Η ημερήσια δόση forskolin για σκοπούς απώλειας βάρους

Το Forskolin έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην παραδοσιακή ιατρική, συμπεριλαμβανομένης της Αγιουρβέδα. Εδώ πρόκειται να μιλήσουμε για τη συνιστώμενη ημερήσια δόση forskolin. Σήμερα, το forskolin είναι πολύ δημοφιλές στο γυμναστήριο και γίνεται η κύρια επιλογή των προσωπικών εκπαιδευτών για να φτάσουν τους πελάτες τους σε κορυφαία μορφή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της forskolin

Γιατί μερικοί άνθρωποι λαμβάνουν καθημερινά forskolin; Λοιπόν, πρέπει να ξέρετε ότι η φορσκολίνη στη σωστή δόση μπορεί να τονώσει τον εγκέφαλο σας θετικά. Η σωστή δοσολογία forskolin δεν δημιουργεί ένα “υψηλό”, ενισχύει την αίσθηση πολύ ξεκάθαρων σκέψεων και έντονης πνευματικής εστίασης. Η μελέτη μπορεί να γίνει πιο παραγωγική και λιγότερο δαπανηρή. Η επεξεργασία μεγάλων ποσοτήτων πληροφοριών δεν έχει ως αποτέλεσμα την απογοήτευση ή την ομίχλη του εγκεφάλου. Ενώ αυτοί οι τύποι ωφελειών είναι μεγάλοι για συγκεκριμένα καθήκοντα, όπως προετοιμασία για εξετάσεις, έχουν επίσης γενικό όφελος για τμήματα της ζωής που ίσως δεν συνδέονται άμεσα με τη μάθηση. Για παράδειγμα, η ικανότητα να παρατηρείται, να κατανοείται και να διατηρείται η πολυπλοκότητα της κοινωνικής δυναμικής στην εργασία ή μέσα σε μια ομάδα φίλων μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να διευκολύνει το κοινωνικό άγχος. Το Forskolin μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμο για οποιοδήποτε μέρος της ζωής που ωφελείται από ένα ανοιχτό και προσαρμόσιμο μυαλό. Η αντιμετώπιση της καθημερινής πρόκλησης της ανατροφής παιδιών, για παράδειγμα, απαιτεί την ικανότητα προσαρμογής και εκμάθησης γρήγορα. Το Forskolin μπορεί να βελτιώσει τη ζωή κάποιων περιοχών. Η έρευνα για τα οφέλη της forskolin έχει πολλά υποσχόμενη μέχρι στιγμής, αν και είναι ακόμα πολύ περιορισμένη, και χρειάζεται ακόμη περισσότερη έρευνα για να κατανοήσουμε πλήρως τα αποτελέσματά της.

Forskolin δοσολογία για να χάσετε βάρος

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι η forskolin είναι μια ένωση που βρίσκεται στο coleus forskohlii, ένα τροπικό φυτό στην οικογένεια των νομισματοκοπείων. Σε αντίθεση με πολλά άλλα βότανα που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ιατρική, το forskolin έχει κάποια επιστημονική έρευνα για να αποδείξει την αποτελεσματικότητά του. Λόγω των επιπτώσεών του στην παραγωγή ορισμένων εγκεφαλικών ενζύμων και στον μεταβολισμό των λιπών, ο coleus forskholii ενδιαφέρεται για πολλούς ερευνητές. Μια μελέτη διερεύνησε τα αποτελέσματα της λήψης 250mg εκχυλίσματος 10% δύο φορές την ημέρα στους παχύσαρκους άνδρες. Υπήρξε επίσης μια μελέτη για το πώς η ίδια δοσολογία forskolin επηρεάζει παχύσαρκες γυναίκες. Τα αποτελέσματα της απόδειξης ότι η λήψη αυτού του συμπληρώματος μπορεί πράγματι να ενισχύσει τις προσπάθειες απώλειας βάρους κάποιου. Το σημαντικότερο γεγονός που αποδεικνύεται από τις μελέτες αυτές είναι ότι η λήψη φορσκολίνης για έξι μήνες δεν έχει δυσμενείς επιπτώσεις. Ως εκ τούτου, είναι ασφαλές να συμπεριληφθεί σε ένα καλά προγραμματισμένο πρόγραμμα διαχείρισης βάρους. Το συμπλήρωμα Forskolin μπορεί να ληφθεί με ένα μέτριο ποτήρι νερό – γύρω στα 8oz – κατάποση της κάψουλας και κατανάλωση ολόκληρου του νερού. Όχι μόνο βοηθάει τις ταμπλέτες να ταξιδεύουν μέσα στο σώμα σας, αλλά και να πίνουν περισσότερο νερό είναι καλό και για σας. Το κρύο νερό έχει αποδειχθεί ότι καίει λίγες θερμίδες.

Πότε να πάρετε forskolin

Ο καλύτερος χρόνος για να παίρνετε forskolin είναι δύο φορές την ημέρα πριν από το φαγητό – κατά προτίμηση τριάντα λεπτά πριν από το γεύμα. Δεδομένου ότι δεν είναι λίπος συνδετικό υλικό, η λήψη του με ένα γεύμα δεν θα κάνει τη διαφορά αλλά θα ληφθεί πριν από το φαγητό ή ένα γεύμα αφήνει το συμπλήρωμα να εισέρχεται στο σώμα σας και να εργάζεται για την όρεξή σας και το λίπος πριν καθίσετε για να φάτε. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε ένα συμπλήρωμα είναι μια σύντομη δοκιμαστική περίοδος, για να διαπιστώσετε αν υποφέρετε από τυχόν δυσμενείς παρενέργειες πριν καταβάλλετε προσπάθειες για την ενσωμάτωσή του στην καθημερινή σας ζωή. Μόλις το κάνετε αυτό, τότε θα γίνει δεύτερη φύση όπως το πρωινό σας φλιτζάνι καφέ. Αν και, φυσικά, το συμπλήρωμα θα είναι πολύ καλύτερο για σας. Η λήψη της δόσης forskolin καθημερινά είναι επίσης σημαντική – πολύ λίγα φάρμακα και συμπληρώματα εκτός από τα παυσίπονα λειτουργούν αποτελεσματικά αν ληφθούν σποραδικά. Εάν γνωρίζετε ότι πιθανόν να χάσετε μια δόση ή να δυσκολευτείτε να θυμηθείτε να πάρετε το συμπλήρωμα σας τότε η ρύθμιση του συναγερμού στο τηλέφωνό σας μπορεί να σας βοηθήσει. Λαμβάνοντας ένα δισκίο αμέσως μόλις ξυπνήσετε το πρωί και πάλι από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στην πατρίδα σας από την εργασία θα είναι πιθανώς οι καλύτεροι χρόνοι για να λάβετε αυτό το συμπλήρωμα για να το ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό, εάν θέλετε να μάθετε για τις δοσολογίες forskolin για άλλους λόγους υγείας.

forskolin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>