Η καλύτερη περιποίηση για τους άνδρες

Για όσο χρονικό διάστημα οι άντρες μπαίνουν φαλακρές, προσπαθούμε να κρατήσουμε τα μαλλιά τους. Τώρα, πρόκειται να σας πω την καλύτερη θεραπεία balding. Πολλοί άνδρες επηρεάζονται από την τριχόπτωση. Αν και η αρσενική φαλάκρα ή η ανδρογενετική αλωπεκία προκαλούν την πλειοψηφία των περιπτώσεων αρσενικής απώλειας τρίχας, υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο άνθρωπος μπορεί να χάσει τα μαλλιά του. Σχεδόν τα δύο τρίτα των ανδρών εμφανίζουν κάποιο βαθμό απώλειας τρίχας από τη στιγμή που είναι 35 ετών. Μέχρι την ηλικία των 50 ετών, το 85% των ανδρών βιώνει τριχόπτωση και αραίωση. Ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνδρες χάνουν τις τρίχες τους, υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για την περιποίηση των μαλλιών.

Η αιτία του φαλάκρα στους άνδρες

Το αρσενικό φαλάκρα είναι το πιο συνηθισμένο είδος τριχόπτωσης στους άνδρες. Η φαλάκρα του αρσενικού σχεδίου σχετίζεται με τα γονίδιά σας και τις αρσενικές ορμόνες φύλου. Συνήθως ακολουθεί ένα μοτίβο αποκοπής της γραμμής των μαλλιών και της αραίωσης των μαλλιών στο στέμμα. Κάθε σκέλος των μαλλιών κάθεται σε μια μικροσκοπική τρύπα (κοιλότητα) στο δέρμα που ονομάζεται ωοθυλάκιο. Γενικά, η φαλακρότητα εμφανίζεται όταν ο θύλακας της τρίχας συρρικνώνεται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα τα κοντύτερα και λεπτότερα μαλλιά. Τελικά, το θυλάκιο δεν αναπτύσσει νέα μαλλιά. Ωστόσο, τα θυλάκια παραμένουν ζωντανοί, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι ακόμα δυνατό να αναπτυχθούν νέα μαλλιά με τη σωστή λεύκανση.

Επεξεργασία και πρόληψη

Η πρόληψη είναι στην πραγματικότητα μία από τις καλύτερες θεραπείες περιποίησης μαλλιών που ισχύει και για οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες υγείας. Και οι πιο προτεινόμενες μέθοδοι πρόληψης τριχόπτωσης περιλαμβάνουν:

  • Μετά από μια υγιεινή διατροφή.
  • Αποφεύγετε σκληρές θεραπείες για τα μαλλιά.
  • Αποφυγή ακραίων μορφών μαλλιών.
  • Χρησιμοποιώντας χτένες με ευρύτερα διαστήματα μεταξύ των τριχών.
  • Αλλαγή φαρμάκων για την αποφυγή της παρενέργειας της τριχόπτωσης, αν είναι δυνατόν.

φαρμακευτική αγωγή

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η κατάσταση κάθε ατόμου είναι διαφορετική και δεν είναι εύκολο να αποφευχθεί κάθε είδους απώλεια μαλλιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συνταγογραφούμενα φάρμακα. Υπάρχουν μερικά φάρμακα για τη θεραπεία της φαλάκρας. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το Propecia (finasteride). Το Propecia είναι μια αποτελεσματική balding θεραπεία στους άνδρες. Χρησιμοποιείται από εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο και έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την φαλάκρα των ανδρών, με το 90% των χρηστών να βλέπει βελτίωση στην ανάπτυξη των μαλλιών.

Πώς λειτουργεί το Propecia;

Το Propecia αναστέλλει την έκφραση του ενζύμου 5-άλφα αναγωγάση, η οποία ρυθμίζει την παραγωγή της διυδροτεστοστερόνης – την ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τη μικρογράφηση των τριχοθυλακίων και την αρσενική φαλάκρα. Με την πάροδο του χρόνου, η διυδροτεστοστερόνη μπορεί να βλάψει τα θυλάκια των τριχών σας, με αποτέλεσμα μακροχρόνια απώλεια μαλλιών. Με τη μείωση των επιπέδων διυδροτεστοστερόνης στο τριχωτό της κεφαλής, μειώνει την επιβλαβή επίδραση της διυδροτεστοστερόνης στα τριχοθυλάκια. Το Propecia μειώνει τις συγκεντρώσεις διυδροτεστοστερόνης στο τριχωτό της κεφαλής έως και 60%.

Πώς να πάρετε το Propecia;

Το Propecia είναι ένα από του στόματος χάπι που λαμβάνεται μία φορά την ημέρα. Η συνήθης δόση είναι 1 mg ημερησίως με ή χωρίς τροφή, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φροντίδα για τους άνδρες: τελικές λέξεις

Θυμηθείτε ότι η πρόληψη είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε για την αντιμετώπιση της απώλειας μαλλιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, θα χρειαστεί να πάρετε συνταγογραφούμενα φάρμακα. Ένα από τα καλύτερα φάρμακα για την αποχρωστική θεραπεία είναι η Propecia. Το Propecia είναι το πιο αποτελεσματικό για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν φαλάκρα αρσενικών μοτίβων. Παρόλο που υπάρχει γυναικεία φαλάκρα μοτίβο, αλλά αυτό το φάρμακο προορίζεται για τους άνδρες. Η χρήση του Propecia σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής συνιστάται ιδιαίτερα. Για περαιτέρω ανάγνωση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>