Η αύξηση του μαστού στη δεκαετία του ’30: είναι δυνατόν;

Είναι δυνατή η ανάπτυξη του μαστού σε 30 με χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις; Λοιπόν, στην πραγματικότητα κάποια στήθη των γυναικών αυξάνονται μαζικά στα 30’s. Η ανάπτυξη του μαστού στη δεκαετία του ’30 δεν είναι πολύ συνηθισμένη, αν και όχι αδύνατη. Μπορεί να είναι τόσο ευλογία όσο και κατάρα. Η κατανόηση των πιθανών αιτιών αύξησης του μαστού στη δεκαετία του ’30 θα σας επιτρέψει να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα και να θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις.

Αλλαγές στο στήθος

Αν σκέφτεστε πίσω στην ιστορία του στήθους σας, μπορεί να παρατηρήσετε ότι υπήρξαν κάποιες αλλαγές με την πάροδο των ετών. Ίσως έχουν μεγαλώσει, ή ίσως έχουν συρρικνωθεί. Ίσως να έχουν ραγάδες ή ίσως οι θηλές σας να μην φαίνονται το ίδιο. Είναι συναρπαστικό να βλέπετε όλες αυτές τις αλλαγές και παρόλα αυτά μπορεί να σας αφήσει να αναρωτιέστε αν είστε μόνος. (Πιθανότατα δεν είστε.) Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τους λόγους της ανάπτυξης του μαστού στη δεκαετία του ’30 και θυμηθείτε – αν σας ενοχλεί τίποτα, σίγουρα πάρτε τον εαυτό σας ελέγχεται από γιατρό.

Οι λόγοι ανάπτυξης του μαστού στη δεκαετία του ’30

Εδώ είναι οι πιθανές αιτίες για τις οποίες μια γυναίκα μπορεί να παρουσιάσει ανάπτυξη μαστού στη δεκαετία του ’30:

  • Αύξηση βάρους.

Τα στήθη θα αυξηθούν καθώς αυξάνετε το βάρος. Πέρα από αυτό, υπάρχει εγκυμοσύνη. Στην ηλικία των 30 ετών, μερικές γυναίκες παραμένουν έγκυες, οπότε υπάρχει η μεγέθυνση του μαστού που συμβαίνει με αυτό το κέρδος βάρους και την προετοιμασία για θηλασμό.

  • Εγκυμοσύνη.

Η εγκυμοσύνη είναι ο κοινός λόγος για την ανάπτυξη του μαστού στη δεκαετία του ’30. Ο μαστός μπορεί να μεγαλώσει μέχρι το πλήρες μέγεθος του κυπέλλου κατά τις πρώτες εβδομάδες και μέχρι τα τρία κύπελλα σε όλη την εγκυμοσύνη. Το στήθος σας πρέπει να επανέλθει στο φυσιολογικό μετά την εγκυμοσύνη και μόλις το μωρό απογαλακτιστεί. Ωστόσο, μερικές φορές τα στήθη θα παραμείνουν μεγαλύτερα από ότι ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

  • Ορμονικές αλλαγές.

Ορισμένες γυναίκες περνούν από ορμονικές αλλαγές, ακόμη και όταν δεν ήταν ποτέ έγκυες. Υποπτευόμαστε ότι μπορεί να υπάρχει και μια γενετική αιτία. Ωστόσο, ορισμένα στήθη των γυναικών αυξάνονται πραγματικά μαζικά στα 30’s – άλλα μόνο λίγο ή καθόλου. Μερικοί θα το αποδώσουν σε κρέμες, μασάζ, δίαιτα ή χάπια, αυτό είναι λογικό. Αλλά μερικές φορές είναι κάτι που συμβαίνει σε μερικές γυναίκες. Ποιο ποσοστό, δεν καταφέραμε να βρούμε στατιστικά στοιχεία.

Η ανάπτυξη του μαστού στη δεκαετία του ’30 ως ευλογία

Τα στήθη μπορούν να γίνουν μεγαλύτερα στα 30 σας μέχρι το σημείο που μπορεί να μείνει αναισθητοποιημένο ή ενοχλημένο. Εάν θεωρήσετε ότι η ανάπτυξη του μαστού στη δεκαετία του ’30 είναι μια ευλογία, τότε ίσως ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση. Ναι, δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε χειρουργικές επεμβάσεις για να έχετε ανάπτυξη μαστού στη δεκαετία του ’30. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κάποιες ασκήσεις και να μάθετε πώς να κάνετε μασάζ στο στήθος σας για να το κάνετε μεγαλύτερο. Πρέπει να κάνετε καλαισθησία πριν κάνετε οποιαδήποτε άσκηση για να αυξήσετε το στήθος σας. Πάντα πρέπει να κάνετε 5 έως 10 λεπτά προθέρμανσης για να αποφύγετε τις κράμπες. Και ως επιπλέον συμβουλή, η πλάτη σας πρέπει να έχει την κατάλληλη θέση. Μια πλάτη που δεν είναι κάθετη προς το έδαφος μπορεί να σας βλάψει περισσότερο από ό, τι να σας βοηθήσει. Οι καλύτερες ασκήσεις για την αύξηση του στήθους σας είναι εκείνες που θα κάνουν τους μυς του στήθους σας να γίνουν ισχυρότεροι. Δεν θα χάσετε λίπος, θα τονώσετε τους μυς που είναι κάτω από το λίπος της προτομής σας. Αυτό δεν είναι κακό λίπος, η ίδια η προτομή είναι λιπαρή. Επομένως, μην πιέζετε τον εαυτό σας για να το εξαλείψετε Και όταν θέλετε να κάνετε μασάζ στα στήθη σας, χρησιμοποιήστε τη σωστή κρέμα από ασφαλή φυσικά συστατικά που μπορούν να αυξήσουν άνετα το μέγεθος του μαστού χωρίς παρενέργειες. Το καλύτερο φυσικό συστατικό για τη διεύρυνση του μαστού είναι το pueraria mirifica. Έτσι, αν θέλετε να αγοράσετε μια κρέμα μεγέθυνσης στήθους, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν περιέχει pueraria mirifica. Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για περισσότερες πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>