Η καλύτερη υπερκινητική θεραπεία της ουροδόχου κύστης

Τα άτομα με υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη μπορούν να αισθάνονται ότι η διαταραχή είναι μια αμηχανία, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές υπερκινητικής θεραπείας της ουροδόχου κύστης. Η ύπαρξη υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης σημαίνει ότι η ουροδόχος κύστη έχει προβλήματα με την κανονική αποθήκευση ούρων. Τα συνήθη συμπτώματα της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης περιλαμβάνουν:

 • Πρέπει να πάτε στο μπάνιο πιο συχνά από το συνηθισμένο.
 • Δεν μπορείτε να κρατήσετε τα ούρα σας.
 • Έχετε τη διαρροή όταν πρέπει να ουρείτε (ακράτεια).
 • Να χρειάζεται να ουρείτε αρκετές φορές όλη τη νύχτα.

Με τον καιρό, αυτά τα συμπτώματα μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινή σας ζωή. Μπορούν να δυσκολευτούν να προγραμματίσετε ταξίδια, να προκαλέσετε ακούσιες διακοπές κατά τη διάρκεια της εργασίας ή να επηρεάσετε την ποιότητα του ύπνου σας. Ωστόσο, με την άμεση εργασία με έναν γιατρό για να συζητήσουν την υπερβολική θεραπεία της ουροδόχου κύστης, οι προοπτικές για τα περισσότερα άτομα με υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη είναι καλές.

6 επιλογές υπερλειτουργίας θεραπείας της ουροδόχου κύστης για να δοκιμάσετε στο σπίτι

Η υπερδραστήρια κύστη είναι μια πολύ κοινή κατάσταση. Είναι πολύ θεραπευτικό, αλλά απαιτεί βοήθεια από τον γιατρό και τον ασθενή. Η υπερδραστήρια θεραπεία της ουροδόχου κύστης μπορεί να κυμαίνεται από τεχνικές τροποποίησης της συμπεριφοράς στα φάρμακα.

 1. Παρακολουθήστε τη διατροφή σας.

Εξαλείψτε ή μειώστε τα τρόφιμα ή τα ποτά που μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της ουροδόχου κύστης. Αυτά περιλαμβάνουν τσάι, καφέ, αλκοόλ, σοκολάτα, αναψυκτικά με καφεΐνη, χυμούς και φρούτα εσπεριδοειδών, ντομάτες, πικάντικα και όξινα τρόφιμα και ποτά, τρόφιμα και ποτά με τεχνητά γλυκαντικά.

 1. Αναπτύξτε καλύτερες συνήθειες του εντέρου.

Η ουροδόχος κύστη και το έντερο συνεργάζονται, όταν κάποιος δεν λειτουργεί σωστά, ο άλλος παρατηρεί. Η δυσκοιλιότητα είναι δυσάρεστη, αλλά ένα πλήρες έντερο θα πιέσει επίσης την κύστη, καθιστώντας την υπερβολική επείγουσα κατάσταση της ουροδόχου κύστης και την ακράτεια χειρότερη. Ξεκινήστε αυξάνοντας την διαλυτή σας ίνα και την αδιάλυτη πρόσληψη ινών, καθώς και οι δύο είναι σημαντικές για μια υγιή πεπτική οδό.

 • Ολόκληροι κόκκοι όπως κριθάρι και πλιγούρι βρώμης.
 • Νωπά και αποξηραμένα φρούτα.
 • Πράσινα λαχανικά.
 • Φασόλια.
 1. Χάστε το βάρος σας.

Μελέτες υποδηλώνουν ότι η απώλεια υπερβολικού βάρους θα μπορούσε να μειώσει τα συμπτώματα της ακράτειας από το στρες και της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Τι σημαίνει αυτό? Εάν μπορείτε να χάσετε περίπου το 8% του βάρους του σώματος σας, θα δείτε πιθανώς αξιοσημείωτα αποτελέσματα, αν και ακόμη και λίγα κιλά απώλειας βάρους μπορούν να μειώσουν τα επεισόδια ακράτειας κατά 25%. Χάνοντας βάρος, η κοιλία θα ανακουφίσει την πίεση σε όλα τα όργανα της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της ουροδόχου κύστης.

 1. Διαχειριστείτε την πρόσληψη υγρών.

Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού είναι απαραίτητη για την υγεία. Πολύ λίγο νερό μπορεί να οδηγήσει σε συμπυκνωμένα ούρα, τα οποία μπορεί να ερεθίσουν την επένδυση της ουροδόχου κύστης, αυξάνοντας το επείγον. Πάρα πολλά υγρά μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα συχνότητας. Η λήψη υγρών πριν από το κρεβάτι μπορεί να συμβάλει στην ούρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μια μελέτη συνιστά περιορισμό της πρόσληψης υγρών σε 6 έως 8 ποτήρια νερό ημερησίως και αποφυγή υγρών για 2 έως 3 ώρες πριν τον ύπνο.

 1. Κλείστε το κάπνισμα.

Το κάπνισμα μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Οι βήχες που συμβαίνουν σε μερικούς καπνιστές μπορεί επίσης να αυξήσουν τα επεισόδια διαρροής.

 1. Αρχίστε την επανεκπαίδευση της ουροδόχου κύστης.

Η επανεκπαίδευση της ουροδόχου κύστης συνιστάται συχνά για τη μείωση της διαρροής της ουροδόχου κύστης. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό, αλλά η εκτέλεση κεφαλιακών ασκήσεων είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος. Οι ασκήσεις Kegel περιλαμβάνουν την ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της ροής των ούρων. Ένα άτομο πρέπει να ασκεί τη συμπίεση αυτών των μυών για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να χαλαρώσει για 3 δευτερόλεπτα. Αυτό το μοτίβο πρέπει να επαναληφθεί 10 φορές. Ένα άτομο πρέπει να προσπαθήσει να κάνει τρεις σειρές από 10 επαναλήψεις καθημερινά. Οι τεχνικές βαθιάς αναπνοής μπορούν να διευκολύνουν τη διαδικασία αυτή.

Υπερδραστική θεραπεία ουροδόχου κύστης με φάρμακο

Τα ναρκωτικά μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλά για να επιστρέψουν στην κανονική λειτουργία στην ουροδόχο κύστη. Ο επιλεγμένος τύπος βασίζεται στο συγκεκριμένο πρόβλημα ελέγχου ουροδόχου κύστης. Η υπερδραστήρια θεραπεία της ουροδόχου κύστης με το φάρμακο συνήθως αρχίζει με χαμηλή δόση ακολουθούμενη από σταδιακή αύξηση της δόσης. Η πρόθεση είναι να χρησιμοποιηθεί η χαμηλότερη αποτελεσματική δόση, η οποία με τη σειρά της θα μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης παρενεργειών. Τα κοινά συνταγογραφούμενα φάρμακα για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη περιλαμβάνουν οξυβουτινίνη, προπανθελίνη, δικυκλομίνη, τολτεροδίνη και solifenacin. Ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο, ωστόσο, είναι μόνο μία πτυχή της διαχείρισης των υπερκινητικών συμπτωμάτων της ουροδόχου κύστης. Εάν ο γιατρός σας συνταγογραφεί ένα, σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες συνταγής ακριβώς όπως γράφτηκε και ρωτήστε τι μπορείτε να περιμένετε από το φάρμακο. Αν δεν θέλετε να παίρνετε φάρμακα, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη λήψη φυσικού συμπληρώματος υποστήριξης ουροδόχου κύστης, όπως το Flotrol. Το Flotrol είναι ένα εντυπωσιακό φυσικό συμπλήρωμα ελέγχου ουροδόχου κύστης επειδή είναι κλινικά αποτελεσματικό και ασφαλές. Αυτό είναι σίγουρα ένα συνιστώμενο προϊόν, εάν θέλετε να θεραπεύσετε την υπερκινητική ουροδόχο κύστη. Κύρια συστατικά Flotrol, σπόροι κολοκύθας και βακτήρια σόγιας έχουν κλινικά αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την υγεία της ουροδόχου κύστης και τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος την πρώτη εβδομάδα. Μετά από 6 μήνες συμπληρώματος, η υγεία της ουροδόχου κύστης μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Μπορείτε να αγοράσετε Flotrol από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>