμης. Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι οι αθλητές αντοχής απαιτούν μια ίση πρόσληψη πρωτεϊνών στους αθλητές δύναμης. Εκπαίδευση ακραίας αντοχής θέτει αυξημένες απαιτήσεις στο σώμα. Συχνά απαιτείται περισσότερη πρωτεΐνη για να εμποδίσει το σώμα να εισέλθει σε καταβολική κατάσταση. Μετά την άσκηση αντοχής το ανοσοποιητικό σύστημα επηρεάζεται άσχημα, οι μύες αρχίζουν να σπάνε και οι τραυματισμοί είναι πιο πιθανό να συμβούν. Μια πηγή πρωτεϊνών ταχείας δράσης όπως η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης σε αυτό το στάδιο.

Ο καλύτερος τρόπος κατανάλωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους αθλητές

Πολλές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους αθλητές. Έχει αποδειχθεί ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να βελτιώσει την άπαχη σωματική μάζα, το μέγεθος και τη δύναμη των μυών. Με τους ισχυρότερους και τους μεγαλύτερους μύες μπορείτε να αποδίδετε καλύτερα σε αθλητικά γεγονότα. Ενώ η οικοδόμηση των μυών είναι μεγάλη, ένα άλλο όφελος στη συμπλήρωση με πρωτεΐνη ορού γάλακτος χάνει το λίπος. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι επίσης γνωστή για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Για να βελτιώσετε την απόδοση κατά την εκπαίδευση ο καλύτερος τρόπος για να καταναλώσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ακριβώς πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά από μια προπόνηση. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση των μυϊκών βλαβών σας και θα σας δώσει επίσης περισσότερη αντοχή κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Με τη χρήση πρωτεΐνης ορού γάλακτος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια προπόνηση, οι μελέτες έχουν δείξει λιγότερες βλάβες στους μυς και καλύτερη αθλητική απόδοση. Για εκείνους τους αθλητές που γυμνάζονται καθημερινά στην άκρη, μπορεί να προκληθεί βλάβη στους ιστούς σε σημείο όπου η υπερβολική χρήση γίνεται τραυματισμός. Δεδομένου ότι η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος επιταχύνει την αποκατάσταση της βλάβης των ιστών που σχετίζεται με την άσκηση, η χρήση του ορού γάλακτος μπορεί να μειώσει δραστικά τον αριθμό των τραυματισμών που προκαλούνται από την υπερβολική χρήση. Δεν υπάρχει καθόλου αμφιβολία για τα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους αθλητές. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ίσως βρείτε την απάντηση αφού κάνετε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>