Η καλύτερη διατροφή για την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη

Υπάρχει ειδική διατροφή για την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη; Ναι υπάρχει. Αυτή η διατροφή παίζει ζωτικό ρόλο στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Εάν έχετε υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη, μπορεί να αισθανθείτε συχνή και έντονη ανάγκη ούρησης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μύες της ουροδόχου κύστης συρρικνώνονται, ακόμα και αν η ουροδόχος κύστη δεν είναι γεμάτη. Οι μύες της ουροδόχου κύστης μπορεί επίσης να συσσωρεύονται ξαφνικά, χωρίς συναισθήματα συσσώρευσης ή προειδοποίησης. Αυτό προκαλεί την επείγουσα ανάγκη ούρησης. Η υπερδραστήρια κύστη είναι κοινή, επηρεάζοντας περίπου 33 εκατομμύρια Αμερικανούς. Αν και είναι πιο συχνή στους ηλικιωμένους, η υπερδραστήρια ουροδόχος κύστη μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Εάν έχετε υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να βοηθήσετε στην ανακούφιση των συμπτωμάτων σας, συμπεριλαμβανομένης της προπόνησης της ουροδόχου κύστης και των ασκήσεων του πυελικού εδάφους. Η διατροφή σας παίζει επίσης βασικό ρόλο στα συμπτώματά σας. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό που τρώτε μπορεί να προσθέσει περισσότερο άγχος στην ουροδόχο κύστη σας και να αυξήσει τον ερεθισμό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε σχετικά με τη σωστή διατροφή για την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη.

Διατροφή για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη: τι να φάει

Μετά από μια δίαιτα για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε νόστιμα φαγητά. Το κλειδί είναι να γνωρίζετε ποια τρόφιμα είναι πιο πιθανό να ενοχλήσουν την ουροδόχο κύστη σας και ποια είναι πιο πιθανό να καταπραΰνουν. Και τα παρακάτω είναι 7 τρόφιμα φιλικά προς την ουροδόχο κύστη.

 1. Αχλάδια: Τα αχλάδια αποτελούν καλή πηγή ινών και περίπου 100 θερμίδες ανά μερίδα.
 2. Μπανάνες: Οι μπανάνες είναι μεγάλες όπως τα σνακ, τα γαρνιρισμένα δημητριακά ή τα λειοτριβεία.
 3. Πράσινα φασόλια: Μπορείτε να φάτε τα πράσινα φασόλια ωμό, να τα προσθέσετε σε σαλάτες ή να τα φτιάξετε με λίγο ελαιόλαδο.
 4. Πατάτες: Χρειάζεστε ένα φαγητό άνεση στην ουροδόχο κύστη όταν η θερμοκρασία κρυώσει; Δοκιμάστε λευκές πατάτες ή γλυκοπατάτες (μαρμελάδες).
 5. Αδύνατες πρωτεΐνες: Παραδείγματα περιλαμβάνουν χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά βοδινού, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα και ψάρι. Ιδιαίτερα όταν ψήνονται, ατμού ή ψημένα, είναι απίθανο να ενοχλήσουν την ουροδόχο κύστη.
 6. Ολόκληροι κόκκοι: Το ρύζι και η βρώμη είναι παραδείγματα δημητριακών ολικής αλέσεως. Έρχονται σε πολλές ποικιλίες και γενικά δεν είναι ακριβά.
 7. Ξηροί καρποί: Τα αμύγδαλα, τα κάσιους και τα φυστίκια είναι υγιεινά σνακ και πλούσια σε πρωτεΐνες.

Διατροφή για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη: τι πρέπει να αποφύγετε

Εδώ είναι 7 είδη τροφίμων και ποτών που μπορούν να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη:

 1. Πικάντικα τρόφιμα: Τα πικάντικα τρόφιμα μπορούν να κάνουν το στόμα σας να καεί, μπορούν να ενοχλήσουν την επένδυση της ουροδόχου κύστης και να επιδεινώσουν τα συμπτώματα.
 2. Καφές: Η υπερβολική ποσότητα καφεΐνης μπορεί να σας προκαλέσει θόρυβο, μπορεί επίσης να προκαλέσει υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Είναι τόσο διουρητικό όσο και ερεθιστικό της ουροδόχου κύστης.
 3. Αλκοόλ: Όπως η καφεΐνη, το αλκοόλ είναι ένα διουρητικό και ερεθιστικό της ουροδόχου κύστης.
 4. Σόδα: Η σόδα συχνά περιέχει καφεΐνη, ζάχαρη ή τεχνητά γλυκαντικά – όλα τα οποία είναι υπερβολικά ενεργά – ενεργοποιούν την ουροδόχο κύστη.
 5. Χυμός πορτοκαλιού: Οξύ τρόφιμα και ποτά, όπως οι γκρέιπφρουτ και ο χυμός πορτοκαλιού, μπορεί επίσης να ερεθίσουν την ουροδόχο κύστη. Μην αφήνετε τα εσπεριδοειδή να σας φοβίζουν από άλλα φρούτα, όπως τα μήλα, τα βακκίνια και τα αχλάδια, τα οποία παρέχουν βασικά θρεπτικά συστατικά καθώς και μια υγιή δόση ινών.
 6. Ζάχαρη και τεχνητά γλυκαντικά: Πραγματικές εκδορές ζάχαρης – και τεχνητές – μπορούν να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της υπερκινητικής ουροδόχου κύστης για μερικούς ανθρώπους.
 7. Γλουταμινικό νάτριο: Το γλουταμινικό νάτριο είναι ένα σκανδάλη των υπερδραστικών συμπτωμάτων της ουροδόχου κύστης.

Προσθέστε Flotrol στη διατροφή σας

Το Flotrol είναι ένα σημαντικό συμπλήρωμα που πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Το flotrol μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της ανθρώπινης ουροδόχου κύστης. Αυτό το συμπλήρωμα βασικά λειτουργεί με την ενίσχυση των μυών των διαιρέτες της ουροδόχου κύστης και τη βελτίωση της ευεξίας του ουροποιητικού συστήματος. Το μυστικό της Flotrol βρίσκεται στα συστατικά του που περιλαμβάνουν εκχυλίσματα σόγιας και κολοκυθάκια. Αυτά τα συστατικά είναι γνωστό ότι έχουν θετικό αντίκτυπο για τους ανθρώπους που πάσχουν από υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Το flotrol προορίζεται τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Σας συνιστούμε να παίρνετε πέντε δισκία που διαδίδονται όλη την ημέρα με τα συνηθισμένα γεύματα σας. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για τις δύο πρώτες εβδομάδες χρήσης. Από την τρίτη εβδομάδα μπορείτε να μειώσετε τη δόση σε δύο με τρία χάπια ημερησίως με τα τρόφιμα. Αυτό είναι το προτεινόμενο επίπεδο για να διατηρηθούν τα θετικά οφέλη από το Flotrol. Για να πάρετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Flotrol, φροντίστε να ανατρέξετε στον επίσημο ιστότοπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>