Η αιτία και η πρόληψη της ροδόχρου ακμής

Οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι για τις αιτίες της ροδόχρου ακμής. Ωστόσο, η ροδόχρου ακμή μπορεί να οφείλεται σε συνδυασμό κληρονομικών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Η ροδόχρου ακμή είναι μία χρόνια, φλεγμονώδης κατάσταση του δέρματος που συχνά επηρεάζει το πρόσωπο. Η ροδοκήλη επιδεινώνεται με το χρόνο εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία. Συχνά γίνεται λάθος για ακμή, έκζεμα ή αλλεργία στο δέρμα. Το Rosacea φαίνεται να είναι πιο κοινό μεταξύ των ανθρώπων με δίκαιη επιδερμίδα και επηρεάζει περίπου 14 εκατομμύρια Αμερικανούς (1 στους 20 ανθρώπους). Παρόλο που οι αιτίες ροδόχρου ακμής δεν είναι πλήρως κατανοητές, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την ανακούφιση των συμπτωμάτων. Η ροδοκηρία είναι πιο συχνή στους ανθρώπους με δίκαιη επιδερμίδα της βρετανικής καταγωγής. Και δεν οφείλεται σε κακή υγιεινή.

Τα συμπτώματα ροδόχρου ακμής

Η ροδόχρηση συχνά αρχίζει με την τάση να κοκκινίζει ή να ξεφλουδίζει πιο εύκολα από άλλους ανθρώπους. Η ερυθρότητα μπορεί αργά να εξαπλωθεί πέρα ​​από τη μύτη και τα μάγουλα στο μέτωπο και το πηγούνι. Ακόμα και τα αυτιά, το στήθος και η πλάτη μπορεί να είναι κόκκινα όλη την ώρα. Η ροδόχρου ακμή μπορεί να προκαλέσει περισσότερο από ερυθρότητα. Υπάρχουν τόσες πολλές ενδείξεις και συμπτώματα ότι η ροδόχρου ακμή έχει τέσσερις υποτύπους:

  1. Ερυθηματώδημαγγειική ροδόχρου ακμή: Ερυθρότητα, έξαψη, ορατά αιμοφόρα αγγεία.
  2. Ροζακέτα παπουλοφυτία: Ερυθρότητα, πρήξιμο και σκασίματα που μοιάζουν με ακμή.
  3. Phymatous rosacea: Το δέρμα διογκώνεται και έχει μια ανώμαλη υφή.
  4. Οφθαλμική ροδόχρου ακμή: Μάτια κόκκινα και ερεθισμένα, τα βλέφαρα μπορεί να είναι πρησμένα και το άτομο μπορεί να έχει κάτι που μοιάζει με γούνα.

Με τον καιρό, οι άνθρωποι που έχουν ροδόχρου ακμή συχνά βλέπουν μόνιμη ερυθρότητα στο κέντρο του προσώπου τους.

Τι προκαλεί η ροδόχρου ακμή;

Οι ακριβείς αιτίες ροδόχρου ακμής είναι ακόμα άγνωστες. Η βασική διαδικασία φαίνεται να περιλαμβάνει τη διαστολή των μικρών αιμοφόρων αγγείων του προσώπου. Η ροδόχρωση τείνει να επηρεάζει τις περιοχές “κοκκινίσματος” του προσώπου και είναι πιο συχνή σε άτομα που ξεπλένονται εύκολα. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι ποικίλοι παράγοντες ενεργοποίησης προκαλούν φλεγμονή της ροδόχρου ακμής. Οι συναισθηματικοί παράγοντες (άγχος, φόβος, άγχος, αμηχανία) μπορεί να προκαλέσουν κοκκίνισμα και να επιδεινώσουν τη ροδόχρου ακμή. Οι αλλαγές στον καιρό, όπως οι ισχυροί άνεμοι ή η αλλαγή της υγρασίας, μπορεί να προκαλέσουν φλόγα. Η έκθεση στον ήλιο και το δέρμα που έχει υποστεί ηλιοφάνεια σχετίζεται με τη ροδόχρου ακμή. Η άσκηση, η κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα, οι συναισθηματικές αναταραχές και τα πικάντικα τρόφιμα είναι άλλα γνωστά σκανδάλη που μπορεί να επιδεινώσουν τη ροδόχρου ακμή.

Μπορούν να προληφθούν ή να αποφευχθούν αιτίες ροδόχρου ακμής;

Δεδομένου ότι οι αιτίες ροδόχρου ακμής είναι άγνωστες, δεν μπορείτε να την αποτρέψετε. Εντούτοις, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις φλόγες. Αυτές περιλαμβάνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής και το περιβάλλον σας. Είναι γνωστό ότι μερικά πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν τα συμπτώματα του ροδόχρου ακμής σας. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Τρώτε πικάντικα τρόφιμα.
  • Πίνετε αλκοολούχα ποτά.
  • Έχει τα εντερικά βακτηρίδια helicobacter pylori.
  • Ένα άκαρι δέρματος που ονομάζεται demodex και το βακτήριο που φέρει, βακίλο ολερόνη.
  • Η παρουσία καθεϊδιδίνης (πρωτεΐνη που προστατεύει το δέρμα από τη μόλυνση).

Θεραπεία με ροδόχρου ακμή

Το Rosacea είναι ένα κοινό πρόβλημα δέρματος, το οποίο είναι κοινό εάν βγαίνετε στον ήλιο για πολύ. Θα προκαλέσει κόκκινες κηλίδες στο δέρμα σας, οι οποίες θα αποδειχθούν φαγούρα και οδυνηρές με το χρόνο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι (ειδικά οι γυναίκες) δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να κρύψουν το δέρμα τους με μακιγιάζ, αλλά αυτό θα καλύψει μόνο το πρόβλημα. Επιπλέον, με αυτές τις υψηλές κρέμες μακιγιάζ και τα θεμέλια, καθίσταται δύσκολο για το δέρμα να αναπνεύσει και αυτό θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση περισσότερο. Επομένως, χρειάζεστε ένα υψηλής ποιότητας και ασφαλές προϊόν, το οποίο θα θεραπεύσει τη ροδόχρου από τις ρίζες και θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε ένα φρέσκο, όμορφο και δίκαιο δέρμα, το οποίο πάντα είχατε. Λοιπόν, το Revitol Rosacea Cream είναι αυτό που θέλετε. Το Revitol Rosacea Cream είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων της ροδόχρου ακμής και μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Παρέχει ένα φυσικό σκεύασμα σε μια κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για να θεραπεύει την ερυθρότητα, τον ερεθισμό και την αντιαισθησία της ροδόχρου ακμής με μία και μοναδική εφαρμογή. Είναι διαμορφωμένο από 100% φυσικά συστατικά και είναι έτσι εντελώς ασφαλές στη χρήση. Περιέχει όλα τα αιθέρια έλαια και αντιβακτηριακούς παράγοντες που χρειάζονται για τη θεραπεία της κατάστασης του δέρματος και έχει επίσης σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντας το να αισθάνεται απαλό στην αφή. Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής; Κάντε κλικ στο banner παρακάτω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>