Η καλύτερη θεραπεία hemorrhoid μπορείτε να κάνετε στο σπίτι

Αισθάνεστε από αιμορροΐδες; Αν θέλετε την καλύτερη θεραπεία αιμορροΐδων, εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε. Πρώτον, συνειδητοποιήστε ότι οι αιμορροΐδες κανονικά δεν βλάπτουν, αλλά μπορεί να αιμορραγούν ανώδυνα. Εάν τραυματίσουν, οι αιμορροΐδες μπορεί να έχουν μετακινηθεί στο εξωτερικό του πρωκτού καναλιού κατά τη διάρκεια της εντερικής κίνησης και να διευρυνθούν. Εάν, επιπλέον, οι αιμορροΐδες αναπτύξουν έναν θρόμβο αίματος, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επώδυνοι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να συρρικνώσουν τις οδυνηρές αιμορροΐδες, οι οποίες μπορεί να είναι χρήσιμες ή επιβλαβείς. Αλλά σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε την καλύτερη θεραπεία hemorrhoid που μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια ακριβώς στην άνεση του σπιτιού σας.

Τι είναι η αιμορροΐδα;

Οι αιμορροΐδες είναι φυσιολογικά μαξιλάρια ιστών που γεμίζουν με αιμοφόρα αγγεία και βρίσκονται στο τέλος του ορθού, ακριβώς μέσα στον πρωκτό. Μαζί με ένα κυκλικό μυ που ονομάζεται πρωκτικό σφιγκτήρα, οι αιμορροΐδες βοηθούν στον έλεγχο της κίνησης του εντέρου. Όταν οι άνθρωποι λένε ότι έχουν «αιμορροΐδες», αυτό που πραγματικά σημαίνουν είναι ότι οι αιμορροΐδες τους έχουν διευρυνθεί. Οι διευρυμένες αιμορροΐδες συχνά συνδέονται με συμπτώματα όπως φαγούρα, απόρριψη βλέννας ή αιμορραγία. Αιμορραγία συμβαίνει όταν σκληρό σκαμνί καταστρέφει τα λεπτά τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων σε αιμορροΐδες. Οι δύο βασικοί τύποι περιλαμβάνουν εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες. Οι εσωτερικές αιμορροΐδες είναι πιο συχνές, και οι εξωτερικές αιμορροΐδες τείνουν να αισθάνονται σαν ένα μεγάλο κομμάτι γύρω από το εξωτερικό του πρωκτού που μπορεί να καθιστούν επώδυνη. Η αιμορραγία είναι αρκετά κοινή με μια πρησμένη εξωτερική αιμορροΐδη. Οι διογκωμένες εσωτερικές αιμορροΐδες μπορεί να βγαίνουν από τον πρωκτό και μπορούν να θεωρηθούν ως μαλακά κομμάτια ιστού. Αυτές ονομάζονται προεξέχουσες ή προπηγμένες αιμορροΐδες. Μεγαλύτερες αιμορροΐδες μπορούν να κάνουν να αισθάνεται ότι κάτι πιέζει κατά του πρωκτού, το οποίο μπορεί να καθίσει πολύ άβολα.

Η καλύτερη θεραπεία για αιμορροΐδες

Οι αιμορροΐδες είναι ενοχλητικό ή ευαίσθητο θέμα για να μιλήσω. Αλλά αν έχετε πάρει μια διάγνωση αιμορροΐδας από το γιατρό σας, μην ανησυχείτε: Οι αιμορροΐδες επηρεάζουν περίπου έναν στους 20 Αμερικανούς (άνδρες και γυναίκες) και οι μισοί ενήλικες άνω των 50 ετών τους έχουν. Όλοι έχουμε αιμοφόρα αγγεία στο ορθό και στον πρωκτό, αλλά όταν διευρυνθούν, αυτό είναι μια αιμορροΐδα. Για να απαλλαγείτε από αιμορροΐδες, είναι σημαντικό να αποφύγετε τη δυσκοιλιότητα και το σκληρό σκαμνί, το οποίο μπορεί να γίνει με την κατανάλωση πολλών τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες για να κάνουν τα κόπρανα απαλά. Και η ακόλουθη είναι η καλύτερη θεραπεία για αιμορροΐδες σύμφωνα με φυσικούς επαγγελματίες υγείας:

  • Βγάλτε την ίνα: Μαλακώνει τα κόπρανα σας και τα κάνει να κινούνται πιο εύκολα στο σώμα σας. Θα τα βρείτε σε φασόλια, ψωμιά ολικής αλέσεως και σιτηρά, καθώς και φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
  • Πίνετε πολλά υγρά: Μείνετε καλά ενυδατωμένα για να κρατήσετε τα κόπρανα απαλά ώστε να είναι πιο εύκολο να περάσουν. Το νερό είναι η καλύτερη επιλογή. Πίνετε άφθονο όλη την ημέρα. Ο χυμός κλαδέματος είναι ένα φυσικό καθαρτικό και μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε.
  • Να ασκείστε τακτικά: Ακόμα και τα ζωηρά βάδισμα 20-30 λεπτά κάθε μέρα μπορούν να σας βοηθήσουν να μην σταματήσετε.
  • Αναπνεύστε: Κρατήστε τον αέρα να κινείται μέσα και έξω όταν εργάζεστε σκληρά. Είναι συνηθισμένο να κρατάτε την αναπνοή σας καθώς πιέζετε, τραβάτε ή κάνετε μια προσπάθεια (ίσως δεν αντιλαμβάνεστε ότι το κάνετε) – και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αιμορροΐδες πόνο και αιμορραγία.
  • Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι: Καθίστε σε ένα μαξιλάρι αντί για σκληρή επιφάνεια. Θα διευκολύνει τη διόγκωση για τις αιμορροΐδες που έχετε. Μπορεί επίσης να αποτρέψει τη δημιουργία νέων.
  • Πάρτε διαλείμματα: Αν πρέπει να καθίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, σηκώστε κάθε ώρα και μετακινηθείτε για τουλάχιστον 5 λεπτά.

Πάρτε χρήσιμο συμπλήρωμα

Η καλύτερη θεραπεία για αιμορροΐδες περιλαμβάνει επίσης τη χρήση συμπληρωμάτων. Πολλά προϊόντα θεραπεύουν μόνο τις αιμορροΐδες εξωτερικά με κρέμες και αλοιφές ή εσωτερικά με χάπια. Ευτυχώς, τώρα υπάρχει το Venapro που περιλαμβάνει δύο εσωτερικούς τρόπους αντιμετώπισης των αιμορροΐδων, ένα ομοιοπαθητικό διάλυμα που πρέπει να ψεκάζεται στο σώμα κοντά στην κοιλιά και ένα χάπι ινών για να μαλακώσετε τα κόπρανα σας. Το Venapro θα απαλλαγεί από την κνησμό, τον πόνο, την αιμορραγία και ακόμη και τη μείωση του πρήξιμο. Κάνει αυτό χρησιμοποιώντας την ομοιοπαθητική για να καταπραΰνει τις πραγματικές αιμορροΐδες, καθώς και ένα συμπλήρωμα φυσικών ινών για να αποτρέψει την περαιτέρω επιδείνωση από τη δυσκοιλιότητα και τις σκληρές κινήσεις του εντέρου. Το Venapro είναι φυσικό, ασφαλές και πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών αιμορροΐδων. Το προϊόν κατασκευάζεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Venapro μπορεί να σταλεί οπουδήποτε στον κόσμο. Κάντε κλικ στο παρακάτω έμβλημα για να ξεκινήσετε το πρώτο σας βήμα για να απαλλαγείτε από αυτές τις βαρετές αιμορροΐδες χρησιμοποιώντας το Venapro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>