Η καλύτερη κρέμα κατά των ρυτίδων: βοηθά πραγματικά;

Καθώς μεγαλώνουμε, είναι μια κοινή τάση να καταφύγουμε στην καλύτερη κρέμα αντιρυτιδικής προστασίας. Οι κακοί παράγοντες του τρόπου ζωής συμβάλλουν στην κακή και χαλαρή επιδερμίδα. Εκτός από τους φτωχούς παράγοντες του τρόπου ζωής, η συνεχής έκθεση στον ήλιο μπορεί να παρεμποδίσει περαιτέρω το δέρμα και να προκαλέσει ρυτίδες. Σήμερα, πολλές αντιρυτιδικές κρέμες πλημμυρίζουν στην αγορά. Αυτές οι κρέμες υπόσχονται μειωμένες ρυτίδες και ισχυρίζονται ότι αντιστρέφουν τις βλάβες που προκαλούνται από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Αλλά είναι αποτελεσματικές αυτές οι κρέμες;

Συστατικά της καλύτερης αντιρυτιδικής κρέμας

Η αποτελεσματικότητα των αντιρυτιδικών κρέμες εξαρτάται από τα συστατικά τους. Αυτό οφείλεται στο ότι οι κρέμες συνήθως δεν αποδεικνύονται για την αποτελεσματικότητά τους. Τα ακόλουθα είναι μερικά συστατικά που μπορείτε να βρείτε στην καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα, αυτά έχουν αποδειχθεί επιστημονικά αποτελεσματικά για τη βελτίωση της υγείας του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων.

  • Πεπτίδια: Τα μόρια αυτά απαντώνται φυσικά σε ζωντανούς οργανισμούς. Ορισμένα πεπτίδια είναι σε θέση να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και έχουν αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την υφή του δέρματος και μειώνουν την συρρίκνωση.
  • Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού: Εκτός από τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Εκχυλίσματα τσαγιού: Το πράσινο, το μαύρο και το oolong τσάι περιέχουν ενώσεις με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Οι καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού.
  • Νιασιναμίδη: Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, η ουσία αυτή σχετίζεται με τη βιταμίνη Β3 (νιασίνη). Βοηθάει στη μείωση της απώλειας νερού στο δέρμα και μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει το δέρμα από ελεύθερες ρίζες – ασταθή μόρια οξυγόνου που διασπούν τα κύτταρα του δέρματος και προκαλούν ρυτίδες. Η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τη ζημία από τον ήλιο και να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα λειτουργεί πραγματικά;

Ναι, οι αντιρυτιδικές κρέμες πραγματικά δουλεύουν για να κάνουν το δέρμα σας πιο υγιές και λαμπερό. Ωστόσο, ακόμη και η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα μπορεί να φτάσει μόνο στα εξωτερικά στρώματα του δέρματός σας. Εφαρμόζεται τοπικά, οι αντιρυτιδικές κρέμες λειτουργούν μόνο σε επιφανειακό επίπεδο. Τα μόρια τους είναι πολύ μεγάλα για να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες αντιρυτιδικές κρέμες δεν μπορούν να παρέχουν βέλτιστα αποτελέσματα στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης ή της αναστροφής της γήρανσης. Προκειμένου να μειωθούν οι ρυτίδες και να αντιστραφεί η γήρανση, αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου.

Ο καλύτερος τρόπος για να πάει χωρίς ρυτίδες

Ο καλύτερος τρόπος για να πάει χωρίς ρυτίδες είναι να πάρει ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου επειδή το κολλαγόνο είναι το κύριο δομικό συστατικό του δέρματος, που περιλαμβάνει περίπου το 80% του ξηρού βάρους του. Η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα μπορεί να περιέχει κολλαγόνο ή να προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, αλλά μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε επιφανειακό επίπεδο. Πρέπει να πάρετε ένα συμπλήρωμα που μπορεί να επηρεάσει τον μεταβολισμό του κολλαγόνου του δέρματός σας απευθείας από το εσωτερικό. Και το σωστό συμπλήρωμα για να πάρετε είναι το Pure Collagen του Proto-col. Αυτές οι κάψουλες Pure Collagen δεν περιέχουν γενικό κολλαγόνο, αλλά περιέχουν Verisol® – ένα μοναδικό μίγμα από καθαρό υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου Ι και III. Αυτό το καταπληκτικό συστατικό λειτουργεί για το δέρμα από μέσα προς τα έξω για να βοηθήσει με την εμφάνιση της γήρανσης και έχει αποδειχθεί ότι είναι επιτυχής σε πολλές κλινικές μελέτες.

  • Οι καταναλωτές που καταναλώνουν Pure Collagen με το Verisol® μπορούν να βιώσουν αισθητά πιο σφριγηλό και ομαλότερο δέρμα με λιγότερες ρυτίδες.
  • Το θετικό αποτέλεσμα του Verisol® δείχνει επίσης μια βελτιωμένη δομή επιφάνειας του δέρματος, μειώνοντας την κυτταρίτιδα και μια ταχύτερη ανάπτυξη των νυχιών.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Pure Collagen και Verisol® της Proto-col, κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>