Εύκολα βήματα για τον καθαρισμό του ήπατος

Ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους το σώμα εκτοξεύεται από τοξίνες είναι μέσω του ήπατος. Και σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να κάνετε καθαρό ήπαρ φυσικά. Η υγεία και η ευεξία κάθε ατόμου εξαρτάται από το πόσο καλά το σώμα του αφαιρεί και καθαρίζει τις τοξίνες. Με την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, τοξικά προϊόντα περιποίησης σώματος και επεξεργασμένα τρόφιμα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν απεγνωσμένη ανάγκη για μια σοβαρή απεξάρτηση! Δεδομένου ότι το σώμα εκτοξεύεται από τοξίνες μέσω του ήπατος, η εκμάθηση πώς να κάνει ένα καθαρό συκώτι είναι απαραίτητο!

Σημάδια που χρειάζεστε για καθαρισμό του ήπατος

Σκεφτείτε την εποχή της ζωής σας όταν αισθανθήκατε το πιο υγιεινό. Πώς συγκρίνεται η τρέχουσα κατάσταση σας; Εάν αισθάνεστε σημαντικά λιγότερο ζωτικής σημασίας, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι το ήπαρ σας χρειάζεται κάποια υποστήριξη ή ότι η διατροφή και ο τρόπος ζωής σας χρειάζονται γενική αναμόρφωση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε καθαρισμό του ήπατος. Εδώ είναι μερικές ενδείξεις ότι το ήπαρ σας χρειάζεται καθαρισμό:

 • Πάρε συχνά τη ζάχαρη.
 • Είστε πάντα κουρασμένοι.
 • Συχνά έχετε δυσκοιλιότητα.
 • Έχετε εποχιακές αλλεργίες.
 • Τρώτε υγιεινά αλλά μην αισθάνεστε υγιείς.
 • Το δέρμα σας δεν είναι καθαρό.
 • Το δέρμα σας είναι φαγούρα.
 • Έχετε πόνο στις αρθρώσεις.
 • Είστε υπέρβαροι.
 • Είστε ευαίσθητοι σε χημικές ουσίες, μυρωδιές ή φάρμακα.
 • Έχετε κακή οσμή σώματος.
 • Είστε άγχος ή αγωνία.
 • Είστε ανθεκτικοί στην απώλεια βάρους.
 • Έχετε συχνές διακυμάνσεις της διάθεσης.
 • Έχετε κακή αναπνοή.
 • Εμφανίζετε συχνά αερισμό και φούσκωμα.

Πώς να κάνετε ένα συκώτι καθαρίζει φυσικά

Ο καθαρισμός του ήπατος σας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας από την άποψη της υγείας. Χωρίς αυτό το όργανο, το σώμα σας θα έχει υποκύψει στις τοξίνες εδώ και πολύ καιρό. Φροντίστε το συκώτι σας ώστε να μπορεί να σας φροντίσει. Και εδώ είναι 7 φυσικοί τρόποι πώς να κάνετε ένα καθαρό συκώτι:

 1. Διατηρήστε τη λήψη ζάχαρης στα 20-30 γραμμάρια ή χαμηλότερα την ημέρα (δεν συμπεριλαμβάνονται υδατάνθρακες από υγιείς πηγές όπως λαχανικά, εμποτισμένοι κόκκοι, ωμά γαλακτοκομικά και άλλα).
 2. Βρείτε τρόπους για να μειώσετε το άγχος σας και να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας. Θυμηθείτε ότι ο καθαρισμός είναι μια παρασυμπαθητική διαδικασία, οπότε αν βρίσκεστε εν κινήσει όλη την ώρα και κάτω από υπερβολικό άγχος, αυτό θα κάνει πολύ δύσκολο για το ήπαρ και άλλα όργανα αποτοξίνωσης να κάνουν τη δουλειά τους.
 3. Κάνετε μια συσκευασία καστορέλαιο πάνω στο συκώτι 3-4 φορές την εβδομάδα. Τα πακέτα καστορέλλων είναι ένας ευγενής και αποτελεσματικός τρόπος αποσυμφόρησης του ήπατος και του λεμφικού συστήματος. Ωστόσο, αυτό δεν συνιστάται αν έχετε τον έλεγχο των γεννήσεων, κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως ή όταν είστε έγκυος ή θηλάζετε.
 4. Αφήστε το θυμό και πρακτική συγχώρεση. Τίποτα δεν υπερφορτώνει το ήπαρ σαν ανεπίλυτο θυμό. Μιλήστε με έναν σύμβουλο ή θεραπευτή, κάποιον που εμπιστεύεστε στην τοπική σας εκκλησία ή έναν φίλο που θα σας βοηθήσει να περάσετε από αυτή τη διαδικασία.
 5. Τρώτε υγιή λίπη από ζωικές πηγές κάθε μέρα για να παρέχετε στο σώμα πολλές ζωτικές θρεπτικές ουσίες για να υποστηρίξετε το ήπαρ. Μερικές από τις καλές πηγές είναι: το βούτυρο, το ghee, το λίπος, το πάπια, τα αυγά και τα ωμά γαλακτοκομικά προϊόντα.
 6. Πιείτε ένα μικρό ποτήρι τεύτλων τεύτλων το πρώτο πράγμα κάθε πρωί. Αυτός ο τονωτικός είναι υπέροχος για το συκώτι και πολύ εύκολο να γίνει.
 7. Περπατήστε ή κάνετε άλλη ήπια άσκηση, όπως το pilates ή τη γιόγκα, για να μειώσετε τα επίπεδα κορτιζόλης και στρες για να μειώσετε την πίεση στο ήπαρ.

Πώς να κάνετε καθαρισμό συκωτιού με συμπλήρωμα

Μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε ένα συμπλήρωμα στο πρόγραμμα καθαρισμού σας. Συνιστούμε ένα συμπλήρωμα συκωτιού όπως το Liver Support Plus για να βοηθήσετε στην τοξική έκπλυση και την εξάλειψη των αποβλήτων. Όλα τα συστατικά του Liver Support Plus είναι όλα φυσικά και επιστημονικά αποδεδειγμένα. Περιλαμβάνουν:

 • ρίζα τεύτλων – Αυτό το συστατικό είναι υπεύθυνο για την παρεμπόδιση των τοξινών από το να φτάσουν στο συκώτι σας για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν άλλες επιβλαβείς επιδράσεις που προκαλούνται στο σώμα σας.
 • γαϊδουράγκαθο – Αυτό σημαίνει ότι προστατεύετε το ήπαρ σας από χημικές ουσίες και οποιαδήποτε άλλη μορφή επιβλαβών τοξινών που υπάρχουν σε αλκοόλες για ένα ανανεωμένο ήπαρ.
 • Yarrow – Αυτό βοηθά στην ενίσχυση της σωστής λειτουργίας του παγκρέατος για την υγιή διαδικασία πέψης και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος για τη βελτιωμένη λειτουργία του ήπατος.
 • Εκχύλισμα αγκινάρας – Χρησιμοποιείται για τη μεταφορά χολής από το συκώτι σας για να αποτραπεί η αποπνοή και η καούρα για ένα καλύτερο άτομο εργασίας.

Το Liver Support Plus περιέχει 60 κάψουλες σε κάθε φιάλη, που ισοδυναμεί με 1 μήνα προμήθεια. Χρειάζεται μόνο να παίρνετε 2 κάψουλες ημερησίως. Για λεπτομερέστερες οδηγίες σχετικά με το πώς να κάνετε καθαρισμό συκωτιού με το Liver Support Plus, κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>