Η καλύτερη κρέμα για έκζεμα και θεραπεία ακμής

Υπάρχει κάποια κρέμα για έκζεμα και θεραπεία ακμής; Ναι υπάρχει. Η κρέμα Revitol είναι μια εξαιρετική θεραπεία για το έκζεμα, αλλά αυτή η εταιρεία έχει επίσης καλή κρέμα για την ακμή. Το έκζεμα και η ακμή είναι κοινά δερματικά προβλήματα που μπορεί να συμβούν σε οποιαδήποτε ηλικία. Κάθε μπορεί να φωτοβολεί, να φύγει για λίγο και στη συνέχεια να επιστρέψει. Και τα δύο αυτά θέματα δέρματος μπορεί να είναι αγχωτικά και ενοχλητικά. Το έκζεμα και η ακμή είναι διαφορετικοί με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, μπορείτε να βασιστείτε στην κρέμα Revitol για έκζεμα και θεραπεία ακμής.

Εκζεμα

Το έκζεμα είναι στην πραγματικότητα ένας όρος που εφαρμόζεται σε μια σειρά από διαφορετικές παθήσεις του δέρματος, όπου το δέρμα είναι ερεθισμένο, κόκκινο, και μερικές φορές έχει μικρές, γεμάτες με ρευστά εξογκώματα που εκπέμπουν και είναι υγρές. Το δέρμα μπορεί επίσης να εμφανίσει φαγούρα και φλύκταινες. Το έκζεμα συχνά αναφέρεται ως δερματίτιδα. Οι συνήθεις μορφές έκζεμα περιλαμβάνουν την ατοπική δερματίτιδα, η οποία είναι η πιο κοινή μορφή, δερματίτιδα εξ επαφής και σμηγματορροϊκή δερματίτιδα. Το έκζεμα δεν μπορεί να περάσει από άτομο σε άτομο και οι περισσότερες μορφές απαιτούν καθημερινή φροντίδα.

Ακμή

Η ακμή είναι ο γενικός όρος για τα σπασίματα των βλαβών στο δέρμα. Ένα comedo είναι η βασική μορφή της ακμής, που σημαίνει ότι ένας πόρος είναι συνδεδεμένος. Όταν ο comedo είναι ανοιχτός, ονομάζεται blackhead επειδή ο αέρας αντιδρά με το πλεόνασμα του πετρελαίου στο comedo. Όταν το comedo κλείνει και παραμένει κάτω από το δέρμα, ονομάζεται whitehead. Τα σπυράκια σχηματίζονται όταν οι βλάβες έχουν πύον και είναι κόκκινα στη βάση. Οι κύστες είναι βαθύτερες στο δέρμα, γεμάτες με πύον και είναι συνήθως οδυνηρές.

Κρέμα Revitol για έκζεμα και ακμή

Το έκζεμα και η ακμή μπορούν να αντιμετωπιστούν στο σπίτι με την κρέμα Revitol. Απλά πρέπει να εφαρμόσετε την κρέμα δεξιά στο δέρμα δύο φορές την ημέρα. Ωστόσο, η κρέμα Revitol για έκζεμα και ακμή δεν είναι η ίδια. Για τη θεραπεία του εκζέματος, αυτό που χρειάζεστε είναι το Revitol Eczema Cream. Εν τω μεταξύ, το κατάλληλο προϊόν για θεραπεία ακμής είναι το Revitol Acne Treatment Cream.

  • Revitol Eczema Cream.

Το Revitol Eczema Cream είναι μια ενυδατική κρέμα που μπορεί να προστατεύσει και να επιδιορθώσει το δέρμα που είναι επιρρεπές στο έκζεμα. Περιέχει πολλά φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του δέρματος. Το κύριο ενεργό συστατικό του είναι το κολλοειδές πλιγούρι βρώμης, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην απαλότητα του δέρματος και να λειτουργήσει ως προσωρινό φράγμα για να αποτρέψει τις τοξίνες και τα ερεθιστικά. Το Revitol Eczema Cream λειτουργεί πραγματικά. Η κρέμα είναι αντιφλεγμονώδης, αποτελεσματική και ασφαλής. Το κολλοειδές πλιγούρι βρώμης είναι σίγουρα πολύ ευεργετικό για το έκζεμα. Το Revitol Eczema Cream είναι επίσης πλούσιο σε κεραμίδια, τα οποία είναι μόρια λιπιδίων που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία και τη σφράγιση του δέρματος.

  • Revitol Acne Treatment Cream.

Το Revitol Acne Treatment Cream περιέχει μια αντιοξειδωτική φόρμουλα που καταπολεμά τα υπάρχοντα σπυράκια, τα σπυράκια και τις λευκές κεφαλές ενώ εμποδίζει τη δημιουργία νέων. Το δραστικό συστατικό αυτής της κρέμας είναι το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου. Το Revitol Acne Treatment Cream έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμά τα βασικά αίτια των κηλίδων ακμής. Αυτό βοηθά στην εξάλειψη των κηλίδων, των σπυριών, των κοκκινίλων, των μαύρων ματιών και των λευκών αιμοσφαιρίων. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και εφήβους.

Σχετικά με το Revitol

Ιδρύθηκε το 2002, το Revitol έχει γίνει γρήγορα ένα αξιόπιστο όνομα στη φυσική φροντίδα του δέρματος, την υγεία και την ομορφιά. Είναι περήφανοι που είναι μέλος του Natural Products Association, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που αναγνωρίζει αξιόπιστες εταιρείες που χρησιμοποιούν βότανα και όλα τα φυσικά συστατικά στις γραμμές προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Η Revitol δημιούργησε τη φήμη τους ως αξιόπιστων και αξιόπιστων προμηθευτών ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων που βελτιώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Η σειρά προϊόντων φροντίδας του δέρματος Revitol είναι εκτεταμένη, με επίκεντρο την παροχή λύσεων σε συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα από τη θεραπεία του έκζεμα και της ακμής έως την αποτρίχωση, μαζί με μια πλήρη γκάμα προϊόντων που συμβάλλουν στη μείωση των επιπτώσεων της γήρανσης. Έτσι, αν ψάχνετε για μια κρέμα για το έκζεμα και την ακμή, σκεφτείτε μόνο το προϊόν Revitol! Τα προϊόντα Revitol διατίθενται μέσω παραγγελίας μόνο απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>