Η καλύτερη βιταμίνη για τη θεραπεία της παχυσαρκίας

Η απώλεια βάρους δεν είναι τόσο εύκολη όσο η λήψη μερικών χαπιών. Ωστόσο, συνιστάται βιταμίνη για θεραπεία παχυσαρκίας. Μια καλά ισορροπημένη διατροφή μπορεί να ικανοποιήσει τις περισσότερες από τις θρεπτικές σας ανάγκες. Αλλά αν είστε σε μια περιορισμένη διατροφή, προσθέτοντας μερικά ασφαλή συμπληρώματα βιταμινών θα μπορούσε να προσφέρει την πρόσθετη ώθηση που χρειάζεστε για να παραμείνετε σε καλό δρόμο με το υγιές πρόγραμμα απώλειας βάρους σας. Όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, δεν είναι όλες οι βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία που δημιουργούνται ίσες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε την καλύτερη βιταμίνη για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.

Βιταμίνη για την παχυσαρκία: 5 καλύτερες βιταμίνες

Οι πέντε καλύτερες βιταμίνες και μέταλλα για τη θεραπεία της παχυσαρκίας είναι οι εξής:

  • 1: βιταμίνες Β.

Οι βιταμίνες Β παίζουν πολλούς βασικούς ρόλους στον ενεργειακό μεταβολισμό του σώματος. Οι βιταμίνες Β περιλαμβάνουν νιασίνη, βιοτίνη, φολικό, θειαμίνη, κλπ. Η ανεπάρκεια μίας από τις βιταμίνες Β μπορεί να επηρεάσει άλλες βιταμίνες Β, οι οποίες μπορούν να διαταράξουν το μεταβολισμό ενός ατόμου. Η ικανότητα επεξεργασίας των λιπών, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων είναι απαραίτητη. Ένας υγιής μεταβολισμός εξασφαλίζει ότι ο οργανισμός χρησιμοποιεί αυτά τα θρεπτικά συστατικά για την ενέργεια αντί να τα αποθηκεύει ως λίπος. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τακτική πρόσληψη βιταμινών Β προκειμένου να χάσουν βάρος ή να διατηρήσουν υγιές βάρος.

  • 2: Βιταμίνη D.

Όταν έχετε χαμηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη D, το σώμα σας θα μετατρέψει τη ζάχαρη σε λίπος αντί για ενέργεια. Τα επίπεδα της βιταμίνης D είναι χαμηλότερα στα υπέρβαρα άτομα καθώς και σε εκείνους που είναι σωματικά αδρανείς και αυτή η ανεπάρκεια είναι μια κοινή αιτία της παχυσαρκίας και του μεταβολικού συνδρόμου. Μπορεί να νομίζετε ότι παίρνετε την καθημερινή σας δόση βιταμίνης D από τον ήλιο, αλλά βεβαιωθείτε ότι παίρνετε αρκετό φως του ήλιου πάρα πολύ.

  • 3: Ασβέστιο.

Το ασβέστιο αυξάνει την κατανομή του λίπους στα κύτταρα σας. Μπορεί επίσης να επηρεάσει την ικανότητα του σώματός σας να απορροφά λίπος από το φαγητό που τρώτε. Τα καλύτερα τρόφιμα πλούσια σε ασβέστιο περιλαμβάνουν γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, σκούρα πράσινα χόρτα και τοφου. Αυτά τα τρόφιμα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλλά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, καθιστώντας τους μια έξυπνη προσθήκη στη στρατηγική απώλειας βάρους. Τα συμπληρώματα ασβεστίου είναι επίσης διαθέσιμα.

  • 4: Σίδερο.

Υπάρχουν δύο σημαντικές απειλές για την υγεία παγκοσμίως: έλλειψη σιδήρου και παχυσαρκία. Και σύμφωνα με μελέτες, η έλλειψη σιδήρου και η παχυσαρκία συνδέονται. Οι γυναίκες διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο, καθώς χάνουν σίδηρο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους λόγω εμμηνόρροιας. Εκείνοι που έχουν έλλειψη σιδήρου μπορεί να έχουν πρόβλημα να χάσουν βάρος και επομένως, η κατάλληλη αναπλήρωση των επιπέδων σιδήρου μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Επιπλέον, ο σίδηρος παίζει ρόλο στα ενεργειακά επίπεδα – όταν νιώθουμε ενεργοποιημένοι, είμαστε πιο διατεθειμένοι να ασκήσουμε, πράγμα που φυσικά μπορεί να βοηθήσει με κάθε προσπάθεια απώλειας βάρους.

  • 5: Μαγνήσιο.

Χωρίς μαγνήσιο, οι χημικές αντιδράσεις που παράγουν ενέργεια στο σώμα δεν μπορούν να συμβούν. Αυτή η εξάρτηση σημαίνει ότι το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας. Το μαγνήσιο διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία τροφών, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών καρπών και των σπόρων, του σπανακιού, των μπανανών, του σολομού, των δημητριακών ολικής αλέσεως και των πατατών. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να λαμβάνουν συμπληρώματα μαγνησίου.

Εύκολος τρόπος για να παίρνετε βιταμίνη για θεραπεία παχυσαρκίας

Υπάρχουν περισσότερες από μία βιταμίνες για θεραπεία παχυσαρκίας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λάβετε διάφορα συμπληρώματα. Πρέπει να είναι πολύ άβολο να λαμβάνετε διάφορα συμπληρώματα. Επομένως, συνιστούμε την PhenQ για εσάς. Το PhenQ είναι ένα προϊόν που συνδυάζει ορισμένα συμπληρώματα απώλειας βάρους σε ένα μόνο προϊόν. Οι πιο σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα για την απώλεια βάρους μπορούν να βρεθούν στο PhenQ. Ένα χάπι PhenQ περιέχει φουμαρική L-καρνιτίνη, άνυδρη καφεΐνη, νιασίνη, εκχύλισμα πιπερίνης, πικολινικό χρώμιο, ανθρακικό ασβέστιο και στεατικό μαγνήσιο. Το PhenQ είναι εύκολο στη χρήση. Μόνο ένα δισκίο που λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα τακτικά μπορεί να σας εγγυηθεί την επιτυχή απώλεια βάρους. Το PhenQ μπορεί να παράσχει τα θρεπτικά συστατικά που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικότερα τις θερμίδες που καταναλώνονται, να αποτρέψετε το σχηματισμό νέου λίπους, να καψετε το υπάρχον λίπος και να παράσχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να εργαστείτε κατά τη διάρκεια του περιορισμού των θερμίδων. Ενώ τρώτε λιγότερο και ασκείτε περισσότερο μπορεί να είναι αρκετό για να χάσετε βάρος, μπορεί να είναι δύσκολη λόγω πείνας, πόθους και κόπωσης. Ωστόσο, αυτά τα προβλήματα μπορούν να μετριαστούν με τη χρήση του PhenQ. Όσοι προσπαθούν να χάσουν βάρος μπορούν να προσπαθήσουν να προσθέσουν τα μεμονωμένα συστατικά στα συμπληρώματα τους ή μέσω των τροφών που τρώνε. Ωστόσο, ο κατασκευαστής του PhenQ διασφαλίζει ότι ένας από τους βασικούς παράγοντες για την αποτελεσματικότητα αυτού του συμπληρώματος είναι οι συγκεκριμένες δοσολογίες που χρησιμοποιούνται. Λαμβάνοντας PhenQ, έχετε ήδη μια πρόσληψη της καλύτερης βιταμίνης για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>